Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η δολοφονια του Γρηγοροπουλου ξεχαστηκε...Η δολοφονια στην Μαρφιν ξεχαστηκε...Η δολοφονια του φρουρου του Χρυσοχοιδη ξεχαστηκε...Ετσι και η δολοφονια του Γκιολια θα ξεχαστει...Γιατι?Γιατι ετσι ειναι η Ελλαδα.Αυτη ειναι η Ελλαδα.Οσες σελιδες να γραφεται πανε χαμμενες...Απ'οτι βλεπετε σκοτωνονται αθωοι ανθρωποι και τα λαμογια παραμενουν ζωντανα.....

Επισκέπτης
ποιο αφαν κατε μωρε,

αντε μην αρχισω να λεω ιστοριες για αδερφο γνωστου τραγουδιστη της δεκαετιας 80-90, κυριο με Κ κεφαλαιο....  μην αρχισω να λεω για ξυλο που εχει φαει επισης γνωστος τραγουδιστης( ο οποιος ειναι ξανα στην επικαιροτητα οχι λογω του τραγουδιου) πανω στην πιστα απο αλλο καλο παιδι σε μαγαζι σε λοφο πανω απο το μικρολιμανο...

αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα.... υπαρχουνε και πιο παλιες στο κουρμπετι απο σενα νατσαινα, αλλο που δε το διαφημιζουνε ;)

Ποιος αμφισβήτησε την πρωτοκαθεδρία σου στη νύχτα μεμάκο?
Εσύ είσαι παλαίουρας στη νύχτα,ξέρεις και ιστορίες με αδερφούς τραγουδιάρηδων,για λόφους πάνω απ'το μικρολίμανο και χρόνια στο κουρμπέτι...
Που να τα ξέρω αυτά εγώ μεμάκο?
Κοιμάμαι τη νύχτα και ξυπνάω στις 6.30 κι έχω ήδη αργήσει..
Σ'αφήνω να διηγηθείς τις ιστορίες σου..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι ειναι αυτο ρε παιχτη, εκβιαζεις απαντηση? θα σε ξαναγρααααααψουν να δεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσύ είσαι παλαίουρας στη νύχτα,ξέρεις και ιστορίες με αδερφούς τραγουδιάρηδων,για λόφους πάνω απ'το μικρολίμανο και χρόνια στο κουρμπέτι...

τοξερα οτι εισαι αλητης με ιστορικο. ευτυχως η πετρουλα μου ειναι μακρια  :boobies:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking:

τρεμετε μη σας τσαλακωθει το προφιλ του σκληρου και του αλητη της νυχτας ναουμε...

γαμω την αυτοπεποιθηση σας λεμε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο λόφος πάνω απ'το μικρολίμανο η καστέλα δεν είναι?  :think:

όχι?
μπερδεύτηκα  :-

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μην τρως μετά τις 8 μμ- θα παχύνεις...
φασιστακι, δεν αφηνεις λεω γω τις διαιτολογικες συμβουλες να πας να βγαλεις κανα πτυχιο μηχανικου (κατα προτιμηση με κατι εντυπωσιακο μπροστα απτο μηχανικος)  ;)

ακου τι σου λεω....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο λόφος πάνω απ'το μικρολίμανο η καστέλα δεν είναι?  :think:

όχι?
μπερδεύτηκα  :-

πφφφ αυτα ειναι για τους πρωινους. στη νυχτα τον λενε "ο λοφος των δαρμενων τραγουδιστων".

υ.γ. μου τοπε ο μπατζανακης του ξαδερφου της λουκιας που δουλευει παρτ ταιμ στο περιπτερο...μεγαλη λερα αυτος κτλ κτλ. 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ελα ρε συ
 ασε τα πουστακια ησυχα
 και καλα σου λεει ο περσονας
 μην τα λες ολα

Επισκέπτης
πφφφ αυτα ειναι για τους πρωινους. στη νυχτα τον λενε "ο λοφος των δαρμενων τραγουδιστων".

υ.γ. μου τοπε ο μπατζανακης του ξαδερφου της λουκιας που δουλευει παρτ ταιμ στο περιπτερο...μεγαλη λερα αυτος κτλ κτλ.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom