Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μάθε μας δάσκαλε. πες τα έξω από τα δόντια.
Εσυ Περσονακο ,οταν σε ρωτησα για την αρχη λειτουργιας του τρανζιστορ ,τα μασησες.
Το Διπλωμα του ΕΜΠ το πηρες με βια και νοθεια .
Γι'αυτο λες αυτα που λες.
Και ονομαζεις...Δασκαλο τον Athens FreeLove ,εκτος κι'αν ειναι κλωνα σου !
Αν οχι ,το παιδι σπουδαζει Φιλολογια .
Εχει ετσι μια δικαιολογια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλους λογικους συλλογισμους κανω και περιμενω η πραγματικοτητα να τους επιβεβαιωσει....το οτι το τρωκτικο ανεστειλε την λειτουργια του ειναι για εμενα μια επιβεβαιωση....αν βγει τελικα η ειδηση ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και χιμαιρα....ειδωμεν
αυτοι που βλεπουν και αυτοι που θελουν να δουν...
μνημη εχετε?
ψαχνεις να βρεις τι ακριβώς;
επάνω σε ποιά βάση να συζητήσουμε;
στη βάση ενός μλπογκ που διαρήγνυε δημόσια εχθές τα ιμάτιά του ότι δεν είχε σχέση ο σχωρμένος με το βλογκ αλλά ήταν η ψυχή του;
ψέματα στο ψέμα για να φτάσεις στην αλήθεια;
πίπες. όσο αξιόπιστος είναι ο κλώνος του μοντεράτορα εδώ μέσα άλλο τόσο αξιόπιστο είναι και το μπλογκ του αντμίνορα που αποποιειται την ταυτοτητά του ακόμα και μετά θάνατον

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απλους λογικους συλλογισμους κανω και περιμενω η πραγματικοτητα να τους επιβεβαιωσει....το οτι το τρωκτικο ανεστειλε την λειτουργια του ειναι για εμενα μια επιβεβαιωση....αν βγει τελικα η ειδηση ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και χιμαιρα....ειδωμεν
αυτοι που βλεπουν και αυτοι που θελουν να δουν...
μνημη εχετε?

Και να βγει η ειδηση τι θα γινει ρε βλαμενο ον?

Θα αλλαξει κατι? Εδω καηκε ολη η ελλαδα επι κυβερνησεως μπουλη και τον ξαναψηφισανε.

Οι περισσοτεροι ελληνες, ακομα και οσοι γραφουν εδω αυτη τη στιγμη και μας φαινονται ψαγμενοι, ψηφιζουν σα βρεγμενες γατες. Κανουν τουμπεκι οταν πρεπει και μετα το παιζουν και ιστορια. Με τετοιο λαο δεν αλλαζει σχεδον ποτε τιποτα, μπετοβλακα. Αποκαλυψεις και μαλακιες.

Μεγαλυτερη αποκαλυψη ειναι σημερα η κωλοτρυπιδα της τζουλιας και αν θα την δωσει on camera παρα οι μαλακιες για τις οποιες φαγανε τον πρακτορα.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρίν 10 μέρες φίλος μου αυτοκτόνησε για 40.000 ε χρέη.
Μέτά το νέο έτος δεν του ανανεώθηκε η άδεια καντίνας που είχε στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου, μετά 10 συναπτά έτη και δεν έβγαινε με τον τσαμπουκά λόγω χρεών και οικογένειας (2 παιδιά) και του στείλανε υγειονομικά, αστυνομίες κλπ και τον πέταξαν και τον έπιασε καρδιά και πήγε νοσοκομείο.
Βγήκε και πήγε κρυφά στην πρών καντίνα του και κρεμάστηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον γάμησε το σύστημα !!!!
Και μου λέει ο athensfreelove μαλακίες στο τετράγωνο και παπαριές ξενέρωτες και ηθικοκουλτούρες του κερατά !!!!
Για αυτούς τους δημοσιοκάφρους και τα γαμημένα πολιτίκια τα 40.000 είναι τρίχες !
Γιατον φίλο Κώστα που είναι στα θυμαράκια, ήταν η ζωή του !!!
Γαμημένοι ξύπνιοι ψευτοκουλτουριάρηδες !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και τωρα ολοι πρεπει να πιστεψουμε οτι η σεχτα τον εφαγε και οτι οντως η σεχτα ειναι ανεξαρτητη αυτονομη τρομοκρατικη οργανωση.....μαλιστα...τωρα αμεσως αφου μας το ειπατε κι εσεις...παπαγαλακια
Το έβαλα για το ότι ήταν ¨κουμπάρος του Κεντέρη" ΚΑΙ ΜΟΝΟ,κατανοητό?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Περσονακο εισαι Κυπριος.
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, που συμβαινουν εδω στην Ελλαδα.
Οσο ξερεις...Ρωσσικα ,αλλο τοσο ξερεις και την Ελλαδα .
Πηγαινε τωρα Στουρναρη 29 .

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ψαχνεις να βρεις τι ακριβώς;
επάνω σε ποιά βάση να συζητήσουμε;
στη βάση ενός μλπογκ που διαρήγνυε δημόσια εχθές τα ιμάτιά του ότι δεν είχε σχέση ο σχωρμένος με το βλογκ αλλά ήταν η ψυχή του;
ψέματα στο ψέμα για να φτάσεις στην αλήθεια;
τόσο αξιόπιστο είναι και το μπλογκ του αντμίνορα που αποποιειται την ταυτοτητά του ακόμα και μετά θάνατον

Το οτι θα έφτανε η στιγμή που θα συμφωνούσα με τον persona....Απίστευτο! :2funny:
Τι άλλο μου μέλλει να ζήσω..!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
γιατί απουσία κράτους?  :think:
σπίτι του δεν πήγαν? λάθος κατάλαβα?
αν έρθουν εμένα σπίτι μου να με φάνε τι έπρεπε να κάνει το κράτος?
να είχε βάλει προληπτικά μπάτσους στην πόρτα μου?

έχω χάσει εξελίξεις?  :think:

εντιτ: φακ, με πρόλαβε το μισό φόρουμ  :2funny:
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.
Οι δικές μου ενστάσεις σε αυτά που συζητάτε είναι στο ότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι πάτε να δικαιολογείσετε , έμμεσα , την πράξη της δολοφονίας. "Ήταν λαμόγιο , ήταν φίλος του Θέμου "

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρίν 10 μέρες φίλος μου αυτοκτόνησε για 40.000 ε χρέη.
Μέτά το νέο έτος δεν του ανανεώθηκε η άδεια καντίνας που είχε στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου, μετά 10 συναπτά έτη και δεν έβγαινε με τον τσαμπουκά λόγω χρεών και οικογένειας (2 παιδιά) και του στείλανε υγειονομικά, αστυνομίες κλπ και τον πέταξαν και τον έπιασε καρδιά και πήγε νοσοκομείο.
Βγήκε και πήγε κρυφά στην πρών καντίνα του και κρεμάστηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον γάμησε το σύστημα !!!!
Και μου λέει ο athensfreelove μαλακίες στο τετράγωνο και παπαριές ξενέρωτες και ηθικοκουλτούρες του κερατά !!!!
Για αυτούς τους δημοσιοκάφρους και τα γαμημένα πολιτίκια τα 40.000 είναι τρίχες !
Γιατον φίλο Κώστα που είναι στα θυμαράκια, ήταν η ζωή του !!!
Γαμημένοι ξύπνιοι ψευτοκουλτουριάρηδες !!!

40? άλλοι πάνε φυλακή για ένα χιλιάρι. άλλοι γιατι δεν έχουν να πλερώ εξαγορά από υγιειονομική παραβαση στο αυτόφωρο. μια χαρά ήταν και ο φίλος σου στο σύστημα.
μόλις στράβωσε και τον πέταξε όξω στράβωσε και η βίδα του.
ο φίλος σου αυτυοκτό γιατί ακριβώς έγινε πλήρες μέλος του συστήματος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το έβαλα για τον φίλο που είπε πως ανέστειλε τη λειτουργία του
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λόγω της κηδείας την ανέστειλε,απόλυτα λογικό

δεν το ειπα για το ποστ σου,αλλα για την ειδηση αυτη καθαυτη
 δεν θα φαω την τσιπουριτσα μου τωρα που ανεστειλε το πρωκτικο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.
Οι δικές μου ενστάσεις σε αυτά που συζητάτε είναι στο ότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι πάτε να δικαιολογείσετε , έμμεσα , την πράξη της δολοφονίας. "Ήταν λαμόγιο , ήταν φίλος του Θέμου "

α αφού μας τόπε η ΓΑΔΑ η Σέχτα το έκαμε.
όπως και την επιχείριση 9-11 την έκαμαν μουσουλμάνοι.

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και να βγει η ειδηση τι θα γινει ρε βλαμενο ον?

Θα αλλαξει κατι? Εδω καηκε ολη η ελλαδα επι κυβερνησεως μπουλη και τον ξαναψηφισανε.

Οι περισσοτεροι ελληνες, ακομα και οσοι γραφουν εδω αυτη τη στιγμη και μας φαινονται ψαγμενοι, ψηφιζουν σα βρεγμενες γατες. Κανουν τουμπεκι οταν πρεπει και μετα το παιζουν και ιστορια. Με τετοιο λαο δεν αλλαζει σχεδον ποτε τιποτα, μπετοβλακα. Αποκαλυψεις και μαλακιες.

Μεγαλυτερη αποκαλυψη ειναι σημερα η κωλοτρυπιδα της τζουλιας και αν θα την δωσει on camera παρα οι μαλακιες για τις οποιες φαγανε τον πρακτορα.
στον εξυπνο κοσμο σου...στον δικο μου υπαρχει αλλη ιεραρχια........ειπαμε
ανθρωποι και εξαθλιωμενοι πιθηκοι...διαλεχτε!!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

:thumbsup:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ρε φιλε, οργανωσεις υπαρχουν παντου.

Εχεις παρει χαμπαρι οτι ζουμε σε τριτοκοσμικη χωρα? Τι περιμενεις? Στην οργανωμενη Αγγλια πας για μια μπυρα σε μια παμπ και βλεπεις να ανταλλαζουν μαχαιριες μερα μεσημερι.

Μην μπλεκεις ασχετα πραγματα μεταξυ τους.

Σιγα μην εξαρθρωθει η οποια οργανωση. Και την 17Ν κατα τυχη την πιασανε.

Εμενα στα παπαρια μου που τον δολοφονησανε, κριμα για την οικογενεια του, αλλα ουτε τον ηξερα ουτε τιποτα. Υπαρχουν ΠΟΛΥ σημαντικοτερα πραγματα απο την δολοφονια ενος πρακτορα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
όπως και την επιχείριση 9-11 την έκαμαν μουσουλμάνοι.
πες μας τώρα ότι πιστεύεις ότι το έκαναν οι εβραίοι.
Και είχαν ειδοποιήσει τους άλλους εβραίους να μην πάνε στη δουλειά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom