DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πιο φαρμακο τι φαρμακο?? Που?? Ποτε?? Ποιος πινη φαρμακα???Αααααααααααααααααα σαν φαρμακο εννοειs???
Αν ειναι ετσι...
Ειναι εγκεκριμενο ομωs απο τον....ΕΟΦ σαν φαρμακο????
Πιο φαρμακο τι φαρμακο?? Που?? Ποτε?? Ποιος πινη φαρμακα???Αααααααααααααααααα σαν φαρμακο εννοειs???
Αν ειναι ετσι...
Ειναι εγκεκριμενο ομωs απο τον....ΕΟΦ σαν φαρμακο????
να σου στιλο 2 στι τιμι του ενοσΝαι τωρα το βλεπω καθαρα....Ειδα και την ...εγκριση στο πλαι....Η ημερομηνια ληξηs ειναι σωστη , παρενεργειεs δεν εχει....και κανει καλο στο κυκλοφορικο....Λεω να το παρω
Με θελετε στην παρεα σας??? Γιατι πολυ μουνιλα βλεπω εδω και...κολαω
αλοστε εγο ιμε gayΜην κολαs πουθενα......Αλλωστε εμειs δεν κοιταμε φυλο....Ειμαστε ....υπερανω αξιων βωμων και εστιων...
Καταλαβα.... Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθη...Μην κολαs πουθενα......Αλλωστε εμειs δεν κοιταμε φυλο....Ειμαστε ....υπερανω αξιων βωμων και εστιων...
αυτο λεγεται....πολυφαρμακια....Θα το αντεξω????να σου στιλο 2 στι τιμι του ενοσ
αυτο αμα θελουμε το πιστευουμε...αλοστε εγο ιμε gay
Εμ κοτζαμ μυλοs......και να καθεται???Καταλαβα.... Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθη...
λιφε97 γιτι σε ενοχλιαυτο αμα θελουμε το πιστευουμε...
ρε λαιφ με δουλευεις?ποια φαια ουσια κ @@@@@@????οι μισες κ βαλε γκομενες που ποσταρετε ειναι τερατακια.....
γεια δαναη!
γεια σου λουκριτια...ρε λαιφ με δουλευεις?ποια φαια ουσια κ @@@@@@????οι μισες κ βαλε γκομενες που ποσταρετε ειναι τερατακια.....
γεια δαναη!
λιφε97
Ποιο κοιτατε????Μα σου εξηγησα......δεν κοιταμε σωμα αλλα πνευμα
Το βαθοs τηs ψυχηs...
ΕΛΕΟΣ!!!! μερικοι ανδρες δεν εχουν καθολου γουστο ουτε οταν προκειται μονο γ σεξ....κ μερικες γυναικες φυσικα....Μα σου εξηγησα......δεν κοιταμε σωμα αλλα πνευμα
Το βαθοs τηs ψυχηs...
λιφε97 γιτι σε ενοχλι
αλι ινε που το πεζουνε κοκορια
Να ξερεις κατι... εχω κεραιες εγω πιανω απο μακρυα... ;) ;)Eιπε........αμα θελει το πιστευει....Ντε και ντε να το πιστευει??
ΕΛΕΟΣ!!!! μερικοι ανδρες δεν εχουν καθολου γουστο ουτε οταν προκειται μονο γ σεξ....κ μερικες γυναικες φυσικα....
Μην κολωνειs ρε....Μιλα τουs ιταλικα να τουs μπερδεψειs
μετα θα μπουν 2-3 ατομα κ θα με αρχισουν στα γαλλικα.....
Καληνυχτα λατρεμενοι μου φιλοι....