Επισκέπτης
ποιος εχει ενα ισχυρο προφιλ εδω μεσα και προσπαθει να το κρατησει αλωβητο; Ποιος θα γινει ρομπα αν μαθουμε ποσο ρομπα ειναι.. ε δεν θελει και πολυ σκεψη..
Όταν λέμε ισχυρό προφίλ??
ποιος εχει ενα ισχυρο προφιλ εδω μεσα και προσπαθει να το κρατησει αλωβητο; Ποιος θα γινει ρομπα αν μαθουμε ποσο ρομπα ειναι.. ε δεν θελει και πολυ σκεψη..
ε το ιδιο πραμα λεμε ρε περσονα.θα μου έχει φτάσει το σκατό στον κώλο απ τον πανικό να βγάλω φόρα παρτίδα το μαλάκα που κρύβεται για να μην έρθει η σειρά μου. ΄όσο πιο πολλοί το ξέρουν τόσο πιο καλά είναι. εάν το ξέρουν ότι το ξέρεις κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σε φάνε.
πρετεντέρηςΌταν λέμε ισχυρό προφίλ??
στο μαλλι;πρετεντέρης
στην ψωλή.στο μαλλι;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχστην ψωλή.
αν σε δυσκολεύει το όνομα πες χιτμαν που είναι πιο εύκολοενα παλικαρι ενας λουβε κατι.. ελεγε κατι ενδιαφεροντα πριν αν θελει ας συνεχισει..
εσυ προσπαθησε να κρατησεις τον κωλο αλωβητο και χεσε το προφιλ.....ο βαρος προσπαθει να σε χουφτωσει....
ε το ιδιο πραμα λεμε ρε περσονα.
θεωρω οτι και να υπαρχει καποια αποκαλυψη δε θα συνεχιστει και δε θα βγει εξω
οπως επεισης δε θα μαθουμε αν υπηρχε και αποκαλυψη
ο χιτμαν πως σου ρθε..... :oαν σε δυσκολεύει το όνομα πες χιτμαν που είναι πιο εύκολο
Ας μπει κι αυτός με το κανονικό του..ενα παλικαρι ενας λουβε κατι.. ελεγε κατι ενδιαφεροντα πριν αν θελει ας συνεχισει..
αν σε δυσκολεύει το όνομα πες χιτμαν που είναι πιο εύκολο
τι λες ρε κολλητε μιας που θα σε φαει ειπες????????το αντίθετο είπε νομίζω
τα βγάζεις στη φόρα μια που θα σε φάνε που θα σε φάνε, ας μαθευτεί ποιος σε έφαγε
νο?
το αντίθετο είπε νομίζω
τα βγάζεις στη φόρα μια που θα σε φάνε που θα σε φάνε, ας μαθευτεί ποιος σε έφαγε
νο?
Νο..
Αν τα βγάλεις δε σε τρώνε..
τι λες ρε κολλητε μιας που θα σε φαει ειπες????????
το περιμενε δηλαδη????
ναι το ποιασα...αυτό είπα κι εγώ >
πάμε πάλι.
είπες αν φάγανε τον έναν, ο άλλος δε θα τα έβγαζε.
ο περσόνας είπε ότι ο άλλος θα τα έβγαζε, ή γιατί θα ήταν χαμένος ούτως ή άλλως οπότε θα ήθελε να μαθευτεί ποιος τον έφαγε, ή -όπως λέει ο νάτσο- αν τα έβγαζε δε θα τον έτρωγαν (θα ήταν πολύ αργά για δάκρυα? δεν ξέρω γιατί, ας εξηγήσει ο νάτσος).
λύθηκε η παρεξήγησις?