Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ας πούμε ότι την ώρα που τώρα ξυπνάω κάποτε έπεφτα για ύπνο.
Και πάλι ξέρω τόσα ώστε να είμαι τώρα σε θέση να γράφω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα και τπτ περοσότερο..
Όσοι φρόντισαν να μάθουν παραπάνω,δεν τους βγήκε σε καλό..

καταλαβα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τσεκαδόρος σε κωλομπαρο.
σεκιουριτάς σε μουνιά δλδ.
τοτε αρχιδια μαφιες και αλητειες εχει δει...

το πολυ κανα αγαπουλη να τρωει ξυλο επειδη δε πληρωσε τα διπλα ναουμε... ;)

αυτα τα κολπα δε παιζουνε στα κωλομπαρα, παιζουνε πολυ πιο πανω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τοτε αρχιδια μαφιες και αλητειες εχει δει...

το πολυ κανα αγαπουλη να τρωει ξυλο επειδη δε πληρωσε τα διπλα ναουμε... ;)

αυτα τα κολπα δε παιζουνε στα κωλομπαρα, παιζουνε πολυ πιο πανω...
με νεροπίστολα παίζουμε όταν βλέπουμε τον νονό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τσαντισατε και αφησα τα μπριζολακια μου στη μεση.....φταιω εγω ρε που σας κανω σοβαρες εκτιμησεις!.....δεν ξαναγραφω σοβαρα....αφου δεν με πιανετε!!!!!!!

Μην τρως μετά τις 8 μμ- θα παχύνεις...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μέμο,μη λες μαλακίες.
Στην πλατεία Αμερικής 90-95 μαζευόταν όλο το αφάν γκατέ..
ποιο αφαν κατε μωρε,

αντε μην αρχισω να λεω ιστοριες για αδερφο γνωστου τραγουδιστη της δεκαετιας 80-90, κυριο με Κ κεφαλαιο....  μην αρχισω να λεω για ξυλο που εχει φαει επισης γνωστος τραγουδιστης( ο οποιος ειναι ξανα στην επικαιροτητα οχι λογω του τραγουδιου) πανω στην πιστα απο αλλο καλο παιδι σε μαγαζι σε λοφο πανω απο το μικρολιμανο...

αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα.... υπαρχουνε και πιο παλιες στο κουρμπετι απο σενα νατσαινα, αλλο που δε το διαφημιζουνε ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η δολοφονια του Γρηγοροπουλου ξεχαστηκε...Η δολοφονια στην Μαρφιν ξεχαστηκε...Η δολοφονια του φρουρου του Χρυσοχοιδη ξεχαστηκε...Ετσι και η δολοφονια του Γκιολια θα ξεχαστει...Γιατι?Γιατι ετσι ειναι η Ελλαδα.Αυτη ειναι η Ελλαδα.Οσες σελιδες να γραφεται πανε χαμμενες...Απ'οτι βλεπετε σκοτωνονται αθωοι ανθρωποι και τα λαμογια παραμενουν ζωντανα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ   ΖΩΑ   :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιο αφαν κατε μωρε,

αντε μην αρχισω να λεω ιστοριες για αδερφο γνωστου τραγουδιστη της δεκαετιας 80-90, κυριο με Κ κεφαλαιο....  μην αρχισω να λεω για ξυλο που εχει φαει επισης γνωστος τραγουδιστης( ο οποιος ειναι ξανα στην επικαιροτητα οχι λογω του τραγουδιου) πανω στην πιστα απο αλλο καλο παιδι σε μαγαζι σε λοφο πανω απο το μικρολιμανο...

αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα.... υπαρχουνε και πιο παλιες στο κουρμπετι απο σενα νατσαινα, αλλο που δε το διαφημιζουνε ;)

:new_shocked:

υ.γ. παντως στη βουλα ανοιξε καινουργιος παιδοτοπος. (να πω και γω κατι δηλαδη...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ   ΖΩΑ   :tickedoff:
κοιταζα την υπογραφη σου καθως κινουνταν και νομιζα θα ελεγε για την κωλοτρυπιδα του λιλα στο τελος...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom