gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά.
στα πελε μας
Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά.
Εσυ Περσονακο ,οταν σε ρωτησα για την αρχη λειτουργιας του τρανζιστορ ,τα μασησες.μάθε μας δάσκαλε. πες τα έξω από τα δόντια.
ψαχνεις να βρεις τι ακριβώς;απλους λογικους συλλογισμους κανω και περιμενω η πραγματικοτητα να τους επιβεβαιωσει....το οτι το τρωκτικο ανεστειλε την λειτουργια του ειναι για εμενα μια επιβεβαιωση....αν βγει τελικα η ειδηση ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και χιμαιρα....ειδωμεν
αυτοι που βλεπουν και αυτοι που θελουν να δουν...
μνημη εχετε?
και τωρα ολοι πρεπει να πιστεψουμε οτι η σεχτα τον εφαγε και οτι οντως η σεχτα ειναι ανεξαρτητη αυτονομη τρομοκρατικη οργανωση.....μαλιστα...τωρα αμεσως αφου μας το ειπατε κι εσεις...παπαγαλακια
απλους λογικους συλλογισμους κανω και περιμενω η πραγματικοτητα να τους επιβεβαιωσει....το οτι το τρωκτικο ανεστειλε την λειτουργια του ειναι για εμενα μια επιβεβαιωση....αν βγει τελικα η ειδηση ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και χιμαιρα....ειδωμεν
αυτοι που βλεπουν και αυτοι που θελουν να δουν...
μνημη εχετε?
Το έβαλα για τον φίλο που είπε πως ανέστειλε τη λειτουργία τουστα πελε μας
σιγά μη ξανασηκωθεί.Το έβαλα για τον φίλο που είπε πως ανέστειλε τη λειτουργία του
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λόγω της κηδείας την ανέστειλε,απόλυτα λογικό
Το έβαλα για το ότι ήταν ¨κουμπάρος του Κεντέρη" ΚΑΙ ΜΟΝΟ,κατανοητό?και τωρα ολοι πρεπει να πιστεψουμε οτι η σεχτα τον εφαγε και οτι οντως η σεχτα ειναι ανεξαρτητη αυτονομη τρομοκρατικη οργανωση.....μαλιστα...τωρα αμεσως αφου μας το ειπατε κι εσεις...παπαγαλακια
Κι εγώ για εκεί το κόβω να πηγαίνεισιγά μη ξανασηκωθεί.
ψαχνεις να βρεις τι ακριβώς;
επάνω σε ποιά βάση να συζητήσουμε;
στη βάση ενός μλπογκ που διαρήγνυε δημόσια εχθές τα ιμάτιά του ότι δεν είχε σχέση ο σχωρμένος με το βλογκ αλλά ήταν η ψυχή του;
ψέματα στο ψέμα για να φτάσεις στην αλήθεια;
τόσο αξιόπιστο είναι και το μπλογκ του αντμίνορα που αποποιειται την ταυτοτητά του ακόμα και μετά θάνατον
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.γιατί απουσία κράτους?
σπίτι του δεν πήγαν? λάθος κατάλαβα?
αν έρθουν εμένα σπίτι μου να με φάνε τι έπρεπε να κάνει το κράτος?
να είχε βάλει προληπτικά μπάτσους στην πόρτα μου?
έχω χάσει εξελίξεις?
εντιτ: φακ, με πρόλαβε το μισό φόρουμ
Πρίν 10 μέρες φίλος μου αυτοκτόνησε για 40.000 ε χρέη.
Μέτά το νέο έτος δεν του ανανεώθηκε η άδεια καντίνας που είχε στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου, μετά 10 συναπτά έτη και δεν έβγαινε με τον τσαμπουκά λόγω χρεών και οικογένειας (2 παιδιά) και του στείλανε υγειονομικά, αστυνομίες κλπ και τον πέταξαν και τον έπιασε καρδιά και πήγε νοσοκομείο.
Βγήκε και πήγε κρυφά στην πρών καντίνα του και κρεμάστηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον γάμησε το σύστημα !!!!
Και μου λέει ο athensfreelove μαλακίες στο τετράγωνο και παπαριές ξενέρωτες και ηθικοκουλτούρες του κερατά !!!!
Για αυτούς τους δημοσιοκάφρους και τα γαμημένα πολιτίκια τα 40.000 είναι τρίχες !
Γιατον φίλο Κώστα που είναι στα θυμαράκια, ήταν η ζωή του !!!
Γαμημένοι ξύπνιοι ψευτοκουλτουριάρηδες !!!
Το έβαλα για τον φίλο που είπε πως ανέστειλε τη λειτουργία του
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λόγω της κηδείας την ανέστειλε,απόλυτα λογικό
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.
Οι δικές μου ενστάσεις σε αυτά που συζητάτε είναι στο ότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι πάτε να δικαιολογείσετε , έμμεσα , την πράξη της δολοφονίας. "Ήταν λαμόγιο , ήταν φίλος του Θέμου "
στον εξυπνο κοσμο σου...στον δικο μου υπαρχει αλλη ιεραρχια........ειπαμεΚαι να βγει η ειδηση τι θα γινει ρε βλαμενο ον?
Θα αλλαξει κατι? Εδω καηκε ολη η ελλαδα επι κυβερνησεως μπουλη και τον ξαναψηφισανε.
Οι περισσοτεροι ελληνες, ακομα και οσοι γραφουν εδω αυτη τη στιγμη και μας φαινονται ψαγμενοι, ψηφιζουν σα βρεγμενες γατες. Κανουν τουμπεκι οταν πρεπει και μετα το παιζουν και ιστορια. Με τετοιο λαο δεν αλλαζει σχεδον ποτε τιποτα, μπετοβλακα. Αποκαλυψεις και μαλακιες.
Μεγαλυτερη αποκαλυψη ειναι σημερα η κωλοτρυπιδα της τζουλιας και αν θα την δωσει on camera παρα οι μαλακιες για τις οποιες φαγανε τον πρακτορα.
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.
Οι δικές μου ενστάσεις σε αυτά που συζητάτε είναι στο ότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι πάτε να δικαιολογείσετε , έμμεσα , την πράξη της δολοφονίας. "Ήταν λαμόγιο , ήταν φίλος του Θέμου "
πες μας τώρα ότι πιστεύεις ότι το έκαναν οι εβραίοι.όπως και την επιχείριση 9-11 την έκαμαν μουσουλμάνοι.