Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Χωρίς να έχω διάθεση αντιδικίας θα ήθελα να σας πω ότι πολλά από τα παραπάνω είναι συμπτώσεις. Όντως μπορεί να είχαμε μικρό δημόσιο χρέος σχετικά με το ΑΕΠ μας (με τη δυνατότητα να παράγουμε πλούτο) και τώρα αρκετά μεγαλύτερο αλλά πρέπει να σταθμίσουμε πολλούς παράγοντες. Δεν πρέπει να παίρνουμε αποσπασματικά ένα κομμάτι από την οικονομική ιστορία χωρίς να βλέπουμε τις συνθήκες πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια.
Προσπαθείτε να βρείτε κάτι καλό σε μια περίοδο αγνοώντας το τι γινόταν τότε. Θα φέρω ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα για να γίνει πιο απτό. Είναι σαν να πάρει η ομάδα σας έναν νέο τερματοφύλακα και την πρώτη του χρονιά να καταργηθεί το off side. Πείτε μου, θα τρώει ή δεν θα τρώει περισσότερα γκολ από τους προκατόχους του; Η απάντηση είναι ότι γενικά θα μπαίνουν περισσότερα γκολ και μοιραία και αυτός θα ακολουθήσει. Εάν λοιπόν βγει κάποιος μετά από 30 χρόνια, κοιτάξει τα στοιχεία και πει ότι ο τάδε τερματοφύλακας ήταν πάρα πολύ κακός και τα έτρωγε όρθιος, ότι από τότε άρχισε η ομάδα να τρώει πολλά γκολ, θα έχει δίκιο ή άδικο; Φταίει αυτός; Μπορεί να συγκριθεί με τον προηγούμενο που έπαιζε μπάλα με άλλους κανονισμούς; Είναι σωστό συμπέρασμα αυτό; ΌΧΙ η απάντηση.
Κάνοντάς το συγκεκριμένο πρέπει να καταλάβουμε σε τι οικονομικές συνθήκες δρούσε η κυβέρνηση τάδε και σε τι οι προηγούμενες και επόμενες. Από το 1953 η Ελλάδα είχε σταθερή νομισματική ισοτιμία με τις ΗΠΑ 30Δρχ/1$. ΣΤΑΘΕΡΗ! Λίγο πριν παραδόσουν οι αξιωματικοί στον Καραμανλή αυτό έπαψε να υπάρχει. Ένας μηχανισμός συναλλαγματικών ισοτιμιών ο οποίος έδωσε τη θέση του σε ελεύθερη διαμόρφωση των νομισματικών ισοτιμιών. Ανιτλαμβάνεστε τί κόστος έχει αυτή η αλλαγή; Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο είναι τυχαίο γεγονός; Ούτε η δικτατορία έφερε τη σταθερή ισοτιμία (αυτή υπήρχε από πριν) ούτε και λόγω της πτώσης της η ισοτιμία έπαψε να υπάρχει (σταμάτησε η ισχύς της συμφωνίας Bretton Woods).
Πρέπει νομίζω να κρίνουμε με πιο ελαστικά κριτήρια κάποιους που έχουν λιγότερα όπλα στα χέρια τους για να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες. Από τότε η χώρα μας έχει εσκεμμένα απωλέσει εθνική κυριαρχία και δεν μπορεί να ρυθμίζει μόνη της τις υποθέσεις με αντάλλαγμα κάποια άλλα πλεονεκτήματα (όχι της παρούσης).
Δεν μπορούμε πια να κόπτουμε νόμισμα
Δεν μπορούμε πια να υποτιμούμε το νόμισμά μας
Δεν μπορούμε πια να μπλοκάρουμε τις εισαγωγές ξένων προϊόντων
Δεν μπορούμε πια κανονίζουμε κατά το δοκούν τα επιτόκια
Δεν μπορούμε πια να κάνουμε αντιπληθωριστική πολιτική ελεύθερα
Δεν - Δεν - Δεν

Μην λέμε ότι συλλήβδην και αβίαστα ότι οι νεότεροι πολιτικοί είναι χειρότεροι και ότι οι παλιοί ήταν οι ΘΕΟΙ και είχαν χαμηλό δημόσιο χρέος πληθωρισμούς κτλ κτλ. Άλλο τότε, άλλο τώρα. Εάν τέλος πάντων ψάχνετε να πείτε υπέρ μιας περιόδου (π.χ. της δικτατορίας) και κατά μιας άλλης (π.χ. της πρώτης διακυβέρνησης Πα.Σο.Κ) κάντε το βλέποντας όόόόλες τις συνθήκες με τις οποίες κυβέρνησαν οι δύο και όχι αποσπασματικά.

Ευχαριστώ

Εγω σε ευχαριστω που ερχεσαι στα λογια μου διοτι δεν ειναι οι συνθηκες απο μονες....καποιος ειχε ενα οραμα και το οραμα αυτο το εκανε συνθηκες. Ο σημιτης εβαλε την ελλαδα στην ΟΝΕ! ΚΑΙ δεν κοβουμε νομισμα...που χαρις στο ευρω το μπουκαλακι νερο απο 100 δρχ πηγε σε 1 ευρω (340 ευρω)....Ο <<σημιτης>>  δεν φταει που η ελλαδα μια αγροτικη χωρα εισαγει γαλα  (και χανει συναλλαγμα) απο την ολλανδια

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω σε ευχαριστω που ερχεσαι στα λογια μου διοτι δεν ειναι οι συνθηκες απο μονες....καποιος ειχε ενα οραμα και το οραμα αυτο το εκανε συνθηκες. Ο σημιτης εβαλε την ελλαδα στην ΟΝΕ! ΚΑΙ δεν κοβουμε νομισμα...που χαρις στο ευρω το μπουκαλακι νερο απο 100 δρχ πηγε σε 1 ευρω (340 ευρω)....Ο <<σημιτης>>  δεν φταει που η ελλαδα μια αγροτικη χωρα εισαγει γαλα  (και χανει συναλλαγμα) απο την ολλανδια

Yrret έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη διότι και εγώ θα σου πω ότι ο Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ και έτσι οι τιμές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πήραν την κάτω βόλτα λόγω ευνοϊκής συγκυρίας στην ισοτιμία Ευρώ/ Αμ. Δολλαρίου, ότι το να δανείζεσαι χρήμα έγινε πάμφθηνο και έτσι μπόρεσε να κινηθεί καλύτερα μέσα στην αγορά με ωφελήματα για την κοινωνία και το κράτος από φόρους κτλ. Θα πεταχτεί κάποιος άλλος και θα απαριθμήσει άλλα πλεονεκτήματα από την είσοδο στην ΕΟΚ και στην ΟΝΕ αργότερα κτλ κτλ κτλ και δεν θα έχει τέλος η κουβέντα.
Άλλο όμως μου έκανε εντύπωση. Είσαι ευρωσκεπτικιστής; Δεν θεωρείς ότι ορθώς η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ τότε; Το όραμα ήταν πολύ παλαιότερο της εποχής του Σημίτη. Πηγαίνει πριν τη δικτατορία, στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης Καραμανλή.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Yrret έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη διότι και εγώ θα σου πω ότι ο Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ και έτσι οι τιμές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πήραν την κάτω βόλτα λόγω ευνοϊκής συγκυρίας στην ισοτιμία Ευρώ/ Αμ. Δολλαρίου, ότι το να δανείζεσαι χρήμα έγινε πάμφθηνο και έτσι μπόρεσε να κινηθεί καλύτερα μέσα στην αγορά με ωφελήματα για την κοινωνία και το κράτος από φόρους κτλ. Θα πεταχτεί κάποιος άλλος και θα απαριθμήσει άλλα πλεονεκτήματα από την είσοδο στην ΕΟΚ και στην ΟΝΕ αργότερα κτλ κτλ κτλ και δεν θα έχει τέλος η κουβέντα.
Άλλο όμως μου έκανε εντύπωση. Είσαι ευρωσκεπτικιστής; Δεν θεωρείς ότι ορθώς η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ τότε; Το όραμα ήταν πολύ παλαιότερο της εποχής του Σημίτη. Πηγαίνει πριν τη δικτατορία, στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης Καραμανλή.

ΑΛΛΟ εοκ ΚΑΙ αλλο ευρω και ΤΟ Η.Β ειναι σε Ε.Ε αλλα οχι στο ευρω. Το ευρω ειναι ενα σκληρο νομισμα που δεν ευνοει τις εξαγωγες (ελλειμα εισαγωγων-εξαγωγων)(ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε ελεω Αβουρη υποτιμιση του Νομισματος μας και να πουλησουμε προιοντα) και απο την αλλη μια μεριδα τουριστων προτιμαει μια φθηνη τουρκια απο μια ελλαδα του Ευρω. Να σου θυμισω οτι επι επταετια η ελλαδα ειχε μια υποτυπωδη βοιομηχανια και δεν ηταν η ΕΛΛΑδα των υπηρεσιων και του καταναλωτισμου της πιστωτικης καρτας. Ειναι λογικο η ελλαδα να εισαγει φρουτα, κρεας, γαλα και λαδι απο το εξωτερικο? Να γιατι αυξανει το δημοσιο χρεος. Η μεταπολιτευση δεν εχει επιβαλλει ουτε στους ευρωπαιους ςταιρους να αγοραζουν ευρωπαικα προιοντα (ελληνικα)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96

Οριστε η δημοκρατια σας!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Οριστε η δημοκρατια σας!!!!

Θα σταματήσεις επιτέλους να ποστάρεις τό ίδιο πράγμα σε διαφορετικά θρεντ;
:headbang:  :headbang:  :headbang:

Και αν σε παρηγορεί, τα ίδια κάναν και στη δαπ στις αρχές του '80 και είναι 25 χρόνια πρώτη φοιτητική παράταξη..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα σταματήσεις επιτέλους να ποστάρεις τό ίδιο πράγμα σε διαφορετικά θρεντ;
:headbang:  :headbang:  :headbang:

Και αν σε παρηγορεί, τα ίδια κάναν και στη δαπ στις αρχές του '80 και είναι 25 χρόνια πρώτη φοιτητική παράταξη..
Γαμώ το ριχτό σου πουλοβεράκι  :grin: :smitten:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Αυτο που γίνεται στην ΑΣΟΕΕ και γενικά στα πανεπιστήμια με την απαγόρευση της ΦΟΣ να συμμετέχει στις εκλογές ειναι ανεπίτρεπτο.Τι δημοκρατία έχουμε τότε?Αλλά με τους αναρχικούς και την ύπαρξη ασύλου στα πανεπιστήμια τι να περιμένει κανείς...

Επισκέπτης
Αυτο που γίνεται στην ΑΣΟΕΕ και γενικά στα πανεπιστήμια με την απαγόρευση της ΦΟΣ να συμμετέχει στις εκλογές ειναι ανεπίτρεπτο.Τι δημοκρατία έχουμε τότε?Αλλά με τους αναρχικούς και την ύπαρξη ασύλου στα πανεπιστήμια τι να περιμένει κανείς...
Ε,ναι...για ολα φταιει το ασυλο και οι αναρχικοι:Σου αφιερωνω το παρακατω σχολιο,αφορα μια παραταξη που βγαινει-λενε-πρωτη...
και κατι αλλο petrosyn.φετος με το που μπηκε το πρωτο εξαμηνο στην σχολη η δαπ τους εβγαλε ολους για καφε τους εδωσε σημειωσεις κ εργασιες για τα πρωτα μαθηματα κ τους πηγε σε κλαμπ ενω η πκς τους μιλαγε για αγωνες και πορειες.Το αποτελεσμα?Πριν καν αρχισουν τα μαθηματα ηδη 10 ατομα γραφτηκαν στην δαπ.Αν εσυ νομιζεις οτι με το να βριζεις κ να λες οτι ειμαστε για ροχαλες θα πεισεις καποιον να γυρισει την πλατη στις παραταξεις τοτε μπραβο.
Ψηφισε ΔΑΠ,στροφη στην ποιοτητα...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ελα ρε παιδια τωρα, θα λεμε μαλακιες. Χουντα δικτατορια των απλυτων αριστερων προδοτων εχουμε, απλα και στεγνα. Τι περιμενατε να μη κανουν τραμπουκισμους και να θελουν να καταπνιξουν καθε αντιφρονουντα? Τωρα πια βεβαια μετα τα δεκεμβριανα, Αγιο Παντελεημονα, πορεια χα κτλ δε μπορουν να κανουν κατι, το εχασαν το παιχνιδι, απομονωθηκαν απο τον κοσμο και κραζουν σα ξεφωνιμενες αδερφες απο τη λυσα τους

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Το οτι δεν μπορούν να ακουστούν όλες οι απόψεις μέσα στα πανεπιστήμια δεν φταίει το άσυλο?Εάν πάει να μιλήσει στην ΑΣΟΕΕ ο Γεωργιάδης που είναι εκλεγμένος βουλευτής πιστεύεις οτι θα φύγει ζωντανός??Ενω αν υπήρχε αστυνομία δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά τα αίσχη.Κάθε άποψη πρέπει να κούγεται.Και χάρη στο άσυλο και στους μαλακοαναρχικούς,που στην τελική ούτε καν αναρχικοί δεν είναι γιατί οι πραγματικοί αναρχικοί είναι παιδιά με άποψη(λάθος σωστή δεν έχει σημασία),ακούγονται μόνο οι απόψεις που θέλουν.Εάν αυτό και μόνο,μην μιλήσω για καταστροφές στους δημόσιους χώρους(όπως είναι και τα πανεπιστήμια) και τα βαψίματα σε πίνακες,τοίχους κτλ,δεν είναι ένας καλός λόγος για να καταργηθεί το άσυλο τότε τι να πω...Και εγώ έχω περάσει απο την ΑΣΟΕΕ σαν φοιτητής και πραγματικά λυπήθηκα που φοίτησα σε ένα πανεπιστήμιο του ελλαδιστάν,όχι για τις γνώσεις που μου πρόσφερε,αλλά για όσα επικρατούν εκεί μέσα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΑΛΛΟ εοκ ΚΑΙ αλλο ευρω και ΤΟ Η.Β ειναι σε Ε.Ε αλλα οχι στο ευρω. Το ευρω ειναι ενα σκληρο νομισμα που δεν ευνοει τις εξαγωγες (ελλειμα εισαγωγων-εξαγωγων)(ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε ελεω Αβουρη υποτιμιση του Νομισματος μας και να πουλησουμε προιοντα) και απο την αλλη μια μεριδα τουριστων προτιμαει μια φθηνη τουρκια απο μια ελλαδα του Ευρω. Να σου θυμισω οτι επι επταετια η ελλαδα ειχε μια υποτυπωδη βοιομηχανια και δεν ηταν η ΕΛΛΑδα των υπηρεσιων και του καταναλωτισμου της πιστωτικης καρτας. Ειναι λογικο η ελλαδα να εισαγει φρουτα, κρεας, γαλα και λαδι απο το εξωτερικο? Να γιατι αυξανει το δημοσιο χρεος. Η μεταπολιτευση δεν εχει επιβαλλει ουτε στους ευρωπαιους ςταιρους να αγοραζουν ευρωπαικα προιοντα (ελληνικα)

Παρατηρώ εμμονή με την επταετία. Θα ξαναπώ πως ό,τι υπήρχε τότε δεν έγινε από παρθενογένεση. Εάν υπήρχε υποτυπώδης βιομηχανία σημαίνει ότι υπήρχε από πριν ή τουλάχιστον από πριν είχε αρχίσει να δημιουργείται. Μοιάζεις να αμφισβητείς τον πατριωτισμό ή τουλάχιστον τις καλές προθέσεις όλων όσων κυβέρνησαν πριν και μετά τη δικτατορία.
Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 2-3 λόγους που εάν υπήρχε βιομηχανία στην Ελλάδα αυτή έφυγε. Εάν ήσουν βιομήχανος θα είχες βάση την Ελλάδα; Εάν ναι, γιατί; (μην μου πεις διότι είσαι πατριώτης διότι το χρήμα δεν έχει θρησκείες και πατρίδες)

ΥΓ: Όμοια αντιμετώπιση θα είχε και κάποιος που παρουσιαζόταν να εχει την αντίθετη εμμονή με την επταετία. Τίποτε δεν έγινε, όλα πήγαν πίσω κτλ κτλ. Στην εποχή αυτή ανήκουν οι ιδέες για νέο αεροδρόμιο (το οποίο καταφέραμε να κάνουμε το 2004 με την ψυχή στο στόμα), το μετρό (το 2001) η ρευματοδότηση πολλών χωριών κτλ κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

όπως και το 1 λίτρο βενζίνη όταν είχε φτάσει 120 δολλάρια το μπρεντ ΔΕΝ το αγόραζες 2 - 3 χιλιάρικα δραχμές.
Το μπουκαλάκι δεν πήγε 1 ευρώ εξαιτίας του ευρώ. Πήγε ένα ευρώ γιατί είσαι μαλάκας που το αγοράζεις... Γιατί και 5 να πήγαινε είσαι τόσο μαλάκας που πάλι δε θα έπαιρνες θερμός από το σπίτι σου.

συναλλαγμα από Ευρώ σε Ευρώ πρώτη φορά ακούω.....
Οταν θα καταλάβεις ότι είσαι πλέον όπως το Τέξας με την Ν. Υόρκη τότε το ξανασυζητάμε.
Και δεν φταίει η ΟΝΕ μαλάκα Ελληνα που ο Ολλανδός παραγωγός πουλάει το λίτρο γάλα με 10% κέρδος και όχι με 200.

Γιατί βέβαια καλή η μαλακία που σε δέρνει αλλά και τα χρήματα κάπου πάνε από την τσέπη του μαλάκα... Και μάλιστα δεν πάνε στον Ολλανδό... Εδώ μέσα μένουνε....... Ο Ολλανδός παίρνει αυτό που διακιούται και συ παίρνεις τον πούλο....ώστε μερικοί να έχουν Πόρσε Καγιέν Τούρμπο Ες.
Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ξεπεράσαμε τα εμιράτα στα πολυτελή Ι.Χ.

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΠΥΡΟΣ ΡΕΚΚΑΣ

Τα αποτελέσματα των πωλήσεων του Απριλίου, πρώτου μήνα εφαρμογής των νέων μέτρων, επιβεβαιώνουν όσους υποστήριξαν, συμπεριλαμβανομένου και του υπογράφοντος, ότι ευνοούνται κυρίως οι εταιρείες που διαθέτουν μοντέλα μεγάλου κυβισμού.

Αποδείχτηκε ότι οι νέες ρυθμίσεις αφορούν μόνο το 20% της αγοράς και δίνουν την ευκαιρία να αυξήσουν το μερίδιό τους, επομένως και τα κέρδη τους, μόνο μερικοί εισαγωγείς. Για να είμαστε ακριβείς, να αναφέρουμε ότι περισσότερο κερδισμένες είναι ουσιαστικά οι τρεις πολυτελείς γερμανικές μάρκες BMW, Μερσέντες και Αουντι. Στη λίστα με τους κερδισμένους συμπεριλαμβάνονται και οι μάρκες Πόρσε, Σαμπ, Τζιπ, Λαντ Ρόβερ, Βόλβο, Χάμερ κ.ά.

Δηλαδή, αυξήθηκε ο στόλος των μεγάλων βενζινοβόρων αυτοκινήτων και ξεχάσαμε τις επιτακτικές ανάγκες για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και περιορισμό της ρύπανσης.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες που οι εταιρείες BMW (διέθεσε τον Απρίλιο 723 μονάδες), Μερσέντες (705) και Αουντι (654) καταλαμβάνουν τόσο υψηλές θέσεις στην ελληνική κατάταξη των πωλήσεων. Μοιράστηκαν την πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση, αντίστοιχα!

Τέτοια κατάταξη ταιριάζει μόνο στα εμιράτα και επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τη ρήση «η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους». Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού σε αυτές τις εταιρείες υπάρχουν πολλές εκατοντάδες ανεκτέλεστες παραγγελίες καινούργιων πολυτελών αυτοκινήτων. Οι ταξινομήσεις θα γίνουν τον Μάιο και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Εκτιμάται ότι αν αυτές οι μάρκες είχαν διαφοροποιήσει την εμπορική πολιτική τους στον τομέα του κέρδους ανά αυτοκίνητο και επέλεγαν μικρότερο ποσοστό κέρδους, θα έπαιρναν ακόμη υψηλότερη θέση. Προτίμησαν, όμως, να διαθέσουν το στοκ με τέτοιο ρυθμό που να καλυφθεί η περίοδος έως τις 7 Αυγούστου και παράλληλα να αποκομίσουν μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού η μείωση αφορά μόνο τη φορολογία.

Η «ευκαιρία να αποκτήσουμε μεγάλο αυτοκίνητο» επηρέασε αρνητικά τις πωλήσεις των εταιρειών που αποτελούν τον κορμό της ελληνικής αγοράς. Στον αντίποδα είναι οι περισσότερες φίρμες που έχουν στην γκάμα τους μικρότερα αυτοκίνητα. Χαμένες είναι οι μάρκες Φίατ (597), Νισάν (588), Χιουντάι (587), Σουζούκι (531), Πεζό (497), Σέατ (483), Σκόντα (481), Μάζντα (442), Σιτροέν (430) κ.ά.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Τωρα οσον αναφορα το ΦΟΣ και τα δικαιωματα του.Προσωπικα οταν προκειται για ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ τη χεζω τη δημοκρατια.
"δημοκρατικος" ο αριστερουλης!
να τι κανουν τα πολλα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! καινε τον εγκεφαλο!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Βλεπετε που δεν εχει καμια ποιοτικη διαφορα η αριστερα απο τη κακια δεξια που κατηγορουσε και βεβαια επειδη δεν υφισταται σημερα μιλαει για φασιστες κτλ. Δε διαφέρει ουτε καν ο σκοπος τους, διατηρηση εξουσιας και φιμωση καθε αντιθετης φωνης και πραξης. Ουτε καν στη μεθοδο δε πρωτοτυπουν, δαιμονοποιηση ένοιας και ταυτιση της με τον αντιπαλο, και βαρατε του αδερφια. Τρομοκρατεια σκετη. Η δημοκρατεια ειναι καλη οταν προκειται για αριστερους, για αντιθετους οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι, τζιζ κακο.
Τριχες κατσαρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βλεπετε που δεν εχει καμια ποιοτικη διαφορα η αριστερα απο τη κακια δεξια που κατηγορουσε και βεβαια επειδη δεν υφισταται σημερα μιλαει για φασιστες κτλ. Δε διαφέρει ουτε καν ο σκοπος τους, διατηρηση εξουσιας και φιμωση καθε αντιθετης φωνης και πραξης. Ουτε καν στη μεθοδο δε πρωτοτυπουν, δαιμονοποιηση ένοιας και ταυτιση της με τον αντιπαλο, και βαρατε του αδερφια. Τρομοκρατεια σκετη. Η δημοκρατεια ειναι καλη οταν προκειται για αριστερους, για αντιθετους οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι, τζιζ κακο.
Τριχες κατσαρες.

συγγνώμη, άλλο δημοκρατία, άλλο ολιγαρχία, άλλο μοναρχια....
τα έχεις μπλέξει.... δημοκρατία των ολίγων ή του ενός ΔΕΝ υπάρχει.
πάμε παρακάτω.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
συγγνώμη, άλλο δημοκρατία, άλλο ολιγαρχία, άλλο μοναρχια....
τα έχεις μπλέξει.... δημοκρατία των ολίγων ή του ενός ΔΕΝ υπάρχει.
πάμε παρακάτω.

Εμ αυτο λεω κ εγω, δε τα εχω μπλεξει καθολου. Η δημοκρατεια εξ ορισμου των πολλων δεν ειναι? Και δεν αφηνει ελευθερια για εκφραση οποιασδήποτε σκέψης, εννοιας, ιδεολογίας, πολιτικής κτλ? Εμ οι αριστεροι δεν αφηνουν τη ΦΟΣ να εκφραζεται, κανουν τραμπουκισμους και απαγορευουν να παρει μερος στις εκλογες. Αρα τι ειναι αυτο? φασισμο/απολυταρχια της αριστερας το λεω εγω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εμ αυτο λεω κ εγω, δε τα εχω μπλεξει καθολου. Η δημοκρατεια εξ ορισμου των πολλων δεν ειναι? Και δεν αφηνει ελευθερια για εκφραση οποιασδήποτε σκέψης, εννοιας, ιδεολογίας, πολιτικής κτλ? Εμ οι αριστεροι δεν αφηνουν τη ΦΟΣ να εκφραζεται, κανουν τραμπουκισμους και απαγορευουν να παρει μερος στις εκλογες. Αρα τι ειναι αυτο? φασισμο/απολυταρχια της αριστερας το λεω εγω.

κοίτα φίλτατε....
στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
μιλανε οι "κοπελιες" της αριστερας για σχοινι και σαπουνι

Stories

Νέο!

Stories