boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αχάαα, το παίζουν μαζόχες για να ξεγελάσουν τους άλλους, οι ύπουλες... μ'αρέσει, μ'αρέσει!!και τα δυο παιζουν
αχάαα, το παίζουν μαζόχες για να ξεγελάσουν τους άλλους, οι ύπουλες... μ'αρέσει, μ'αρέσει!!και τα δυο παιζουν
ολεσ η γυναικεσ ειναι μαζοχεσ αφιυ σκεφτοντε τη σουφρα τουσαχάαα, το παίζουν μαζόχες για να ξεγελάσουν τους άλλους, οι ύπουλες... μ'αρέσει, μ'αρέσει!!
ολεσ η γυναικεσ ειναι μαζοχεσ αφιυ σκεφτοντε τη σουφρα τουσ
τι θεσ να πεισ χανομε ?Πολύ αστείο.. πές μας και αλλα τέτοια. Χάνεσαι εσύ παιδάκι μου με τόσο χιούμορ..
αχάαα, το παίζουν μαζόχες για να ξεγελάσουν τους άλλους, οι ύπουλες... μ'αρέσει, μ'αρέσει!!
ι τα λεσΣ αρεσει ε???? Ολα εδω ..πληρωνονται....και ολα εδω μαθαινονται
Ατιμαι γυναι.....μαζοχαι χεχεχε
ι τα λεσ
εσι αφου δε φοβασε τ
αφου εσι το κατο το εχισ σινεχια εξο;;;Mεχρι που διαβασα το θρεντ δεν φοβομουνα
Μετα.....το κεφαλι μεσα......το κατω
αφου εσι το κατο το εχισ σινεχια εξο;;;
κλαψτε τορα γινεκακια απο τι κοκινιαΤο μαζεψα κουβαρι και το διπλωσα....
Εξω κυκλοφορανε λυκαινεs...
Το απεσυρα απ την ενεργο δραση....
Ατιμαι γυναι.....μαζοχαι χεχεχε
Άτιμαι, άτιμαι, μην το συζητάς καθόλου!! Να δω τώρα τι θα κάνουμε που μαζεύτηκαν οι μάνικες, πώς θα βασανιζόμαστε;;;;;;;;
εγο ιμε μαζοχαααααααααααααααααααααΩχ ωχ......δλδ με ολα τα....οπλα παροπλισμενα και παρ ολα αυτα εσειs την μαζοχια σαs ε???
Ωρε τι πλασματα ειναι αυτεs????
εγο ιμε μαζοχααααααααααααααααααααα
Άσε, λάκκος απύθμενος η μαζοχια που λες φιλαράκο... τώρα δηλαδίς σκέψου ότι εμείς κάναμε τις μάνικες να μαζευτούνε και τώρα κλαίμε
(αχέμ, δηλαδή εγώ κλαίω, οι άλλες δεν ξέρω τι κάνουν-γιατί πολύ γενικά άρχισα να μιλάω και δε μου αρέσει αυτό )
Με κάλυψε πλήρως ο amjik, ευχαριστώ πολύ!!!!!