Ο καθενας εχει τον τροπο του φιλε.
Οταν εγω ως υπαλληλος ας πουμε μιας εισπρακτικης, παιρνω εκ μερους μιας τραπεζας εσενα για μια οφειλη 100-200-300- ακομα και 1000 ευρω ρε παιδι μου ( απο ενα ποσο και πανω κανουν κουμαντο αλλα τυπακια που χριστοπαναγιζουν ολη μερα τους οφειλετες, για τον πουτσο ) πρεπει ΑΠΛΑ να σε ενημερωσω οτι μεχρι εκεινη την ημερομηνια πρεπει να καταθεσεις ΑΥΤΟ το ποσο, αλλιως θα εχεις παραπανω τοκο, θα πας σε καθυστερηση πληρωμης μπλα μπλα μπλα.
ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια μου/σου/του. ΔΕΝ θα παρω εγω τα λεφτα, οποτε στα παπαρια μου κιολας. Επομενως αντι να χαλαω τη ζωη μου και να γεμιζω με νευρα, ενημερωνω απλα και κατανοητα. Και αν ακουσω παναγιες απο την αλλη γραμμη, το ριχνω στο χαβαλε και το κλεινω.
Ειναι δυνατον να χαλασει η μερα σου, η ζωη σου ολοκληρη απο εναν ΑΣΧΕΤΟ που δεν πληρωνει το λογαριασμο του? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ρε φιλε. Στην πουτσα μου κιολας.
Ειναι ολοι στραβωμενοι στην Ελλαδα, ξινισμενοι μιζεροι αγαμητοι και μονοχνωτοι, επειδη ασχολουνται συνεχως με το τι εκανε και τι δεν εκανε καποιος αλλος που φαινομενικα επηρεασε και αυτους. Αλλα δεν επηρεασε αυτους, επηρεασε το ανυπαρκτο μυαλο τους και τους εδωσε τροφη να ασχολουνται και να κουτσομπολευουν. Γιαυτο ειναι ολοι χωρις χαμογελο εξω αμα βγεις, ολοι ξινοι.