Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
δεν έχεις προσπαθήσει ποτέ να πιάσεις μύγα?
φαντάσου με τον ίδιο τρόπο να μην μπορείς να πιάσεις ούτε παγώνι   :sunglasses:
με αποχη πιανεις μυγα?
θα ναι μεγαλη !!!
και θειε , πες στη χαζη να μη μου μιλαει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι κι άλλα που θα μπορούσαμε να γράφουμε όλη νύχτα,περί άγραφων νόμων (οι μόνοι που τηρούνται κατά γράμμα)
Π.χ. κάποτε ο "μαφιόζος" (χρησιμοποιούμε καταχρηστικά αυτή τη λέξη) σου έλεγε αυτό που είχε να σου πει κι αν δεν "άκουγες" δούλευε σίδερο.
Αργότερα,σου έριχνε στα πόδια και μετά άρχιζε ο διάλογος.
Τώρα έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα.
Τρώνε πρώτα το μπιστικό σου και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο..
ναι γιατι το τσιρόνι είναι ο νο1 που περνά με ελαίς στο αντίπαλο στρατόπεδο όταν σφίγγουν οι κώλοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είναι κι άλλα που θα μπορούσαμε να γράφουμε όλη νύχτα,περί άγραφων νόμων (οι μόνοι που τηρούνται κατά γράμμα)
Π.χ. κάποτε ο "μαφιόζος" (χρησιμοποιούμε καταχρηστικά αυτή τη λέξη) σου έλεγε αυτό που είχε να σου πει κι αν δεν "άκουγες" δούλευε σίδερο.
Αργότερα,σου έριχνε στα πόδια και μετά άρχιζε ο διάλογος.
Τώρα έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα.
Τρώνε πρώτα το μπιστικό σου και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο..

εσυ που τα ξερεις ολα αυτα νατσο..;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ρε συ!!!
Είπαν ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος και είχε (είχαν, ... μάλλον) ένα μικρό παιδί δυο ετών

[size=12pt]ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ...[/size]

Τι ψάχνεις κι εσυ τώρα...
Εδω ανοίξανε σαμπάνιες μερικοί που θα μεγαλώσει το μικρό χωρίς πατέρα....

Επισκέπτης
εσυ που τα ξερεις ολα αυτα νατσο..;

Ας πούμε ότι την ώρα που τώρα ξυπνάω κάποτε έπεφτα για ύπνο.
Και πάλι ξέρω τόσα ώστε να είμαι τώρα σε θέση να γράφω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα και τπτ περοσότερο..
Όσοι φρόντισαν να μάθουν παραπάνω,δεν τους βγήκε σε καλό..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατι αλλο σημαντικο που ισως σας διαφευγει της προσοχης!!!!....Στα μεσα ενημερωσης σημερα καποιοι δημοσιογραφοι επιχειρησαν να πληξουν την εικονα της Ελληνικης Αστυνομιας...με το να αναφερουν οτι υπηρχαν τα μηνυματα.... οτι θα γινοτανε χτυπημα στον δημοσιογραφικο κοσμο!!!!!.....Γιατι επιλεγουν την συγκεκριμενη περιοδο, καποιοι δημοσιογραφοι...να κατηγορησουν την Αστυνομια μας(που πιστευω στην πλειονοτητα της, προσπαθει τα μεγιστα για την σωστη φυλαξη..αναλογα του αριθμητικου δυναμικου της).....τι παιχνιδια παιζονται επιτελους στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας????....Και σας ρωτω ευθεως πλεον......υπαρχουν Ελληνες που να αγαπουν την Πατριδα σημερα???????????....Μημπως το κακο στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, το προκαλουν συν τοις αλλοις και καποιοι μεγαλοεκδοτες....γιατι στεναχωριουνται που η Πατριδα μας, δεν θα πτωχευσει...και αυτοι φυσικα θα χασουν χρηματα....γιατι ανεξαρτητα που διαμηνυουν οτι τους νοιαζει το συμφερον της ΕΛΛΑΔΟΣ...κανενα Μεγαλοεκδοτη δεν θα τον χαλαγε...μια πτωχευση του Ελληνικου κρατους....!!!!!!!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Με τσαντισατε και αφησα τα μπριζολακια μου στη μεση.....φταιω εγω ρε που σας κανω σοβαρες εκτιμησεις!.....δεν ξαναγραφω σοβαρα....αφου δεν με πιανετε!!!!!!!
μη συγχυζεσαι παικταρα!!!
ο θειος και το στοιχημα ειναι εννοιες αντιθετες!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ας πούμε ότι την ώρα που τώρα ξυπνάω κάποτε έπεφτα για ύπνο.
Και πάλι ξέρω τόσα ώστε να είμαι τώρα σε θέση να γράφω καμιά μαλακία να περνάει η ώρα και τπτ περοσότερο..
Όσοι φρόντισαν να μάθουν παραπάνω,δεν τους βγήκε σε καλό..
σεκιουριτι σε τραπεζα εισαι μωρη αναρχικια?

:2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κατι αλλο σημαντικο που ισως σας διαφευγει της προσοχης!!!!....Στα μεσα ενημερωσης σημερα καποιοι δημοσιογραφοι επιχειρησαν να πληξουν την εικονα της Ελληνικης Αστυνομιας...με το να αναφερουν οτι υπηρχαν τα μηνυματα.... οτι θα γινοτανε χτυπημα στον δημοσιογραφικο κοσμο!!!!!.....Γιατι επιλεγουν την συγκεκριμενη περιοδο, καποιοι δημοσιογραφοι...να κατηγορησουν την Αστυνομια μας(που πιστευω στην πλειονοτητα της, προσπαθει τα μεγιστα για την σωστη φυλαξη..αναλογα του αριθμητικου δυναμικου της).....τι παιχνιδια παιζονται επιτελους στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας????....Και σας ρωτω ευθεως πλεον......υπαρχουν Ελληνες που να αγαπουν την Πατριδα σημερα???????????....Μημπως το κακο στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, το προκαλουν συν τοις αλλοις και καποιοι μεγαλοεκδοτες....γιατι στεναχωριουνται που η Πατριδα μας, δεν θα πτωχευσει...και αυτοι φυσικα θα χασουν χρηματα....γιατι ανεξαρτητα που διαμηνυουν οτι τους νοιαζει το συμφερον της ΕΛΛΑΔΟΣ...κανενα Μεγαλοεκδοτη δεν θα τον χαλαγε...μια πτωχευση του Ελληνικου κρατους....!!!!!!!
Απλά!
Προσωπικές απόψεις!
Απόλυτα σεβαστές...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom