Νέα

Η δύναμη της πούτσας !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τοτε ο ανδρικος παροξυσμος πως εξηγειται?

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ειναι το ''μαγικο ραβδι'' που με ενα αγγιγμα
  μεταμορφωνει τη σταχτοπουτα  σε πριγκιπησσα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είπε να ανοίξει ένα θρεντ... της πούτσας ο άνθρωπος

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
"αιδοιον ελκει ναυν",εγω αυτου του δογματος ειμαι... :rolleyes:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Οτι κ να λες το μουνι εχει παραπανω δυναμη.....

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αν αυτά που ανέφερα εγώ και άλλα παιδιά σε διάφορα άλλα θρέντς τα θεωρείς παροξυσμό τότε τί να πώ περισσότερο?Αν όλα αυτά που έγραψα δεν τα βλέπεις γύρω σου,τότε πές μας κάποιον αντίλογο και όχι να θεωρείς οτιδήποτε που σας ενοχλεί ώς "παροξυσμό".Εγω γνωρίζω πολύ καλά τα μειονεκτήματα και τα κακώς κείμενα των αντρών γιατί είμαι ενας απο αυτούς και θεωρώ ότι είμαι μέσα στα πράγματα.Εσύ?

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....

το ιδιο δε παθαινετε κ σεις? :huh:

:grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν αυτά που ανέφερα εγώ και άλλα παιδιά σε διάφορα άλλα θρέντς τα θεωρείς παροξυσμό τότε τί να πώ περισσότερο?Αν όλα αυτά που έγραψα δεν τα βλέπεις γύρω σου,τότε πές μας κάποιον αντίλογο και όχι να θεωρείς οτιδήποτε που σας ενοχλεί ώς "παροξυσμό".Εγω γνωρίζω πολύ καλά τα μειονεκτήματα και τα κακώς κείμενα των αντρών γιατί είμαι ενας απο αυτούς και θεωρώ ότι είμαι μέσα στα πράγματα.Εσύ?
εμεις γνωριζουμε καποια πραγματα γτ συνηθως εμεις την πληρωνουμε!

:2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ειδικά άμα έχεις πατήσει τα 30 είσαι μικρομεσαία Ελλεηνίδα με το κατσαρό το μαύρο το μαλλάκι και την ψιλο-κυτταρίτιδα που ζει μια μικρο-αστική ζωή, αλλά ουσιαστικά πιστεύεις ότι ο τύπος που θα σε πλησιάσει πρέπει να είναι πιο Brad Pitt κι από Johnny Depp - τότε τα οιστρογόνα πραγματικά βαράνε AC/DC Hells Bells και μπορεί να δώσουν καμιά ορμόνη στον εγκέφαλο (ότι έχει απομείνει απ' αυτόν εν πάσει περιπτώσει) - οπότε ταύλα η κοπελιά flat στον Αιγινίτιο με ψυχωτική συμπεριφορά μετά εμμονών αποτέλεσμα παρατεταμένων παλινδρομικών κινήσεων στην ήβη... πάνω από 20 ώρες σερί.

{sigh}  :rolleyes:

Τώρα άμα η μουνίτσα σε κατηγορήσει για προβοκάτορα george, νομίζω θα έχει δίκιο - μάλλον...  :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κ εγω τα γνωριζω

κατι αλλο?
δεν καταλαβαινεις οτι βαρεθηκαμε να συζηταμε τα ιδια κ τα ιδια κ μετα απο καποια φαση το γυρναμε στο χαβαλε?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οτι κ να λες το μουνι εχει παραπανω δυναμη.....
αυτο ειναι η μιση αληθεια και η μιση αληθεια πολλες φορες ισοδυναμει με ψεμα. δεν ξερω αν ισχυει κι εδω τωρα, αλλα ετσι ειναι..

η διαφορα ειναι η εξης:

και ο πιο ασχημος, μαλακας, καφρος, ηλιθιος, στοκος (και δεν ξερω τί αλλο ελλέηνας) και παιζει να ειμαι και ο πρωτος που μιλησα σ αυτο το φορουμ για τους στόκους, κοκκινιστους ελλέηνες κλπ, μολις θα χρειαστει μουνι, θα παει να δωσει 20-30-50-200-1000 ευρω, θα γαμησει και θα ερθει στα ισα του.

οπερ σημαινει (τα εχουμε πει πολλάκις αυτα), οτι οι ελλέηνες ειναι απείρως πιο πολυ-καλο-γαμημενοι απο τις ελλεηνιδες..
οπερ σημαινει οτι τη βγαζετε με καουτσουκ..
οπερ εξηγειται και ο παροξυσμος των τεμαχιων..  :rolleyes: :rolleyes:

θεωρητικα, συμβαινει αντιστροφα, αλλα μονο θεωρητικα..

κοινως, στη θεωρια το πανω χερι το εχουν τα τεμαχια. στην πραξη ομως το εχουν οι ελλέηνες. τί να κανουμε ? αυτες το πουλανε το μουνι τους. εμεις το αγοραζουμε..  :P

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κ εγω τα γνωριζω

κατι αλλο?
δεν καταλαβαινεις οτι βαρεθηκαμε να συζηταμε τα ιδια κ τα ιδια κ μετα απο καποια φαση το γυρναμε στο χαβαλε?

όχι δεν κατάλαβα ότι βαρέθηκες ή βαρεθήκατε να συζητάτε τα ίδια και τα ίδια.Αλλά ποιά είναι τα ίδια και τα ίδια?Οι σχέσεις των ανθρώπων και τα μυαλά που κουβαλούν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom