Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακο AthensfreeLove σποδαζεις φιλολογια ?
Καλη η Λογοτεχνια ,αλλα χρειαζεται να δεις και την ζωη καταματα .Αν δεν καταλαβεις ,οτι στην πλειονοτητα τους οι δημοσιογραφοι ειναι οι χειροτεροι ρουφιανοι ,αντιστοιχοι με τους κουκουλοφορους επι Κατοχης ,τοτε πρεπει να βγεις λιγο απο το δωματιο σου και να κυκλοφορησεις εξω.Και να κανεις και καμια δουλεια.
Οσον αφορα τα περι "οργης " ,οποιοσδηποτε ανθρωπος στην Ελλαδα θα γεμισει με οργη ,αν κανει μια απλη βολτα εξω απο το σπιτι του.Θα δει αμεσως τοσα "κακως κειμενα " ,που ειναι αδυνατον να μην τα προσεξει.
Βγες και λιγο απο το δωματιο σου ,φιλαρακο  και ανοιξε τα ματια σου.
δεν διαφωνησα ποτε και στην λιστα την δικια μου οι χειροτεροι απ ολους ειναι οι δημοσιογραφοι,μετα οι πολιτικοι ,οι δικηγοροι και ακολουθουν οι γιατροι....ανεξαιρετως ειδικοτητας ομως πρωτοι ειναι οι βλακες...
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υποστηριζω το προσωπο στιγματιζω την πραξη και υποθετω τα αιτια της....τωρα αν μια δολοφονια καποιου που θα αποκαλυπτε κατι τοσο σημαντικο ωστε να τον δολοφονησουν θεωρειτε καλο για τον τοπο τοτε ο τοπος αξια βουλιαζει γιατι δεν κολυμπαει στα σκατα πια ειναι κι αυτος τα ιδια τα σκατα....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το ΜΟΝΟ κριμα στην υποθεση ειναι οτι ειχε ενα παιδι και ειχε εγκυο γυναικα.

Κατα τα αλλα, πρακτορακος του συστηματος και αυτος μαζι με τον ζουγκλα τον θεμο και ολα τα αλλα τα ψωλοχυματα.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι "ούνα φάτσα- ούνα ράτσα"
και μας δουλεύουν τα εντεταλμένα φερέφωνα !
Βρε ούουουου !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν διαφωνησα ποτε και στην λιστα την δικια μου οι χειροτεροι απ ολους ειναι οι δημοσιογραφοι,μετα οι πολιτικοι ,οι δικηγοροι και ακολουθουν οι γιατροι....ανεξαιρετως ειδικοτητας ομως πρωτοι ειναι οι βλακες...
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υποστηριζω το προσωπο στιγματιζω την πραξη και υποθετω τα αιτια της....τωρα αν μια δολοφονια καποιου που θα αποκαλυπτε κατι τοσο σημαντικο ωστε να τον δολοφονησουν θεωρειτε καλο για τον τοπο τοτε ο τοπος αξια βουλιαζει γιατι δεν κολυμπαει στα σκατα πια ειναι κι αυτος τα ιδια τα σκατα....
μάθε μας δάσκαλε. πες τα έξω από τα δόντια.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και...εγκληματολογος ο AthensFreeLove !
Ο καθενας μπορει να πει την αποψη του ,αλλά άλλο αυτό και αλλο να γραφει λες και ειναι...αυθεντια.
Μιλαμε για ΕΙΚΑΣΙΕΣ ,δεν μιλαμε για θεματα Τεχνολογιας ,Φυσικης ,Μαθηματικων κ.τ.λ. στο θρεντ αυτο.
Εκτος και αν ο AthensFreeLove ειναι στην πραγματικοτητα ...ο Αστυνομος Μπεκας !

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να κάνω μια ερώτηση ? Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από την απουσία , για μια ακόμα φορά, κράτους. Έχει σημασία το πού δούλευε και το αν ήταν καλός ή κακός ?
Το λέω γιατί βλέπω η συζήτηση έχει γυρίσει σε αυτό το θέμα
Τί σχέση έχει αυτό ?

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
και για να μην χαθει το θεμα να το πω απλα για να το καταλαβουν και οι πιθηκοι....
τον φαγανε μαφιοζικα απλα και μονο επειδη θα εβγαζε την επομενη θεμα που εμπλεκε αστυνομικους με επιχειρηματια για παρανομες δραστηριοτητες.......
αν βγει τελικα αυτο το θεμα...κανω λαθος..αν δεν βγει ειμαι μεσα...
καταλαβατε ολοι το συλλογισμο...ανθρωποι και πιθηκοι...
απλα με ολες τις ανουσιες πληροφοριες κανεις δεν θα το θυματε αυτο σε λιγες μερες οπως παντα....η ουσια χανετε...
αλλα ας προσεχαμε.........

Φιλε μου σιγα το μεγαλο θεμα που θα εβγαζε. Σιγα τα ωα! Εδω εβγαλαν ονοματα πολιτικων που εκλεβαν και μειοδοτησαν σε εθνικα θεματα και δνε εγινε τιποτα. Θεωρω οτι ειναι αλλοι οι λογοι που τον εφαγαν ισως πιο μεγαλοι, ισως απλα για παραδειγματισμο. Γνωμη μου φυσικα, μπορει να κανω και λαθος....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ενταξει, φαγανε καποιον με σφαιρες, μη το τραγικοποιουμε το θεμα. Για να τον φαγανε θα ειχανε τους λογους τους.

Εδω γινονται ακομα επεκτατικοι πολεμοι, ανθρωποι δεν εχουν να φανε στο ενα τριτο της γης, και ασχολουμαστε με το θανατο ενος δημοσιογραφισκου.

Στα παπαρια μου, ας προσεχε αν ηταν τοσο τσακαλι στην τελικη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αν ξεπερναγες τον εγωισμο σου θα καταφερνες ισως να διαβασεις τις πρωτες ωρες μετα την δολοφονια τι ετοιμαζε να βγαλει στο τρωκτικο την επομενη ο γκιολιας...
αν και αν κρινω απο τον τροπο γραφης σου σου ειναι δυσκολο να διαβασεις ορθα συνταγμενο κειμενο

τι να βγαλει ρε;
 αρχιδια θα εβγαζε ουτως η αλλως
 θες να παρω στα σοβαρα ανθρωπο που ειχε φιλους τον τριανταφυλλο και τον
 θεμο;;

γαμησε μας μεσημεριατικα μου παιρνεις και το σοβαρο το υφος
 εεελλλλλλααααααααα!!!!!!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Να κάνω μια ερώτηση ? Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από την απουσία , για μια ακόμα φορά, κράτους. Έχει σημασία το πού δούλευε και το αν ήταν καλός ή κακός ?
Τί σχέση έχει αυτό ?

Το κρατος δεν γινεται να σε προστατευει επι μονιμου βασεως, ειναι ακυρο αυτο που ειπες.

Και εσενα τωρα μπορουν να ερθουν να σε φανε ανετα, και εμενα και οποιον θελουν, ακομα και σε ενα κρατος που λειτουργει σωστα 100%. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τί σχέση έχει αυτό ?
Απολύτως καμμία

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
γάματον. αμόρφωτος αγράμματος τενεκές ξεγάνωτος είναι.
πες μας κι άλλα φαίνεσαι πολύ καλά ενήμερος και μέσα στα κόλπα.
απλους λογικους συλλογισμους κανω και περιμενω η πραγματικοτητα να τους επιβεβαιωσει....το οτι το τρωκτικο ανεστειλε την λειτουργια του ειναι για εμενα μια επιβεβαιωση....αν βγει τελικα η ειδηση ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και χιμαιρα....ειδωμεν
αυτοι που βλεπουν και αυτοι που θελουν να δουν...
μνημη εχετε?

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Τί σχέση έχει αυτό ?

Απουσια? Δηλαδη τι επρεπε να κανει? να ειναι εξω απο το σπιτι του Γκιολια στις 5.30 τα ξημερωματα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ανυπότακτος, ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι λίγες λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν. Ο θεός να τον αναπαύσει...

Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τί σχέση έχει αυτό ?

γιατί απουσία κράτους?  :think:
σπίτι του δεν πήγαν? λάθος κατάλαβα?
αν έρθουν εμένα σπίτι μου να με φάνε τι έπρεπε να κάνει το κράτος?
να είχε βάλει προληπτικά μπάτσους στην πόρτα μου?

έχω χάσει εξελίξεις?  :think:

εντιτ: φακ, με πρόλαβε το μισό φόρουμ  :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ελευθερος και ανεξαρτητος.

Και δουλευε με τον ζουγκλα και τον θεμο.

Ρε ποσο μαλακες μπορει να ειναι μερικοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom