giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....
το ιδιο δε παθαινετε κ σεις?..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....
..απλα προσεξτε λιγο τον παρυξυσμο που προκαλει στον γυναικειο πληθυσμο η ελλειψη της πουτσας και αναλογιστειτε τη δυναμη της....
το ιδιο δε παθαινετε κ σεις?
οχι βρε....Απο την ελλειψη πουτσας;
τοτε ο ανδρικος παροξυσμος πως εξηγειται?
Οτι κ να λες το μουνι εχει παραπανω δυναμη.....
τοτε ο ανδρικος παροξυσμος πως εξηγειται?
το ιδιο δε παθαινετε κ σεις?
εμεις γνωριζουμε καποια πραγματα γτ συνηθως εμεις την πληρωνουμε!αν αυτά που ανέφερα εγώ και άλλα παιδιά σε διάφορα άλλα θρέντς τα θεωρείς παροξυσμό τότε τί να πώ περισσότερο?Αν όλα αυτά που έγραψα δεν τα βλέπεις γύρω σου,τότε πές μας κάποιον αντίλογο και όχι να θεωρείς οτιδήποτε που σας ενοχλεί ώς "παροξυσμό".Εγω γνωρίζω πολύ καλά τα μειονεκτήματα και τα κακώς κείμενα των αντρών γιατί είμαι ενας απο αυτούς και θεωρώ ότι είμαι μέσα στα πράγματα.Εσύ?
Oι γυναικες να μην δουνε κανενα σηκωμενο κατευθειαν να τον κατεβασουνετοτε ο ανδρικος παροξυσμος πως εξηγειται?
αν αυτά που ανέφερα εγώ και άλλα παιδιά σε διάφορα άλλα θρέντς τα θεωρείς παροξυσμό τότε τί να πώ περισσότερο?Αν όλα αυτά που έγραψα δεν τα βλέπεις γύρω σου,τότε πές μας κάποιον αντίλογο και όχι να θεωρείς οτιδήποτε που σας ενοχλεί ώς "παροξυσμό".Εγω γνωρίζω πολύ καλά τα μειονεκτήματα και τα κακώς κείμενα των αντρών γιατί είμαι ενας απο αυτούς και θεωρώ ότι είμαι μέσα στα πράγματα.Εσύ?
αυτο ειναι η μιση αληθεια και η μιση αληθεια πολλες φορες ισοδυναμει με ψεμα. δεν ξερω αν ισχυει κι εδω τωρα, αλλα ετσι ειναι..Οτι κ να λες το μουνι εχει παραπανω δυναμη.....
γτ το εσβησες κ φαινομαι να γελαω μονη μου ρε???????????
εμεις γνωριζουμε καποια πραγματα γτ συνηθως εμεις την πληρωνουμε!
κ εγω τα γνωριζω
κατι αλλο?
δεν καταλαβαινεις οτι βαρεθηκαμε να συζηταμε τα ιδια κ τα ιδια κ μετα απο καποια φαση το γυρναμε στο χαβαλε?