Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Μετα τη ληξη του συλλαλητηρίου χθες στο κεντρο της αθηνας, αστυνομικοι σταματησαν εξω απο το υπουργειο παιδιας πεντε μαθητες (4 αγορια 1 κοριτσι) Α' και Β' Λυκειου, ανηλικα παιδια 15-16 χρονων που πηγαιναν στο σχολειο τους στο Α' Πειραματικο λύκειο πλακας. Εκαναν ελεγχο και επειδη βρηκαν αποφασεις γενικης συνελευσης τους μετεφεραν στη ΓΑΔΑ! 5 ανηλικα παιδια! Αλλη ομαδα ΜΑΤ την ιδια ωρα συλλαμβανε 3 φοιτητες επειδη διαδήλωναν εξω απο το υπ. παιδειας! (ουτε "γνωστοι αγνωστοι" ηταν ουτε μολοτωφ ειχαν, απλοι φοιτητες ηταν). Με παρεμβαση της ΟΛΜΕ τα παιδια αφεθηκαν μετα απο αρκετες ωρες ελευθερα!
Τελικα ημαστε οπως λενε δημοκρατικη χωρα οπου τειρουνται ελευθερα τα ανθρωπινα δικαιωματα... Αναρωτιεμαι....

Επισκέπτης
Σωστά αυτά που γράφεις, αλλά εγώ έχω να σου κάνω 2-3 ερωτήσεις:

1. Όταν ένας κλάδος έχει απεργία και κάποιοι θέλουν να δουλέψουν, το θεωρείς σωστό που οι απεργοί βγάζουν έξω σηκωτούς αυτούς που θέλουν να δουλέψουν?

2. Όταν κάποιος κλάδος θέλει να απεργήσει, το θεωρείς σωστό να μπλοκάρουν τους κεντρικούς δρόμους και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους να κλείνονται μέσα στο αμάξι τους για 3 και 4 ώρες?

3. Όταν γίνονται (κι όταν θα ξαναγίνουν σε μερικές μέρες) φασαρίες στο Πολυτεχνείο, το θεωρείς σωστό να σπάνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά που υπάρχουν τριγύρω?

Αν είσαι ακόμα μαθητής/φοιτητής μην μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις, ούτε καν πρόκειται να μπω στον κόπο να διαβάσω την απάντησή σου. Αν είσαι εργαζόμενος, πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου.

Αυτά! :)

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1

1. Όταν ένας κλάδος έχει απεργία και κάποιοι θέλουν να δουλέψουν, το θεωρείς σωστό που οι απεργοί βγάζουν έξω σηκωτούς αυτούς που θέλουν να δουλέψουν?

2. Όταν κάποιος κλάδος θέλει να απεργήσει, το θεωρείς σωστό να μπλοκάρουν τους κεντρικούς δρόμους και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους να κλείνονται μέσα στο αμάξι τους για 3 και 4 ώρες?

3. Όταν γίνονται (κι όταν θα ξαναγίνουν σε μερικές μέρες) φασαρίες στο Πολυτεχνείο, το θεωρείς σωστό να σπάνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά που υπάρχουν τριγύρω?

Αν είσαι ακόμα μαθητής/φοιτητής μην μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις, ούτε καν πρόκειται να μπω στον κόπο να διαβάσω την απάντησή σου. Αν είσαι εργαζόμενος, πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου.

επειδη λοιπον εκπροσωπω και τις δυο ιδιοτητες θα σου απαντησω κι αν δε θες μη διαβασεις την απαντηση μου!
Μεσα στην αδικια που μας περιβαλλει μερα με τη μερα οι δικαστικοι αν εχεις ακουσει κινουνται "δικαστικως" για περετερω αυξησεις των αποδοχων τους! Ισχυριζονται οτι πρεπει να αμειβονται ετσι ωστε να ζουν "αξιοπρεπως"-και για να διατηρουν την ανεξαρτησια τους και να μην ενδιδουν σε πειρασμους οπως λενε και οπως δυστυχως συμβαινει!
Αλλα ποιος θα κρινει και θα αποφασισει οτι το λειτουργημα του δικαστικου ειναι επωφελεστερο για την κοινωνια απο του, ας πουμε, εκπαιδευτικου? Σε μια κοινωνια που υποτιθεται η παιδια ειναι θεσμος! και ομως το κρατος στελνει σπιτι τους τους εκπαιδευτικους με μονο μερικες μελανιες ενω τους δικαστικους στις βιλες τους στα προαστια!
Κι αυτο ειναι μονο ενα απο τα πολλα που ωθουν τοσο κοσμο στους δρομους. Για μια καλυτερη ζωη!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1

Οταν ενας κλαδος εχει απεργια δεν ειναι επειδη του καυλωσε καποιου! Εχει προηγηθει γενικη συνελευση οπου με πλειοψηφικη διαδικασια ο κλαδος απεργει για να διεκδικισει τα συμφεροντα του! ο καθε εργαζομενος οφειλει να σεβαστει την απεργια αν σεβεται τα εργασιακα του δικαιωμτα (εννοω αυτα που του δινουν σε αντιθεση με αυτα που του ανηκουν) Δ

showtttt

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

Δες θα μπεις στον κοπο να διαβασεις το ποστ του αν ειναι μαθητης  ή φοιτητης??? Ωραια αντιμετωπηση!!!!  Ωραια λογικη!!!!  Με αλλα λογια προφανως εννοεις οτι δεν μπορει να σε καταλαβει λογω της μαθητικης του ιδιοτητας!!!! Ε ρε μυαλα!

Τελος παντων....φιλε Che εγω παντως ξερω οτι αυτα που λες οτι συνεβησαν ειναι τακτικες και νοοτροπιες 'αλλων εποχων'.  Και πολυ καλα εκανες και το ανεφερες!!!!!!

Και εγω θα καταναλωνω φαια ουσια και για να διαβαζω τα ποστ σου....και για να σου απανταω εστω και αν διαφωνω......εστω και αν εισαι φοιτητης-μαθητης!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
επειδη λοιπον εκπροσωπω και τις δυο ιδιοτητες θα σου απαντησω κι αν δε θες μη διαβασεις την απαντηση μου!
Μεσα στην αδικια που μας περιβαλλει μερα με τη μερα οι δικαστικοι αν εχεις ακουσει κινουνται "δικαστικως" για περετερω αυξησεις των αποδοχων τους! Ισχυριζονται οτι πρεπει να αμειβονται ετσι ωστε να ζουν "αξιοπρεπως"-και για να διατηρουν την ανεξαρτησια τους και να μην ενδιδουν σε πειρασμους οπως λενε και οπως δυστυχως συμβαινει!
Αλλα ποιος θα κρινει και θα αποφασισει οτι το λειτουργημα του δικαστικου ειναι επωφελεστερο για την κοινωνια απο του, ας πουμε, εκπαιδευτικου? Σε μια κοινωνια που υποτιθεται η παιδια ειναι θεσμος! και ομως το κρατος στελνει σπιτι τους τους εκπαιδευτικους με μονο μερικες μελανιες ενω τους δικαστικους στις βιλες τους στα προαστια!
Κι αυτο ειναι μονο ενα απο τα πολλα που ωθουν τοσο κοσμο στους δρομους. Για μια καλυτερη ζωη!

επειδή λοιπόν εκπροσωπείς και τις δύο ιδιότητες κάνε τον κόπο να ενημερώνεσαι και να κατακρίνεις αυτούς που πραγματικά φταίνε για το θέμα των δικαστικών. Τα στοιχεία είναι απλά

1. Στο σύνταγμα υπάρχει ρητή αναφορά ότι κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει να αμείβεται περισσότερο από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Η διάταξη αυτή περιελήφθη στο σύνταγμα κατά την τελευταία αναθεώρηση που έκανε ο βλάξ Ευάγγελος Βενιζέλος (ναι αυτός που παριστάνει τον συνταγματολόγο και ο οποίος μπορεί να μιλάει επί ώρες, να θεωρείς ότι λέει σοφίες ενώ στην πραγματικότητα λέει ασυναρτησίες)

2.Η σημερινή κυβέρνηση που κατά παράβαση του συντάγματος έδωσε στον πρόεδρο της ΕΕΤ πολύ μεγαλύτερο μισθο (το αν έπραξε καλώς είναι άλλη συζήτηση)

Πατώντας σε αυτά οι δικαστές, δικασαν σε ένα "ελληνικής" πατέντας δικαστήριο το μισθοδικείο (άλλη πατέντα του Βενιζέλου) και έβγαλαν νομότυπη απόφαση. Κανείς από αυτούς όμως που κόπτονται για την νομιμότητα δεν μπήκε στον κόπο να προχωρήσει σε διώξεις των παρανομούντων κρατικών λειτουργών.

σε ότι αφορά τωρα τις αμοιβές και την κρίση της ωφελείας των λειτουργημάτων για το κοινωνικό σύνολο.. νομίζω ότι ένας είναι ο κριτής. ο εργοδότης.. και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ελληνικός λαός όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την πολιτική του βούληση (εκλογές) ορίζοντας ένα διοικητικό συμβούλιο (την κυβένηση) για να κάνει κουμάντο. Ευνόητο είναι ότι στην επόμενη γενική συνέλευση (εκλογές) έχει το δικαίωμα να ζητήση αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου (κυβέρνησης) με άλλο. Μέχρι τότε θα πρέπει να ασκεί κριτική αλλά δεν θα πρέπει να παρεμποδίζει την λειτουργία της..

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1

Θα σου απαντησω με μια παραβολη!
Καποτε υπηρξε ενας γερμανος αντιφονουντος ο οποιος ανεφορικα για τους ναζι ειπε:
Στην αρχη ηρθαν στη Γερμανια οι ναζι να παρουν τους εβραιους. Δεν ημουν εβραιος και δν φωναξα. Μετα ηρθαν να παρουν τους κομμουνιστες. Δεν ημουν κομμουνιστης και δεν φωναξα. Επειτα, ηρθε η σειρα των σοσιαλδημοκρατων. Δεν ανηκα σ'αυτο το κομμα και ετσι δεν ευρισκα λογο να διαμαρτυρηθω. Ακολουθησαν οι ομοφυλοφιλοι. Ουτε κι αυτο σκεφτηκα οτι με αφορουσε. Στο τελος, ηρθε η σειρα των τσιγγανων να εκδιωχθουν. Ουτε και τοτε εκρινα οτι επρεπε να ενδιαφερθω και να εκφρασω την αντιθεση μου. Ο επομενος στη σειρα ημουν ΕΓΩ. Αλλα τοτε πια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ελπιζω η παραβολη να σε βοηθησε να κατανοησεις την απαντηση μου, ασχετα αν εχεις διαφορετικες αποψεις.. Συζητηση κανουμε... :)

Επισκέπτης
Αγαπητέ Che, τελικά διάβασα την απάντησή σου για να μην λένε κάποιοι ότι έχω τέτοια αντιμετώπιση κτλ. κτλ. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι είπα ότι δεν θα διαβάσω την απάντησή σου όχι επειδή θεωρώ ότι οι μαθητές/φοιτητές είναι ηλίθιοι και είναι ανάξιοι λόγου εντελώς, το είπα γιατί ξέρω την απάντησή σου εκ των προτέρων μιας και απαντάς βάση των εμπειριών που έχεις. Στα χρόνια σου τα ίδια κάναμε όλοι μας, μην νομίζεις ότι ήμασταν καλύτεροι. Όταν όμως θα βγεις στο "κουρμπέτι" τότε θα με ξαναθυμηθείς.

Και by the way, ουσιαστικά δεν απάντησες σε κανένα από τα 3 ερωτήματά μου τα οποία νομίζω ήταν σαφή. Δεν σε ρώτησα ούτε για τους δικαστικούς, ούτε για τους εκπαιδευτικούς, ούτε για το πως αποφασίζεται μια απεργία.

Thanks πάντως.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τσε απ'οτι βλεπω απαντησες  σε ολες τις ερωτησεις του liomas!!!
Βαλε σ'αυτα του lioma +τους μαγαζατορες του κεντρου που δουλευεουν καθε χρονο τις μισες μερες τα μαγαζια τους και πληρωνουν και τις ζημιες!
Και στο κατω-κατω οποιος θελει να διαδηλωσει μπορει να το κανει στο πεζοδρομιο εξω απο το χωρο εργασιας του οπως σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο!Διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα μας οχι για να τα σπασουμε και να δυσκολεψουμε την ζωη των αλλων.Και επειδη ξερω οτι θα απαντησεις επιθετικα με επιχειρηματα για αδικια , αγωνες και οτι ειμαι ακροδεξιος , θα σου πω οτι τελικα μπορει να εχεις και δικιο σ'αυτα που λες , αρα ρε φιλε εδω ειναι μπουρδελα.κομ , εδω μπαινει ο αλλος για να ξεσκασει , να ξεχασει τις σκοτουρες του οχι να βαλει και αλλες!Υπαρχουν τοσα φορουμ για να συζητησεις αυτα που θες, πρεπει να χωθειτε και εδω?
Βεβαια φταιμε και εγω και ο λιωμας που σου απανταμε και δεν αφηνουμε το τοπικ να θαφτει απο μονο του.
Φιλικα αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ , σε λιγο καιρο θα εμφανιζεστε διπλα απο τα κρεββατια των μπουρδελων την ωρα που γ@@@με και θα ζητατε υπογραφες για το Ιρακ!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Έλεος!
Αστυνομοκρατία και χούντα στο Ελλάντα πιθανότερα το πιο μπάχαλο χώρα στο Ευρώπη.
Αλλά όταν φωνάζεις "Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία" πρέπει να ανακαλύψεις  και μια χούντα...
Οσό "Πολυτεχνείο" θα κάνετε εσείς άλλο τόσο "χούντα" έχουμε...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
θα μπορουσα να σου αναφερω σωρεια επιχειρηματων που καθιστουν τους αγωνες των εργαζομενων περα για περα αποδεκτες απο την κοινωνια! Εξαρταται πως βλεπει ο καθενας το περιβαλλον που ζει (κεφαλαιοκρατικο, καπιταλιστικο, σοσιαλιστικο, πλουτοκρατια στους λιγους "ευγενεις" κτλ) εσυ τι πιστευεις οτι επικρατει στην δικια μας κοινωνια?? για να συννενοηθουμε καποια στιγμη..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

"Κατά πάγια νομολογία είναι καταχρηστική η απεργία, αν συνδυάζεται με κατάληψη των χώρων εργασίας από τους απεργούς. Η κατάληψη των χώρων εργασίας εμποδίζει τους μη απεργούς να εργασθούν, και για το λόγο αυτό παραβιάζει ευθέως το δικαίωμα εργασίας των εργαζομένων που επιθυμούν να εργασθούν (@ 5 π 1,3 του Συντάγματος)."

Εδώ όμως γελάμε:

"Η κατάληψη των χώρων εργασίας, τότε μόνο επηρεάζει την νομιμότητα της απεργίας, όταν προέρχεται από τους οργανωτές και τους εμπνευστές της, δηλαδή κατά κύριο λόγο τα όργανα της συνδικαλιστικής οργανώσεως που κηρύσσει την απεργία και προπαντός από τα μέλη του ΔΣ της οργανώσεως αυτής. Η κατάληψη δεν επηρεάζει το κύρος της απεργίας αν οφείλεται στην δράση μεμονομένων απεργών, οπότε κια προκύπτει ευθύνη των μεμονομένων αυτών ατόμων."

Επισκέπτης
Τσε απ'οτι βλεπω απαντησες  σε ολες τις ερωτησεις του liomas!!!
Βαλε σ'αυτα του lioma +τους μαγαζατορες του κεντρου που δουλευεουν καθε χρονο τις μισες μερες τα μαγαζια τους και πληρωνουν και τις ζημιες!
Και στο κατω-κατω οποιος θελει να διαδηλωσει μπορει να το κανει στο πεζοδρομιο εξω απο το χωρο εργασιας του οπως σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο!Διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα μας οχι για να τα σπασουμε και να δυσκολεψουμε την ζωη των αλλων.Και επειδη ξερω οτι θα απαντησεις επιθετικα με επιχειρηματα για αδικια , αγωνες και οτι ειμαι ακροδεξιος , θα σου πω οτι τελικα μπορει να εχεις και δικιο σ'αυτα που λες , αρα ρε φιλε εδω ειναι μπουρδελα.κομ , εδω μπαινει ο αλλος για να ξεσκασει , να ξεχασει τις σκοτουρες του οχι να βαλει και αλλες!Υπαρχουν τοσα φορουμ για να συζητησεις αυτα που θες, πρεπει να χωθειτε και εδω?
Βεβαια φταιμε και εγω και ο λιωμας που σου απανταμε και δεν αφηνουμε το τοπικ να θαφτει απο μονο του.
Φιλικα αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ , σε λιγο καιρο θα εμφανιζεστε διπλα απο τα κρεββατια των μπουρδελων την ωρα που γ@@@με και θα ζητατε υπογραφες για το Ιρακ!

Εντάξει, το παλικάρι έχει βάλει το post του στο κατάλληλο thread. Εξάλλου, υπάρχουν αρκετά threads που δεν έχουν να κάνουν με μπουρδέλα. Πάντως δεν έχω σκοπό να συνεχίσω την συζήτηση γιατί τα μήκη κύματος είναι διαφορετικά. Απλά απάντησα επειδή ένας νέος αναφέρθηκε στον όρο "δημοκρατία".

Να σoυ πω λοιπόν Che ότι η δημοκρατία ορίζεται ως εξής:

"Οποιοσδήποτε έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει, αλλά η ελευθερία του να κάνει ό,τι θέλει σταματάει εκεί που αρχίζει του συνανθρώπου του".

Όταν θα κατανοήσεις το νόημα αυτής της πρότασης, τότε θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω και γιατί απάντησα στο post σου.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
"Κατά πάγια νομολογία είναι καταχρηστική η απεργία, αν συνδυάζεται με κατάληψη των χώρων εργασίας από τους απεργούς. Η κατάληψη των χώρων εργασίας εμποδίζει τους μη απεργούς να εργασθούν, και για το λόγο αυτό παραβιάζει ευθέως το δικαίωμα εργασίας των εργαζομένων που επιθυμούν να εργασθούν (@ 5 π 1,3 του Συντάγματος)."

Εδώ όμως γελάμε:

"Η κατάληψη των χώρων εργασίας, τότε μόνο επηρεάζει την νομιμότητα της απεργίας, όταν προέρχεται από τους οργανωτές και τους εμπνευστές της, δηλαδή κατά κύριο λόγο τα όργανα της συνδικαλιστικής οργανώσεως που κηρύσσει την απεργία και προπαντός από τα μέλη του ΔΣ της οργανώσεως αυτής. Η κατάληψη δεν επηρεάζει το κύρος της απεργίας αν οφείλεται στην δράση μεμονομένων απεργών, οπότε κια προκύπτει ευθύνη των μεμονομένων αυτών ατόμων."

Δείγμα γραφής του μεγάλου συνταγματολόγου Ευάγγελου Βενιζέλου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δοξάστε τον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ασχετο.. tomito ωραίο avatar έχεις. ανταλλάζουμε :)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δείγμα γραφής του μεγάλου συνταγματολόγου Ευάγγελου Βενιζέλου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δοξάστε τον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παραδόξως δεν είναι.

Αλλά είναι άλλου καθηγητή της Νομικής, του Εργατικού δικαίου.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Αγαπητέ Che, τελικά διάβασα την απάντησή σου για να μην λένε κάποιοι ότι έχω τέτοια αντιμετώπιση κτλ. κτλ. Καταρχήν να διευκρινήσω ότι είπα ότι δεν θα διαβάσω την απάντησή σου όχι επειδή θεωρώ ότι οι μαθητές/φοιτητές είναι ηλίθιοι και είναι ανάξιοι λόγου εντελώς, το είπα γιατί ξέρω την απάντησή σου εκ των προτέρων μιας και απαντάς βάση των εμπειριών που έχεις. Στα χρόνια σου τα ίδια κάναμε όλοι μας, μην νομίζεις ότι ήμασταν καλύτεροι. Όταν όμως θα βγεις στο "κουρμπέτι" τότε θα με ξαναθυμηθείς.

Και by the way, ουσιαστικά δεν απάντησες σε κανένα από τα 3 ερωτήματά μου τα οποία νομίζω ήταν σαφή. Δεν σε ρώτησα ούτε για τους δικαστικούς, ούτε για τους εκπαιδευτικούς, ούτε για το πως αποφασίζεται μια απεργία.

Thanks πάντως.

Απο τα λεγομενα σου φιλε μου, που μαλλον μου ριχνεις μερικα χρονακια, αντιλαμβανομαι ενα παρα πολυ ανησυχητικο μηνυμα για εμας τους νεοτερους που ακολουθουμε. οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι πρεσβυτεροι μας ΔΕΝ ενδιαφερονται για το τι θα απογινει η νεα γεννια! Δεν τους ενδιαφερει αν οι περισσοτεροι απο εμας θα φτασουμε καποια στιγμη να εργαζομαστε για ενα ξερο κομματι ψωμι επειδη καποιοι θελουν η χωρα να εχει μεγιστη παραγωγικοτητα με ελαχιστο κοστος. Δεν τους ενδιαφερει αν η νεα γεννια δεν εχει παιδεια! Δεν τους ενδιαφερει αν η νεα γεννια οδευει στο χαος!
Λυπαμε... λεπαμε πολλοι αν εμεις οι μικροτεροι δεν σημαινουμε τπτ για σας! και ΝΑΙ! θα συνεχισουμε να φωναζουμε για το πολυτεχνειο! Γιατι ειναι η μονη σωτηρια μας. Γιατι για να εχουμε αυτα τα λιγα που εχουμε σημερα θυσιαστηκαν καποιοι αλλοι κατω απο τανκς! Αλλα ποσος σας ενδιαφερει. Λυπαμε...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom