You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 211
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι εννοεις?γουσταρει τον τρικαρδο???ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα ρε, θέλει να σου φάει τη θέση!!!!
Πρόσεχε τα νώτα σου ντάρλιγκ!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εκτροχιαστήκαμε....
Σε σένα μιλούσα Λουκρητία, τα δικά σου νώτα να φυλάς, τα έχει βάλει στο μάτι ο Τρίκαρδος!!
'Οχι φίλτατε τον "θώκο" της Λουκριτίας θέλω να καταλάβω
Σε σένα μιλούσα Λουκρητία, τα δικά σου νώτα να φυλάς, τα έχει βάλει στο μάτι ο Τρίκαρδος!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρικαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!ελα δω κραταω πλάστηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκτροχιαστήκαμε....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οσο και να φυλας τα νωτα σου αμα ειναι ομορφα και κουνιστα ολο καποιος θα τα βαλη χεριΕκτροχιαστήκαμε....
Θα σου φάου το κουλουριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρικαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!ελα δω κραταω πλάστηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όπως λένε ο τσαμπίκοι
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι αλλα να τον εχω επιλεξει εγω!!Οσο και να φυλας τα νωτα σου αμα ειναι ομορφα και κουνιστα ολο καποιος θα τα βαλη χερι
σεμναααααααα!!!!!!!!!!!!!Θα σου φάου το κουλουρι
όπως λένε ο τσαμπίκοι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμαν ειναι και καρδια με πολλα μπαι πας,και εδω αντιστρεφονται οι ρολοι ο αντρας να φοβαται την γυναικααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρικαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!ελα δω κραταω πλάστηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
O δε άνδρας να φοβάται την γυνή(οδηγό)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 19.485
O δε άνδρας να φοβάται την γυνή(οδηγό)
μέχρι δικό τους τραγούδι έχουν: ο χάρος βγήκε παγανιά!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εεεεεεετσι!!!!!!!!!!!!!!!Αμαν ειναι και καρδια με πολλα μπαι πας,και εδω αντιστρεφονται οι ρολοι ο αντρας να φοβαται την γυναικα
και επισης γ την ιστορια φοβαμαι σημαινε σεβομαι τοτε....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εαν ειναι σκοτεινα και εσυ εχεις παρη ΦΩΤΙΑ οποιον βρη ο χαροςναι αλλα να τον εχω επιλεξει εγω!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μπααα δεν εχω τετοιο φοβο!!!εχω πυροσβεστη....Εαν ειναι σκοτεινα και εσυ εχεις παρη ΦΩΤΙΑ οποιον βρη ο χαρος
και η μάνικα;;;;;μπααα δεν εχω τετοιο φοβο!!!εχω πυροσβεστη....
(μην βιαστείς και πεις στον λωκο μου... )
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και η μάνικα;;;;;
(μην βιαστείς και πεις στον λωκο μου... )
Η μάνικα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο του πυροσβέστη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παντα σε επιφυλακη τον εχεις απο την μανικα πιασμενομπααα δεν εχω τετοιο φοβο!!!εχω πυροσβεστη....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και για εμας που δεν ειμαστε πυροσβεστες(στο επαγγελμα)δεν ειναι σημαντικη η ΜΑΝΙΚΑΗ μάνικα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο του πυροσβέστη
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
ΓΕΝ γ.16
Προς δε την γυναίκα είπε, Θέλω υπερπληθύνει τας λύπας σου και τους πόνους της κυοφορίας σου· με λύπας θέλεις γεννά τέκνα· και προς τον άνδρα σου θέλει είσθαι η επιθυμία σου, και αυτός θέλει σε εξουσιάζει.
ΕΦΕΣ ε.22
Αι γυναίκες υποτάσσεσθε εις τους άνδρας σας, ως εις τον Κύριον· 23 διότι ο ανήρ είναι κεφαλή της γυναικός, καθώς και ο Χριστός κεφαλή της εκκλησίας, και αυτός είναι σωτήρ του σώματος. 24 Αλλά καθώς η εκκλησία υποτάσσεται εις τον Χριστόν, ούτω και αι γυναίκες ας υποτάσσωνται εις τους άνδρας αυτών κατά πάντα. ...
ΔΕΥΤ κβ.5
Η γυνή δεν θέλει φορέσει το ανήκον εις άνδρα, ουδέ ο ανήρ θέλει ενθυθή στολήν γυναικός· επειδή πάντες οι πράττοντες ούτως, είναι βδέλυγμα εις Κύριον τον Θεόν σου.
Α'ΤΙΜ γ.11
Αι γυναίκες ωσαύτως σεμναί, ουχί κατάλαλοι, εγκρατείς, πισταί κατά πάντα. ...
ΠΑΡ κα.19
Καλήτερον να κατοική τις εν γή ερήμω, παρά μετά γυναικός φιλέριδος και θυμώδους.
Ρε σεις...πλάκα έχετε...συνεχίστε να παραθέτετε τις ανοησίες του ΜΙΣΟΓΥΝΗ Παύλου και των άλλων ελλεεινών, απολίτιστων Ιουδαίων που έγραψαν αυτές τις μπαρούφες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις