Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φασιστακι, δεν αφηνεις λεω γω τις διαιτολογικες συμβουλες να πας να βγαλεις κανα πτυχιο μηχανικου (κατα προτιμηση με κατι εντυπωσιακο μπροστα απτο μηχανικος)  ;)

ακου τι σου λεω....

Γυναικολόγος μηχανικός ίσως;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οι τροκτικαριοι , ανεστειλαν τη λειυουργια του site , μαλλον κωλωσαν απο κατι...

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ

Σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ανυπότακτος, ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι λίγες λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν. Ο θεός να τον αναπαύσει...

Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά
.
απο troktiko

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
οι τροκτικαριοι , ανεστειλαν τη λειυουργια του site , μαλλον κωλωσαν απο κατι...

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ

Σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ανυπότακτος, ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι λίγες λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν. Ο θεός να τον αναπαύσει...

Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά
.
απο troktiko
αν εβγαινε στο τρωκτικο η ειδηση που ετοιμαζε ο γκιολιας θα ελεγα οτι τιποτα δεν ηταν στημενο.....τωρα αστα να πανε δεν σωζετε απο πουθενα.....και ρωτω
ποιος θα θυματε οτι τον εφαγαν την ημερα που ανακοινωσε οτι θα βγαλει ρεπορταζ για σχεση αστυνομικων με επιχειρηματια την επομενη.....
εδω σας θελω...εχετε πια μνημη η μεταλλασεστε σε λοβοτομημενα ανθρωποειδη απο τον τεραστιο ογκο ανουσιων πληροφοριων που δεχεστε καθημερινα....

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν εβγαινε στο τρωκτικο η ειδηση που ετοιμαζε ο γκιολιας θα ελεγα οτι τιποτα δεν ηταν στημενο.....τωρα αστα να πανε δεν σωζετε απο πουθενα.....και ρωτω
ποιος θα θυματε οτι τον εφαγαν την ημερα που ανακοινωσε οτι θα βγαλει ρεπορταζ για σχεση αστυνομικων με επιχειρηματια την επομενη.....
εδω σας θελω...εχετε πια μνημη η μεταλλασεστε σε λοβοτομημενα ανθρωποειδη απο τον τεραστιο ογκο ανουσιων πληροφοριων που δεχεστε καθημερινα....
εξαθλιωμενους πιθηκους θελουν.....για σκεφτητε....το πετυχαινουν!!

Επισκέπτης
Καθόλου δεν λυπάμαι για το Σωκράτη η όποιον Σωκράτη.
Δεν με ήξερε ούτε τον ξέρω.
Ότι και να έγινε η να γίνει εγώ γαμήθηκα για το κωλομεροκάματο σήμερα και θα ξαναγαμηθώ αύριο και δεν ξέρω τι θα πεί κυριακή όλη τη ζωή μου ούτε γνώρισα διακοπές, παρά μόνο μία φορά, 2 χρόνια αφού παντρεύτηκα, για 10 μέρες.
Γιατί να με νοιάζει για τους δημοσιοκάφρους που άφησαν 'χοντρό μαλλί' στην οικογένειά τους;
Άν σήμερα εγώ 'πάω' από κάτι, ούτε μιά αράδα θα γραφτεί πουθενά και μόνο γαμημένα χρέη θα αφήσω στα παιδιά μου.
Βρέ άει και πάει στο διάτανο.
Όλοι οι πολιτικοί και δημασιοκάφροι ένα είναι.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι και να έγινε η να γίνει εγώ γαμήθηκα για το κωλομεροκάματο σήμερα και θα ξαναγαμηθώ αύριο και δεν ξέρω τι θα πεί κυριακή όλη τη ζωή μου ούτε γνώρισα διακοπές, παρά μόνο μία φορά, 2 χρόνια αφού παντρεύτηκα, για 10 μέρες.
Γιατί να με νοιάζει για τους δημοσιοκάφρους που άφησαν 'χοντρό μαλλί' στην οικογένειά τους;
Άν σήμερα εγώ 'πάω' από κάτι, ούτε μιά αράδα θα γραφτεί πουθενά και μόνο γαμημένα χρέη θα αφήσω στα παιδιά μου.
  +100000000    πουτσαρ(σ)α  μου :2funny:

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειπαμε....εξαθλιωμενοι πιθηκοι!!
και ηρθες αμεσως απλα να το επιβεβαιωσεις.....
γι αυτο θα φαμε πολλα σκατα ακομα σε αυτη τη χωρα γιατι υπαρχουν ανθρωποι....συγνωμη.....πιθηκοι.......συγνωμη απο τους πιθηκους....εξαθλιωμενοι πιθηκοι που σκεφτονται σαν κι εσενα........καλη τυχη πιθηκακο.....εξαθλιωμενε για να ειμαι ακριβης....θα την χρειαστεις!!

Επισκέπτης
Ρε άει πάρτον και κοιμήσου βολεμένε γαμιόλη
athenwfreelove
και παέι στη μάνα σου να πα΄ρεις το χατζηρλήκι σου να παίξεις, κωλομπινέ που θα μου κάνεις εμένα θεωρία ζωής.
Ρουφιάνε μπάσταρδε που τα βρήκες όλα έτοιμα, γαμημένε γραπεδιά !
άει στο διάολο και να σε γαμούν τα διαβόλια, που θα μου πείς εμένα θεωρίες, φοιτιτάκο του κερατά, αποβλητο και κηφήνα !
Άει ξου, γαμημένε !!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειπαμε....εξαθλιωμενοι πιθηκοι!!
και ηρθες αμεσως απλα να το επιβεβαιωσεις.....
γι αυτο θα φαμε πολλα σκατα ακομα σε αυτη τη χωρα γιατι υπαρχουν ανθρωποι....συγνωμη.....πιθηκοι.......συγνωμη απο τους πιθηκους....εξαθλιωμενοι πιθηκοι που σκεφτονται σαν κι εσενα........καλη τυχη πιθηκακο.....εξαθλιωμενε για να ειμαι ακριβης....θα την χρειαστεις!!
Λενε για να αλλαξεις τον κοσμο πρεπει πρωτα να αλλαξεις τον εαυυτο σου. Και για να λυσεις τα προβληματα του κοσμου λεω εγω πρεπει να λυσεις πρωτα τα  δικα σου. Δοξα και τιμη στους Αντρες που θυσιαζουν τα παντα για να ζησουνε τις οικογενειες τους ακομα και αν δεν τους μενει χρονος να δουν τι τρεχει γυρω τους. Τουλαχιστον αυτοι δινουν λυσεις σε προβληματα, εστω μικροτερης κλιμακας, οι υπολοιποι απλα κουβεντα κανουμε...

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμ 'πωπώωωω.....' φίλο boomb..............
Μας λένε να πούμε και ευχαριστώ που μας γαμούν καθημερινά και να ευχαριστούμε τους δημοσιοκάφρους και τους πολιτικούς για τον "δικαιο αγώνα" που κάνουν για μας !!!!
Ε όχι ρε πούστη μου !!!! Ε ΌΧΙ !!!!!
ΔΕΝ είμαστε ΚΑΦΡΟΙ !!!!!!!!!!!
Γαμώτο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είχες και ωραίο αβαταρ

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάπου χάθηκε...
Λες να με σβήνουν, που τα λέω χύμα;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
είχες και ωραίο αβαταρ

New way of banning?

Τι διάολο? Τους κόβουν και μετά εμφανίζονται σαν επισκέπτες, και μετά ξανανοίγουν το ίδιο νικ?

Τι σκατά? μπερδέυτηκα πάλι....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι να πω...
ρε μπας και πάτησες καμιά διαγραφή?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ρε άει πάρτον και κοιμήσου βολεμένε γαμιόλη
athenwfreelove
και παέι στη μάνα σου να πα΄ρεις το χατζηρλήκι σου να παίξεις, κωλομπινέ που θα μου κάνεις εμένα θεωρία ζωής.
Ρουφιάνε μπάσταρδε που τα βρήκες όλα έτοιμα, γαμημένε γραπεδιά !
άει στο διάολο και να σε γαμούν τα διαβόλια, που θα μου πείς εμένα θεωρίες, φοιτιτάκο του κερατά, αποβλητο και κηφήνα !
Άει ξου, γαμημένε !!

Μεγάλε, πολύ μπινελίκι για "νεοεισερχόμενος"...κουλάρισε λίγο...ο καθένας έχει την άποψη του και προς όφελος όλων είναι οι αντιπαραθέσεις να γίνονται με επιχειρήματα. :)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
νεοεισερχομενος;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α, α, α, ήτανε και ο άλλος εριστικός
εγώ είμαι με τον πούτσαρς
μπήκε σαν σίφουνας τα'κανε μπάχαλο και τώρα είναι κουλ

έτσι πρέπει  :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι κακομαθημενοι μπουληδες ,που ειναι παρασιτα των γονεων τους ,και δεν μπορουν να κανουν ουτε τις δουλειες του σπιτιου.Αυτα τα παρασιτα ,το παιζουν ..."προοδευτικοι" και ψευτοαριστεροι.Χωρις καμια εμπειρια απο τις δυσκολιες της ζωης ,παριστανουν οι μπουληδες τους "εμπειρους" .Και δεν καταλαβαινουν οτι εχουμε  ψευτοδημοκρατια ,στην πραγματικοτητα ολιγαρχια ,που βασιζεται στους πουλημενους δημοσιογραφους.Τι ειναι ο δημοσιογραφος ? Υπαλληλος ενος ΕΜΠΟΡΟΥ ,που ειναι ιδιοκτητης του καναλιου ή της εφημεριδας ή του ρ/σ ,που δουλευει ο υπαλληλος αυτος.
Δημοσιογραφος=Υπαλληλος εμπορου.
Τεταρτη εξουσια, η Δημοσιογραφοι.
Και πως αναδεικνυονται ,με εκλογες ή με ΑΣΕΠ ?
Οχι βεβαια .
Πατουν επι πτωματων.
Υπαρχουν και μερικοι  ανθρωπιστες , ξερεις ποιοι ειναι αυτοι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom