Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Περσονακο ,εισαι ημιμαθης στα νομικα.
Καλυτερα να μην μιλας .
Χτες ρωταγε ενας συναγωνιστης για την Κυπρο ,που θα επισκεφτει ,που να παει για διασκεδαση κ.τ.λ.
Απαντησε του.
Η μηπως ουτε αυτο ξερεις ?
Εισαι διασκεδαστικος Περσονακο ,μονο μην λες τοσα φανερα ψεμματακια.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
το πρεζόνι που πάει διαρκώς αυτόφωρο για χρήση και τον πλακώ και στις μάπες οι ασφαλίτες είναι κατακάθι, καθίζημα και καλά του κάνουνε.

Δεν είναι "κατακάθι",απλά άρρωστος είναι.
Κι οι ασφαλίτες το εκμεταλλεύονται, τον πλακώνουνε για να "δώσει" τους "από πάνω"...και μετά τον αφήνουνε ελεύθερο για να τον κάνουνε χαφιέ.

Πούτσαρς

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις ενα θεμελιωδες λαθος.

ΔΕΝ εχει γινει ΚΑΝΕΝΑ θεμα, αν κλεισεις την γαμημενη την tv η/και δεν μπεις στο troktiko.

Εγω ας πουμε δεν βλεπω κανενα μεγαλο θεμα, βλεπω μερικους μαλακες οπως εγω να περιαυτολογουν σε ενα thread στο bourdela γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν.

Ζησε και λιγο δεν κανει κακο.
Εσύ και γω γιατί μιλάμε και γράφουμε τόση ώρα αν δεν έχει γίνει θέμα;;;;;;;;;;;;;;;;;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο καθενας εχει τον τροπο του φιλε.

Οταν εγω ως υπαλληλος ας πουμε μιας εισπρακτικης, παιρνω εκ μερους μιας τραπεζας εσενα για μια οφειλη 100-200-300- ακομα και 1000 ευρω ρε παιδι μου ( απο ενα ποσο και πανω κανουν κουμαντο αλλα τυπακια που χριστοπαναγιζουν ολη μερα τους οφειλετες, για τον πουτσο ) πρεπει ΑΠΛΑ να σε ενημερωσω οτι μεχρι εκεινη την ημερομηνια πρεπει να καταθεσεις ΑΥΤΟ το ποσο, αλλιως θα εχεις παραπανω τοκο, θα πας σε καθυστερηση πληρωμης μπλα μπλα μπλα.

ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια μου/σου/του. ΔΕΝ θα παρω εγω τα λεφτα, οποτε στα παπαρια μου κιολας. Επομενως αντι να χαλαω τη ζωη μου και να γεμιζω με νευρα, ενημερωνω απλα και κατανοητα. Και αν ακουσω παναγιες απο την αλλη γραμμη, το ριχνω στο χαβαλε και το κλεινω.

Ειναι δυνατον να χαλασει η μερα σου, η ζωη σου ολοκληρη απο εναν ΑΣΧΕΤΟ που δεν πληρωνει το λογαριασμο του? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ρε φιλε. Στην πουτσα μου κιολας.

Ειναι ολοι στραβωμενοι στην Ελλαδα, ξινισμενοι μιζεροι αγαμητοι και μονοχνωτοι, επειδη ασχολουνται συνεχως με το τι εκανε και τι δεν εκανε καποιος αλλος που φαινομενικα επηρεασε και αυτους. Αλλα δεν επηρεασε αυτους, επηρεασε το ανυπαρκτο μυαλο τους και τους εδωσε τροφη να ασχολουνται και να κουτσομπολευουν. Γιαυτο ειναι ολοι χωρις χαμογελο εξω αμα βγεις, ολοι ξινοι.
σωστος!!!!!!!
εμενα με πηραν μια φορα για ληξηπροθεσμο χρεος 150 ευρω και τους ειπα θα τα βαλω σε λιγες μερες και αρχισε να ουρλιαζει η κοπελα να τα βαλω αμεσως  :2funny: :2funny: :2funny:
τις εκανα πλακα και το εκλεισα
αλλα αν καποιος εχει υποθηκευσει το σπιτι του ειναι αλλιως

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εσύ και γω γιατί μιλάμε και γράφουμε τόση ώρα αν δεν έχει γίνει θέμα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγω δεν εχω να κανω κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη. Το δηλωσα.

Δεν υφισταται θεμα για μενα. Αν δεις τα post μου θα καταλαβεις οτι ισχυει αυτο που λεω.

Δεν με αγγιζει το οτι φαγανε καποιον με n αριθμο σφαιρων. Πως να το κανουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είναι "κατακάθι",απλά άρρωστος είναι.
Κι οι ασφαλίτες το εκμεταλλεύονται, τον πλακώνουνε για να "δώσει" τους "από πάνω"...και μετά τον αφήνουνε ελεύθερο για να τον κάνουνε χαφιέ.
λάθος κάνεις.
τον περνάνε και αυτοφωρο για να αποδείξει το ραμολιμέντο στο δικαστή ότι ειναι χρήστης....πριν μερικά χρόνια είχσ πιάσει κουβέντα με ένα τυπάκι. απο χίλια μέτρα και ο μπέλ μπόυμας καταλάβαινε ότι προκειται για πρεζάκι.
του λέω αδερφέ πόσες φορές αυτόφωρο;
ξέρω γω; έχω χάσει το μέτρημα......

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
λάθος κάνεις.
τον περνάνε και αυτοφωρο για να αποδείξει το ραμολιμέντο στο δικαστή ότι ειναι χρήστης....πριν μερικά χρόνια είχσ πιάσει κουβέντα με ένα τυπάκι. απο χίλια μέτρα και ο μπέλ μπόυμας καταλάβαινε ότι προκειται για πρεζάκι.
του λέω αδερφέ πόσες φορές αυτόφωρο;
ξέρω γω; έχω χάσει το μέτρημα......

Αυτό συμβαίνει:
Α. Αν/όταν σε πιάσουν "φορτωμένο".
Β. Αν εμπλακείς σε παρανομίες (κλοπές, κλπ)
Γ. Αν παραπονεθούν οι περίοικοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό συμβαίνει:
Α. Αν/όταν σε πιάσουν "φορτωμένο".
Β. Αν εμπλακείς σε παρανομίες (κλοπές, κλπ)
Γ. Αν παραπονεθούν οι περίοικοι.
ξέρεις κανένα πρεζόνι να μην είναι φορτωμένο;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δολοφονία Γκιόλια - Εισπρακτικές εταιρίες - προσωποκράτηση για χρέη - πρεζόνια....

Καλά το πάμε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=61&t=%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%82]Ορίστε[/url] λοιπόν για να μην γκρινιάζης  :grin: :grin: :grin:
"Θα ξεράσω με τις αγιογραφίες. Ο μακαρίτης είχε πιο φανατικούς εχθρούς κι από τον Μέριλιν Μάνσον. Στην καλύτερη και πιο έντιμη περίπτωση είχε «ορκισμένους πολέμιους». Γράψτε ό,τι θέλετε, (γι αυτό άλλωστε, έχουμε τα σχόλια παρακάτω) αλλά εγώ δεν μπόρεσα να καταπιώ ποτέ το είδος δημοσιογραφίας που εκπροσωπεί η λογική της κρυφής κάμερας, το ρεπορτάζ- αγιατολλάχ και η ανώνυμη μπλογκογραφία με σημαία Λιβερίας. Τον μακαρίτη (και όλη τη σχολή που δημιούργησε) τον «συμπαθούσα» τόσο πολύ, που η πρώτη πρώτη μου, απαίσια, ομολογώ σκέψη μετά το φονικό ήταν: «Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;"  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άσχετο

Ξαφνικά απολογείται ο Αγγέλου...

Στην ανακρίτρια βρίσκεται αυτή την ώρα και απολογείται για ηθική αυτουργία σε απιστία ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή Γιάννης Αγγέλου.

Μετά από...

τα τόσα σχόλια που κάναν στη blogοσφαιρα αλλά και στις εφημερίδες κατάλαβαν πως το κρυφτούλι δεν μπορεί να συνεχιστεί και κλήθηκε σήμερα για να απολογηθεί επιτέλους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=61&t=%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%82]Ορίστε[/url] λοιπόν για να μην γκρινιάζης  :grin: :grin: :grin:
"Θα ξεράσω με τις αγιογραφίες. Ο μακαρίτης είχε πιο φανατικούς εχθρούς κι από τον Μέριλιν Μάνσον. Στην καλύτερη και πιο έντιμη περίπτωση είχε «ορκισμένους πολέμιους». Γράψτε ό,τι θέλετε, (γι αυτό άλλωστε, έχουμε τα σχόλια παρακάτω) αλλά εγώ δεν μπόρεσα να καταπιώ ποτέ το είδος δημοσιογραφίας που εκπροσωπεί η λογική της κρυφής κάμερας, το ρεπορτάζ- αγιατολλάχ και η ανώνυμη μπλογκογραφία με σημαία Λιβερίας. Τον μακαρίτη (και όλη τη σχολή που δημιούργησε) τον «συμπαθούσα» τόσο πολύ, που η πρώτη πρώτη μου, απαίσια, ομολογώ σκέψη μετά το φονικό ήταν: «Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;"  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

lessons to clones.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο καθενας εχει τον τροπο του φιλε.

Οταν εγω ως υπαλληλος ας πουμε μιας εισπρακτικης, παιρνω εκ μερους μιας τραπεζας εσενα για μια οφειλη 100-200-300- ακομα και 1000 ευρω ρε παιδι μου ( απο ενα ποσο και πανω κανουν κουμαντο αλλα τυπακια που χριστοπαναγιζουν ολη μερα τους οφειλετες, για τον πουτσο ) πρεπει ΑΠΛΑ να σε ενημερωσω οτι μεχρι εκεινη την ημερομηνια πρεπει να καταθεσεις ΑΥΤΟ το ποσο, αλλιως θα εχεις παραπανω τοκο, θα πας σε καθυστερηση πληρωμης μπλα μπλα μπλα.

ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια μου/σου/του. ΔΕΝ θα παρω εγω τα λεφτα, οποτε στα παπαρια μου κιολας. Επομενως αντι να χαλαω τη ζωη μου και να γεμιζω με νευρα, ενημερωνω απλα και κατανοητα. Και αν ακουσω παναγιες απο την αλλη γραμμη, το ριχνω στο χαβαλε και το κλεινω.

Ειναι δυνατον να χαλασει η μερα σου, η ζωη σου ολοκληρη απο εναν ΑΣΧΕΤΟ που δεν πληρωνει το λογαριασμο του? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ρε φιλε. Στην πουτσα μου κιολας.

Ειναι ολοι στραβωμενοι στην Ελλαδα, ξινισμενοι μιζεροι αγαμητοι και μονοχνωτοι, επειδη ασχολουνται συνεχως με το τι εκανε και τι δεν εκανε καποιος αλλος που φαινομενικα επηρεασε και αυτους. Αλλα δεν επηρεασε αυτους, επηρεασε το ανυπαρκτο μυαλο τους και τους εδωσε τροφη να ασχολουνται και να κουτσομπολευουν. Γιαυτο ειναι ολοι χωρις χαμογελο εξω αμα βγεις, ολοι ξινοι.

+++
βασικα με ολα τα ποστ του χαντερ σε αυτο το θρεντ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom