Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  δεν το ειπα για το ποστ σου,αλλα για την ειδηση αυτη καθαυτη
  δεν θα φαω την τσιπουριτσα μου τωρα που ανεστειλε το πρωκτικο
αναστολή...
λέξις συνώνυμη του ποντικιού που βρυχάται...
κάτι σαν το αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η απουσία κράτους έγκειται στο ότι η οργάνωση αυτή δρα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει εξαρθρωθεί.
Οι δικές μου ενστάσεις σε αυτά που συζητάτε είναι στο ότι μου δημιουργείται η αίσθηση ότι πάτε να δικαιολογείσετε , έμμεσα , την πράξη της δολοφονίας. "Ήταν λαμόγιο , ήταν φίλος του Θέμου "

αααα δεν είσαι δηλαδής της σχολής του μαφιόζικου χτυπήματος

δεν ξέρω αν την δικαιολογούν τόσο, όσο λένε ότι ανακατεύτηκε με τα πίτουρα  :think:
άλλο το'να άλλο τ'άλλο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περσόνα ο Αλεκος με τον Δημήτρη ακόμα ξεμαλλιάζονται λέμε στας φυλακάς ή σταμάτησαν?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που οι δημοσιογραφοι εχουν τοση δυναμη. Απουσία δικαστικης εξουσιας, γινονται δικαστες. Απουσία αστυνομευσης, γινονται αστυνομικοι. Απουσία Δομών, γίνονται Ηγέτες/επιχειρηματιες/πολιτικοι. Απουσία Παιδείας, γίνονατι παιδαγωγοι. Απουσια Κράτους, στην τελική, γίνονται Κράτος....

αρα θα πρεεπι πλεον να υπολογισουν και τους κινδυνους του επαγγελματος....και η αρχη εγινε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πες μας τώρα ότι πιστεύεις ότι το έκαναν οι εβραίοι.
Και είχαν ειδοποιήσει τους άλλους εβραίους να μην πάνε στη δουλειά...

Οχι το εκανε ο bin laden...  :jerking: :jerking: :jerking:

Ο τυπος που ειχε τους διδυμους πυργους παντως, μερικες μερες πριν το χτυπημα βαρεσε κανονι και πουλησε ολας τας μετοχας του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μας τώρα ότι πιστεύεις ότι το έκαναν οι εβραίοι.
Και είχαν ειδοποιήσει τους άλλους εβραίους να μην πάνε στη δουλειά...
δεν ξέρω ποιοί το έκαμαν, απλά οι χαμηλόβαθμοι εκτελεστές είχαν δηλώσει μουσουλμάνοι.
εάν δεν καταλαβαί κρίμα το γερά στο αβατάρι....
ξέρω ξέρω και τα τσογλάνια στα εξάρχεια που τα σπάνε όλα ξυπόλητοι αλήτες πειναλέοι είναι.

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Πρίν 10 μέρες φίλος μου αυτοκτόνησε για 40.000 ε χρέη.
Μέτά το νέο έτος δεν του ανανεώθηκε η άδεια καντίνας που είχε στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου, μετά 10 συναπτά έτη και δεν έβγαινε με τον τσαμπουκά λόγω χρεών και οικογένειας (2 παιδιά) και του στείλανε υγειονομικά, αστυνομίες κλπ και τον πέταξαν και τον έπιασε καρδιά και πήγε νοσοκομείο.
Βγήκε και πήγε κρυφά στην πρών καντίνα του και κρεμάστηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον γάμησε το σύστημα !!!!
Και μου λέει ο athensfreelove μαλακίες στο τετράγωνο και παπαριές ξενέρωτες και ηθικοκουλτούρες του κερατά !!!!
Για αυτούς τους δημοσιοκάφρους και τα γαμημένα πολιτίκια τα 40.000 είναι τρίχες !
Γιατον φίλο Κώστα που είναι στα θυμαράκια, ήταν η ζωή του !!!
Γαμημένοι ξύπνιοι ψευτοκουλτουριάρηδες !!!

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου, ομως μην εισαι εντελως μηδενιστης, ειναι ασχημο πρωτα για σενα. Μπορει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος να ηταν η εξαιρεση, μπορει και οχι. Δεν μιλαμε για καποιον μεγαλο δημοσιογραφο ή καποιον μεγαλο πολιτικο που ξερουμε οτι σιγουρα ηταν αρχιλαμογιο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που οι δημοσιογραφοι εχουν τοση δυναμη. Απουσία δικαστικης εξουσιας, γινονται δικαστες. Απουσία αστυνομευσης, γινονται αστυνομικοι. Απουσία Δομών, γίνονται Ηγέτες. Απουσία Παιδείας, γίνονατι παιδαγωγοι. Απουσια Κράτους, στην τελική, γίνονται Κράτος....

αρα θα πρεεπι πλεον να υπολογισουν και τους κινδυνους του επαγγελματος....και η αρχη εγινε.
Να ρωτάγαμε και από που αντλούν αυτή τη "δύναμη" ή ακόμα καλύτερα να απαντάγαμε κιόλας?  :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που οι δημοσιογραφοι εχουν τοση δυναμη. Απουσία δικαστικης εξουσιας, γινονται δικαστες. Απουσία αστυνομευσης, γινονται αστυνομικοι. Απουσία Δομών, γίνονται Ηγέτες/επιχειρηματιες/πολιτικοι. Απουσία Παιδείας, γίνονατι παιδαγωγοι. Απουσια Κράτους, στην τελική, γίνονται Κράτος....

+ 10000000 !

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
40? άλλοι πάνε φυλακή για ένα χιλιάρι. άλλοι γιατι δεν έχουν να πλερώ εξαγορά από υγιειονομική παραβαση στο αυτόφωρο. μια χαρά ήταν και ο φίλος σου στο σύστημα.
μόλις στράβωσε και τον πέταξε όξω στράβωσε και η βίδα του.
ο φίλος σου αυτυοκτό γιατί ακριβώς έγινε πλήρες μέλος του συστήματος.
η προσωποκρατηση για χρεη δεν ισχυει πια
εκτος αν κανω λαθος
οσο για τον καντινιερη που ειναι "μεσα" στο συστημα μαλον πλακα κανεις γιατι τοτε μονο οι επαιτες ειναι εκτος συστηματος

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου, ομως μην εισαι εντελως μηδενιστης, ειναι ασχημο πρωτα για σενα. Μπορει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος να ηταν η εξαιρεση, μπορει και οχι. Δεν μιλαμε για καποιον μεγαλο δημοσιογραφο ή καποιον μεγαλο πολιτικο που ξερουμε οτι σιγουρα ηταν αρχιλαμογιο.

Μα δεν ειναι οι μεγαλοι δημοσιογραφοι που κανουν την διαφορα φιλε.

Ειναι αυτοι οι μικροι που ειναι πισω απο τις καμερες και τα φωτα που δεν τους ξερει κανεις φαινομενικα, και κινουν νηματα.

Ειναι ο γαμημενος ο υπαλληλος στην εφορια και σε αλλες δημοσιες υπηρεσιες αλλα και σε τραπεζες που σου κανει τη ζωη δυσκολη επειδη εχει μια σταλα εξουσιας και τυχαινει να γνωριζει ελαχιστα πραγματα παραπανω απο εσενα και σε εμπαιζει μεσα στη μουρη σου παιρνοντας αυτο που πρεπει.

Εκει γαμιεται το συστημα και την πληρωνει ο καθε ασχετος, οι μεγαλοδημοσιογραφοι και τα αλλα ψωλοχυματα ειναι καλα βολεμενοι και στην πουτσα τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  ο ιδιος και οι επιλογες του την εφεραν σε δεινη θεση...
να φανταστείς άμα ανακρίνουν τη γυναίκα του θα πεί έπεσα απ τα σύννεφα.
δεν είχα ακούσει τίποτα περίεργο τοσα χρόνια μέσα στο σπίτι.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
 ο ιδιος και οι επιλογες του την εφεραν σε δεινη θεση...

Σιγουρα, αυτο ειπα εξαλλου. Αν ηταν τοσο τσακαλι οσο ολοι λεγανε τωρα θα ζουσε. Οποτε και παλι στα παπαρια μου, εδω πεθαινουν απο πεινα βρεφη, γιαυτον θα σκασω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom