Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μεγάλε, πολύ μπινελίκι για "νεοεισερχόμενος"...κουλάρισε λίγο...ο καθένας έχει την άποψη του και προς όφελος όλων είναι οι αντιπαραθέσεις να γίνονται με επιχειρήματα. :)
Γιατι ,επειδη ειναι "νεοεισερχομενος " ,εσυ πρεπει να το παιξεις "παλιος " ?
Δεν ειμαστε στο στρατο εδω ,φιλαρα .

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο ρε erevnitis !
Tα είπες ωραία !
Έτσι θα τα έλεγα και γώ !!!

.

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άει πάρτον και κοιμήσου βολεμένε γαμιόλη
athenwfreelove
και παέι στη μάνα σου να πα΄ρεις το χατζηρλήκι σου να παίξεις, κωλομπινέ που θα μου κάνεις εμένα θεωρία ζωής.
Ρουφιάνε μπάσταρδε που τα βρήκες όλα έτοιμα, γαμημένε γραπεδιά !
άει στο διάολο και να σε γαμούν τα διαβόλια, που θα μου πείς εμένα θεωρίες, φοιτιτάκο του κερατά, αποβλητο και κηφήνα !
Άει ξου, γαμημένε !!
[/quote
ειναι απιστευτο το ποσα συμπερασματα εβγαλες απο το κεφαλι σου για να ενισχυσεις την βολικη για σενα εικονα του φοιτητη που τα παιρνει απο τους γονεις του και τα εχει βρει ολα ετοιμα.....καμια τυχη
αλλο η οικονομικη ανεση και αλλο η πνευματικη ελευθερια και η ελευθερια εκφρασης η οποια χανετε ακομα και απο τον βαθμο στον οποιο υπηρξε κατι που ειμαι σιγουρος αδυνατεις να συλλαβεις με ολο αυτο το μισος και πικρα που κρυβεις μεσα σου και που βρηκες απλα τροπο να διοχετευσεις προσωρινα......η πηγη εισαι εσυ ομως και μοναχα η λογικη σκεψη θα σε κανει να απελευθερωθεις...κατι που προς το παρον δεν φαινετε να κατεχεις.....
υπομονη μεχρι να ξυπνησουν τα παιδια σου αν εχεις και σε ισοπεδωσουν..........
καλη τυχη

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι κακομαθημενοι μπουληδες ,που ειναι παρασιτα των γονεων τους ,και δεν μπορουν να κανουν ουτε τις δουλειες του σπιτιου.Αυτα τα παρασιτα ,το παιζουν ..."προοδευτικοι" και ψευτοαριστεροι.Χωρις καμια εμπειρια απο τις δυσκολιες της ζωης ,παριστανουν οι μπουληδες τους "εμπειρους"

ακριβως. επίσης, την εχουν και μικρη και δεν τους σηκωνεται :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Με έβρισε και τον βρίζω.
Έχω λάθος;

Επειδή αυτές οι "αντεγκλήσεις", εδώ στο bourdela, είναι πολύ συνηθισμένες (όπως σύντομα θα διαπιστώσεις), η κατάληξη συνήθως είναι "τη μάνα σου / τη μάνα του" κλπ και μετά "θα σε πετύχω έξω / να προσέχεις" και λοιπές  :jerking: με αποτέλεσμα να "χάνεται" το θέμα με βάση το οποίο ξεκίνησε το thread.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι ,επειδη ειναι "νεοεισερχομενος " ,εσυ πρεπει να το παιξεις "παλιος " ?
Δεν ειμαστε στο στρατο εδω ,φιλαρα .

Εσύ θίχτηκες από το νεοεισερχόμενος???
Δεν πειράζει, αναλύω παρακάτω / μάλλον ακριβώς από πάνω.

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή αυτές οι "αντεγκλήσεις", εδώ στο bourdela, είναι πολύ συνηθισμένες (όπως σύντομα θα διαπιστώσεις), η κατάληξη συνήθως είναι "τη μάνα σου / τη μάνα του" κλπ και μετά "θα σε πετύχω έξω / να προσέχεις" και λοιπές  :jerking: με αποτέλεσμα να "χάνεται" το θέμα με βάση το οποίο ξεκίνησε το thread.
και για να μην χαθει το θεμα να το πω απλα για να το καταλαβουν και οι πιθηκοι....
τον φαγανε μαφιοζικα απλα και μονο επειδη θα εβγαζε την επομενη θεμα που εμπλεκε αστυνομικους με επιχειρηματια για παρανομες δραστηριοτητες.......
αν βγει τελικα αυτο το θεμα...κανω λαθος..αν δεν βγει ειμαι μεσα...
καταλαβατε ολοι το συλλογισμο...ανθρωποι και πιθηκοι...
απλα με ολες τις ανουσιες πληροφοριες κανεις δεν θα το θυματε αυτο σε λιγες μερες οπως παντα....η ουσια χανετε...
αλλα ας προσεχαμε.........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τον φαγανε μαφιοζικα απλα και μονο επειδη θα εβγαζε την επομενη θεμα που εμπλεκε αστυνομικους με επιχειρηματια για παρανομες δραστηριοτητες.......

νταξ τριμεγιστε
  μεσα εισαι λεμε

μα τισταδιαλα πινεις μεσημεριατικα;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαρακο AthensfreeLove σποδαζεις φιλολογια ?
Καλη η Λογοτεχνια ,αλλα χρειαζεται να δεις και την ζωη καταματα .Αν δεν καταλαβεις ,οτι στην πλειονοτητα τους οι δημοσιογραφοι ειναι οι χειροτεροι ρουφιανοι ,αντιστοιχοι με τους κουκουλοφορους επι Κατοχης ,τοτε πρεπει να βγεις λιγο απο το δωματιο σου και να κυκλοφορησεις εξω.Και να κανεις και καμια δουλεια.
Οσον αφορα τα περι "οργης " ,οποιοσδηποτε ανθρωπος στην Ελλαδα θα γεμισει με οργη ,αν κανει μια απλη βολτα εξω απο το σπιτι του.Θα δει αμεσως τοσα "κακως κειμενα " ,που ειναι αδυνατον να μην τα προσεξει.
Βγες και λιγο απο το δωματιο σου ,φιλαρακο  και ανοιξε τα ματια σου.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ athensfreelove...
Καλά που βρέθηκες εσύ να μου κάνεις ψυχανάλυση και να μου δείξεις το νόημα της ζωής και να μου αναλύσεις όλα αυτά που δεν έβλεπα μπροστά μου και τα έχανα τόσο καιρό !!!!
¨Ωωωωωω, μεγάλε ψυχαναλυτή των ποταπών μαζών, των υπανθρώπων που σέρνονται και περιμένουν το φως που θα τους ποτίσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλε ευεργέτη του γλοιώδους γένους των υποανάπτηκτων !!!!
Δώσε μας τα φώτα σου !!!!

Ρε άει γαμή και κοιμή...
ξεφωνημένο πιόνι του κεφαλαίου που όταν εσύ πήγαινες εμείς γυρνούσαμε !!!
Τα έχω φάει στη μάπα όταν εσύ ήσουνα στο δημοτικό φιλαράκο...
Η
Όταν μεγαλώσεις και έχεις μαζέψει αρκετές ψωλές, έλα να μου τα ξαναπείς.
Η
Είσαι στους βολεμένους και φερέφωνο των εξουσιαστών.

Άει στα πλάγια...

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
 νταξ τριμεγιστε
 μεσα εισαι λεμε

μα τισταδιαλα πινεις μεσημεριατικα;
αν ξεπερναγες τον εγωισμο σου θα καταφερνες ισως να διαβασεις τις πρωτες ωρες μετα την δολοφονια τι ετοιμαζε να βγαλει στο τρωκτικο την επομενη ο γκιολιας...
αν και αν κρινω απο τον τροπο γραφης σου σου ειναι δυσκολο να διαβασεις ορθα συνταγμενο κειμενο

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Δεν γνωριζω τον Σωκρατη Γκιολια ουτε το εργο του, δεν ηταν απο τους γνωστους δημοσιογραφους, τουλαχιστον οχι σε εμενα. Εαν ηταν οντως κομματι του τρωκτικου τοτε μπορω να πω με βεβαιοτητα επειδη παρακολουθω το τρωκτικο οτι εβγαζε πολλα πραγματα που αλλοι δεν τολμουσαν και ηταν μια πηγη ενημερωσης που εμοιαζε οαση μπροστα στα ΜΜΕ. Απο την αλλη διαβασα οτι ηταν ειδικος συμβουλος του Κοντομηνα και επισης διευθυντης του ραδιοφωνικου πρωτου θεματος. Το πρωτο θεμα ανηκει στον Θεμο, ολοι θυμομαστε οτι ειχε κατηγορηθει για τις βαλιτσες με τα λεφτα και προσωπικα δεν τον εχω σε υποληψη καθοτι τον θεωρω μεγαλο λαμογιο. Δεν ξερω να πω με βεβαιοτητα για τον Γκιολια, απο την μια δειχνει οτι πολεμαγε το σαπιο συστημα και απο την αλλη οτι ηταν αναποσπαστο κομματι του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και κουμπάρος του Κεντέρη(χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αθορυβη δυναμη ποιος ξερει σε τι πλοκαμια εμπλεξε και πρωην συνεργατης του μακη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και αν κρινω απο τον τροπο γραφης σου σου ειναι δυσκολο να διαβασεις ορθα συνταγμενο κειμενο

γάματον. αμόρφωτος αγράμματος τενεκές ξεγάνωτος είναι.
πες μας κι άλλα φαίνεσαι πολύ καλά ενήμερος και μέσα στα κόλπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom