Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η συμφωνια ΑγγλοΑμερικανων/ΕΣΣΔ να μπει η τελευταια στον πολεμο κατα της Ιαπωνιας-αν καταλαβα καλα αυτο λες-τηρηθηκε χρονικα απο Σοβιετικης πλευρας,με μερικες ημερες καθυστερηση.
Απο οσο ξερω κανεις(ουτε καν ο Str8...)δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο.

Σε λίγο καιρό θα βάζουμε και σηματάκι: Approved by str81977 history authority...

Αν και νομίζω ότι ο λεονόρο δεν αναφέρεται στον πόλεμο εσσδ- ιαπωνίας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Που υπερασπιστηκα εγω τον Σταλιν ρε νουμερο?
Κανε παραθεση ενος εστω σχολιου μου που να υπερασπιστηκα τον(αν)υπαρκτο.
Αιντε παιξε παραπερα λεμε...

Ρε υπερδιάνοια όταν όλοι λένε για την συμπεριφορα - ιστορικά - των "αριστερών" κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ και εσύ λες ότι ήθελε να κερδίσει χρόνο, ενώ είχε χωρίσει τις περιοχές και ανεφοδιάζε τους Γερμανούς τι κάνεις; Δε πα να τα πεις σε αμερικανάκια; Μιλάς και από πάνω... τυφλοπόντικα :cheesy:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εκτος απο προχειρα ειναι και λαθος σε μεγαλο ποσοστο και τα 3
Λάθος;  :huh:
Δηλαδή το κομμουνιστικό κάνει φυλετικές διακρίσεις, ήλθε στην εξουσία με εκλογές και υποσχόταν καλλίτερο μέλλον στους Ρώσσους ΜΟΝΟ; Πώς έκανε Σοσιαλιστική Διεθνή τότε; Γιατί να το ακολουθήσουν άλλα έθνη;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επινε ενα τριφυλο και δεν τα εγραφε καλα,με μπερδεψε ο κερατας.

Αυτά ρε που τα έμαθες, στις προβοκάτσιες του κομματός σου; :cheesy: Εσείς οι κομμουνιστές είστε ηθικοί ρε και έχετε επιχειρήματα πάντα(  :jerking: :cheesy: )... Μήπως δεν είσαι Αριστερός; :cheesy:

Επισκέπτης
Λάθος;  :huh:
Δηλαδή το κομμουνιστικό κάνει φυλετικές διακρίσεις, ήλθε στην εξουσία με εκλογές και υποσχόταν καλλίτερο μέλλον στους Ρώσσους ΜΟΝΟ; Πώς έκανε Σοσιαλιστική Διεθνή τότε; Γιατί να το ακολουθήσουν άλλα έθνη;
Εχει πολυ μεγαλη διαφορα η θεωρια απο την πραξη......
Αν εστω ενας ανθρωπος ηταν κομουνιστης σε αυτο τον πλανητη αυτος ηταν ο Ιησούς Χριστός

Επισκέπτης
Μήπως δεν είσαι Αριστερός;
Mε επιασες τεραστιε...ομολογω,παιζουμε ταβλι με τον Str8 και τον Yrett καθε απογευμα,και ενδιαμεσα κανουμε τα σχολια.

Στειλε μου το τηλεφωνο του ντηλερ σου,ενδιαφερομαι...
Πρέπει στο πολύ βάθος να με συμπαθείς εσύ... :grin:
Εχουμε ΙΜΗΟ ιδια γραφιδα αν και δεν πλησιαζουμε την φινετσα του Βολταιρου,η το ξυραφι του Ενφο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Mε επιασες τεραστιε...ομολογω,παιζουμε ταβλι με τον Str8 και τον Yrett καθε απογευμα,και ενδιαμεσα κανουμε τα σχολια.

Στειλε μου το τηλεφωνο του ντηλερ σου,ενδιαφερομαι...Εχουμε ΙΜΗΟ ιδια γραφιδα αν και δεν πλησιαζουμε την φινετσα του Βολταιρου,η το ξυραφι του Ενφο.

Ε ναι. Σου λείπει η επιχειρηματολογία και σαν καλό οπαδό υπεκφεύγεις από τα πεπραγμένα. Not at all αριστερό :cheesy:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εχει πολυ μεγαλη διαφορα η θεωρια απο την πραξη......
Αν εστω ενας ανθρωπος ηταν κομουνιστης σε αυτο τον πλανητη αυτος ηταν ο Ιησούς Χριστός

Μα κι εγώ για την πράξη μιλάω. Εκτός από το λαμπρό μέλλον επεφύλατταν και δεν ήλθε ποτέ (το ένα καθεστώς ΜΟΝΟ για τους Γερμανούς, το άλλο γενικώς), όλα τα υπόλοιπα είναι πρακτικά ζητήματα.

ΥΓ:Συμφωνώ για τον Ιησού

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τους άλλους... γενικώς και μόνο για τους Ρώσους :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
απλά σε βάθος χρόνου οι κομμουνιστές (ακόμα και αυτοί που δεν έφταιγαν) πλήρωσαν ακριβά την άποψή τους.

Μεγάλο ψέμμα. Οι κομμουνιστές δεν πλήρωσαν τις απόψεις τους.
Πλήρωσαν τα εγκλήματα που διέπραξαν , λόγω της ιδεολογίας τους και των Μοσχοβιτών νταβατζήδων τους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αλλά :2funny: :2funny: είναι εντυπωσιακή και η δημοκρατικότητά σας. Φόνοι και εξορία ζήτημα;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μοναδικός πραγματικός κομμουνιστής ο Ιησούς.

Δύο φανταστικά πρόσωπα δλδ.

(σε ότι αφορά τις ιδιότητές τους)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω μια ερώτηση :2funny: :2funny: Οι σταλινικοί φόνοι δεν κάνουν κακό;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μαλακίες λέτε. Ο Στάλιν πηδούσε ότι ήθελε ενώ ο Χίτλερ μόνο τη Ευα Μπράουν, διαφορά :cheesy: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεγάλο ψέμμα. Οι κομμουνιστές δεν πλήρωσαν τις απόψεις τους.
Πλήρωσαν τα εγκλήματα που διέπραξαν , λόγω της ιδεολογίας τους και των Μοσχοβιτών νταβατζήδων τους.

Ποιά εγκλήματα ρε μαλακοπίτουρα;
στον καμμένο εγκέφαλό σου όλοι οι κομμουνιστές είναι Βελουχιώτηδες ε;

επί του πρακτέου κρίμα που δεν ήταν γιατί εσύ και όλα τα καμμενόπουλα απλά δε θα υπήρχαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom