Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να φανταστείς άμα ανακρίνουν τη γυναίκα του θα πεί έπεσα απ τα σύννεφα.
δεν είχα ακούσει τίποτα περίεργο τοσα χρόνια μέσα στο σπίτι.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχα
ναι ρε..
απο τον λογ/σμο της λιβεριας θα εισπραξει ο χατζηπετρης..
Υ.Γ ακομη με το κατακαθι ασχολειστε ρε μαλακα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ζω εδω και ξερω πολυ καλα εαν τρομπαρουν ή οχι οι υπαλληλοι. Εαν ομως ο διευθυντης ή ο προισταμενος ηταν σωστός και εκοβε μερικους κωλους να δεις πως θα γινοντουσαν παναγιτσες ολοι οι υπολοιποι. Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις αυτο που λεω.
ούτε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
έτσι. η πλάκα είναι ότι η μουνίτσα πιθανώς γαμιέται με τ αφεντικό και παίρνει χαρτζιλίκι κάνοντας και το κομμάτι της για τις πίπες που κάνει στον στρατηγό.

Μπα.

Που να γαμηθουν ρε κατι τετοιες πας καλα?

Απλησιαστες. Ειναι σαν να εισαι πεινασμενος και να βλεπεις μπροστα σου το καλυτερο hot dog του κοσμου, μονο που αντι για λουκανικο να εχει μια κουραδα μεσα. Απο μακρυα δεν το καταλαβαινεις, με το που πας κοντα ομως σε παιρνει η μποχα και σηκωνεσαι και φευγεις.

Και μας λενε για προισταμενους και μεγαλοδημοσιογραφους και μαλακιες.

Ασχολουνται ολοι με τα απιαστα για να διωξουν τις τυψεις της απραγιας τους και δεν κοιτανε να γαμησουν τον καριολη της διπλανης πορτας που τους μαυριζει τη ζωη.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε και;
τράβα στο αυτόφωρο μια βδομάδα και έλα να μου πείς για τον φίλο που αυτοκτό για 40 δανεικά.
το πρόβλημα του κράτους σου είναι δομικό. γηγενές. στα υπόγεια είναι το πρόβλημα. Εσύ μου μιλάς για τον τυπά στο 2άρι που αυτοκτόνησε γιατί του κόψαν ρεύμα και νερό επειδή δεν πλήρωνε.

Λέω, ρε γαμώτη μου, τόση ώρα, πως κανένας δεν νοιάστηκε ούτε θα νοιαστεί για κανέναν μας που να πεθάνουμε όλοι και μόλις σκότωσαν έναν δικό τους έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα !!!
Και εγώ με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωνή που μου έμεινε μέσω νετ, λέω:
στο δρόμο που πήγε αυτός να πάνε όλοι τους οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί !
και να μην ξαναγυρίσουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ρε..
απο τον λογ/σμο της λιβεριας θα εισπραξει ο χατζηπετρης..
Υ.Γ ακομη με το κατακαθι ασχολειστε ρε μαλακα???
αφου ήταν οικογενειάρχης.
το πρεζόνι που πάει διαρκώς αυτόφωρο για χρήση και τον πλακώ και στις μάπες οι ασφαλίτες είναι κατακάθι, καθίζημα και καλά του κάνουνε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ζω εδω και ξερω πολυ καλα εαν τρομπαρουν ή οχι οι υπαλληλοι. Εαν ομως ο διευθυντης ή ο προισταμενος ηταν σωστός και εκοβε μερικους κωλους να δεις πως θα γινοντουσαν παναγιτσες ολοι οι υπολοιποι. Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις αυτο που λεω.

Λαθος, δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι τα καριολακια για τα οποια μιλαω, παιρνουν γραμμη απτον προισταμενο να δουλευουν ετσι.

Την εχουν πει στον κολλητο-φιλο επι χρονια που κανει αυτη τη δουλεια επειδη δεν την λεει στους οφειλετες ασχημα και τους πιανει με το καλο και δεν τους φωναζει.

Βγες λιγο εξω να δεις τι γινεται, ελπιζω να μην εισαι μαλακας οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα.

Που να γαμηθουν ρε κατι τετοιες πας καλα?

Απλησιαστες. Ειναι σαν να εισαι πεινασμενος και να βλεπεις μπροστα σου το καλυτερο hot dog του κοσμου, μονο που αντι για λουκανικο να εχει μια κουραδα μεσα. Απο μακρυα δεν το καταλαβαινεις, με το που πας κοντα ομως σε παιρνει η μποχα και σηκωνεσαι και φευγεις.

Και μας λενε για προισταμενους και μεγαλοδημοσιογραφους και μαλακιες.

Ασχολουνται ολοι με τα απιαστα για να διωξουν τις τυψεις της απραγιας τους και δεν κοιτανε να γαμησουν τον καριολη της διπλανης πορτας που τους μαυριζει τη ζωη.

πεστα γαμώ τη ράτσα μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λαθος, δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι τα καριολακια για τα οποια μιλαω, παιρνουν γραμμη απτον προισταμενο να δουλευουν ετσι.

Την εχουν πει στον κολλητο-φιλο επι χρονια που κανει αυτη τη δουλεια επειδη δεν την λεει στους οφειλετες ασχημα και τους πιανει με το καλο και δεν τους φωναζει.

Βγες λιγο εξω να δεις τι γινεται, ελπιζω να μην εισαι μαλακας οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα.
ο προιστάμενός τους ήταν πριν στη θέση τους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λέω, ρε γαμώτη μου, τόση ώρα, πως κανένας δεν νοιάστηκε ούτε θα νοιαστεί για κανέναν μας που να πεθάνουμε όλοι και μόλις σκότωσαν έναν δικό τους έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα !!!
Και εγώ με την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωνή που μου έμεινε μέσω νετ, λέω:
στο δρόμο που πήγε αυτός να πάνε όλοι τους οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί !
και να μην ξαναγυρίσουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανεις ενα θεμελιωδες λαθος.

ΔΕΝ εχει γινει ΚΑΝΕΝΑ θεμα, αν κλεισεις την γαμημενη την tv η/και δεν μπεις στο troktiko.

Εγω ας πουμε δεν βλεπω κανενα μεγαλο θεμα, βλεπω μερικους μαλακες οπως εγω να περιαυτολογουν σε ενα thread στο bourdela γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν.

Ζησε και λιγο δεν κανει κακο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και να βγει η ειδηση τι θα γινει ρε βλαμενο ον?

Θα αλλαξει κατι? Εδω καηκε ολη η ελλαδα επι κυβερνησεως μπουλη και τον ξαναψηφισανε.

[size=16pt]Οι περισσοτεροι ελληνες, ακομα και οσοι γραφουν εδω αυτη τη στιγμη και μας φαινονται ψαγμενοι, ψηφιζουν σα βρεγμενες γατες. Κανουν τουμπεκι οταν πρεπει και μετα το παιζουν και ιστορια. Με τετοιο λαο δεν αλλαζει σχεδον ποτε τιποτα, μπετοβλακα. Αποκαλυψεις και μαλακιες.
[/size]
Μεγαλυτερη αποκαλυψη ειναι σημερα η κωλοτρυπιδα της τζουλιας και αν θα την δωσει on camera παρα οι μαλακιες για τις οποιες φαγανε τον πρακτορα.
www.boston.com/bostonglobe/ideas/articles/2010/07/11/how_facts_backfire/]Ενδιαφέρον[/url]  :grin: :grin: :grin: :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ανάθεμα τι έγραψες.
μπουζού μπαίνεις για ποινικά. όχι γιατί χρωστάς στον κυρ Τακη 5 χιλιάρικα.
ποινικό είναι να είσαι και σερβιτόρος χωρίς άδεια απο το υγεινομικό.
Και αν χρωστας ,μπορει να σε βαλει φυλακη ο δανειστης σου ,Περσονακο ,π.χ. για κατοδολιευση δανειστη.
Δεν εισαι νομικος ,αλλα και περαν αυτου εισαι ημιμαθης σε αυτα τα θεματα .Μην παραπλανας τους συναγωνιστες ,και ασε να μιλησει καποιος δικηγορος-μελος.
Σε προηγουμενο ποστ σου Περσονακο ,συσχετισες τις 17 σφαιρες που εριξαν στον Γκιολια ,με τα 17 χρονια που δουλευε στον Μακη 30φυλλοπ.
Στην Ψυχιατρικη αυτοι οι συσχετισμοι ονομαζονται
παρανοϊκοι .
Μπορει ομως να εχεις και δικιο .
"Απο τρελλο και απο μικρο μαθαινεις την αληθεια".
Καιεσυ εισαι και τρελλος και μικρος ,μπουλη .
(Με την καλη εννοια χαλουμοθρεμμενε μας)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ερώτηση. Εσύ πώς πιστεύεις ότι πρέπει να μιλάει στους οφειλέτες ?

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
ούτε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.

Τα τσιτατα δεν μου λενε κατι φιλε μου.

Λογικα παντως για να το λες το ιδιο θα ισχυει και με τα μηνυματα στο φορουμ.  :birdman:

Τεσπα, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, γιαυτο υπαρχει κρατός γιαυτο υπαρχουν και προισταμενες αρχες, για να βαζουν το μετρο σε αυτους που το χανουν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ο προιστάμενός τους ήταν πριν στη θέση τους.

Ακριβως, ναυτες που γαμουσαμε γιναν καπετανεοι.

Σκουπιδια και μηδενικα προσπαθουν να μας κανουν τη ζωη δυσκολη.

Συγγνωμη αλλα δεν... Να αυτοκτονησω επειδη χρωσταω? Φερτε καλυτερα τον lex steele να με παρει απτον κωλο, σκατομαλακες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αν χρωστας ,μπορει να σε βαλει φυλακη ο δανειστης σου ,Περσονακο ,π.χ. για κατοδολιευση δανειστη.

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σε στείλω στο κουμπάρο του κουμπαρου του Βενιζέλου.... να σε πει ότι αμα είσαι ιδιώτης και σου χρωστάνε τους κλάνεις τα παπάρια ...
αυτά ισχύουν μόνο στα πουτανοσπέρματα τραπεζικούς.
τράβα παραπέρα δε σε γαμάω λέμε.
τζα σου κάνουν και τρομά.
όταν φορέσεις χειροπέδες και πάς στην υπόγα για μια μαλακία μέχρι τη ΓΑΔΑ και μετά την Ευελπίδων τα ξαναλέμε.
μέχρι τότε μπελ μπόυ τράβα καμμιά μαλακία και κάνε το σταυρό σου που δε σε μπουζού στα μπουρδέ που γαμάς.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

δεν θα επρεπε να μιλανε καν στους οφειλετες
 ας φροντιζανε να μην δανειζανε ετσι με αυτον τον τροπο και ριξανε εναν
 ολοκληρο λαο στα δανεικα-ξεφτιλε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ο καθενας εχει τον τροπο του φιλε.

Οταν εγω ως υπαλληλος ας πουμε μιας εισπρακτικης, παιρνω εκ μερους μιας τραπεζας εσενα για μια οφειλη 100-200-300- ακομα και 1000 ευρω ρε παιδι μου ( απο ενα ποσο και πανω κανουν κουμαντο αλλα τυπακια που χριστοπαναγιζουν ολη μερα τους οφειλετες, για τον πουτσο ) πρεπει ΑΠΛΑ να σε ενημερωσω οτι μεχρι εκεινη την ημερομηνια πρεπει να καταθεσεις ΑΥΤΟ το ποσο, αλλιως θα εχεις παραπανω τοκο, θα πας σε καθυστερηση πληρωμης μπλα μπλα μπλα.

ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια μου/σου/του. ΔΕΝ θα παρω εγω τα λεφτα, οποτε στα παπαρια μου κιολας. Επομενως αντι να χαλαω τη ζωη μου και να γεμιζω με νευρα, ενημερωνω απλα και κατανοητα. Και αν ακουσω παναγιες απο την αλλη γραμμη, το ριχνω στο χαβαλε και το κλεινω.

Ειναι δυνατον να χαλασει η μερα σου, η ζωη σου ολοκληρη απο εναν ΑΣΧΕΤΟ που δεν πληρωνει το λογαριασμο του? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ρε φιλε. Στην πουτσα μου κιολας.

Ειναι ολοι στραβωμενοι στην Ελλαδα, ξινισμενοι μιζεροι αγαμητοι και μονοχνωτοι, επειδη ασχολουνται συνεχως με το τι εκανε και τι δεν εκανε καποιος αλλος που φαινομενικα επηρεασε και αυτους. Αλλα δεν επηρεασε αυτους, επηρεασε το ανυπαρκτο μυαλο τους και τους εδωσε τροφη να ασχολουνται και να κουτσομπολευουν. Γιαυτο ειναι ολοι χωρις χαμογελο εξω αμα βγεις, ολοι ξινοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν θα πας θα το ξανασυζητήσουμε....
εκεί όπου για αδικήματα με ποινή φυλάκισης μέχρι 1 2 έτη σου φέρονται σαν σκουπίδι....
οι κακούργοι κρατούνται σε ξεχωριστους χώρους με μεγαλοδικηγόρους, ησυχία και αναβολές εκδίκασης όσο υπάρχουν λεφτά να τραβάς το σκοινάκι.
έχεις γκαφρά; με 10 χιλιαρικάκια το πας με αναβολές και αναιρέσεις 6 - 7 χρόνια πίσω και έχει ο θεός.....
ο φουκαράς που δεν έχει 600 ευρώ για δικηγόρο και δικαστικά είναι το σκουπίδι στο ΧΥΤΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ για αδικήματα-ψιλικά.

τα ξαναλέμε όταν αποκτήσεις προσωπική άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom