Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για δωσε κανα link και σε μας τους χαζους.

Τι ακριβώς λινκ θέλεις; Μια τεράστια χώρα περίμενε να φαγωθούν όλοι μεταξύ τους όπως και η Αμερική. Ο Χίτλερ απέτυχε στη κατάληψη της Βρετανίας και ο χρόνος άρχισε να τρέχει αντίστροφα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
τα εγκλήματα εκατέρωθεν υπήρξαν, απλά σε βάθος χρόνου οι κομμουνιστές (ακόμα και αυτοί που δεν έφταιγαν) πλήρωσαν ακριβά την άποψή τους.

οι πουτάνας γιοι κρύβονται πίσω απο ακραίες ιδεολογίες και ακρότητες, τις πλείστες των οποίων πληρώνουν όλοι οι νορμάλ με την τάδε ή την δείνα ιδεολογία.
Έτσι είναι.

Επισκέπτης
Τι ακριβώς λινκ θέλεις; Μια τεράστια χώρα περίμενε να φαγωθούν όλοι μεταξύ τους όπως και η Αμερική. Ο Χίτλερ απέτυχε στη κατάληψη της Βρετανίας και ο χρόνος άρχισε να τρέχει αντίστροφα
Σε χαλανε λιγο τα ληγμενα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το μυαλό σου είναι ληγμένο και λειτουργεί επιλεκτικά...
Ποια ακριβώς η διαφορά του Σταλινικού καθεστώτος από το Χιτλερικό; Καθάρισε περισσότερους

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άσε μας αγόρι μου. Πες τα αυτά σε κανένα ανήλικο του γυμνασίου για μπει στη Κνε

Επισκέπτης
Κρατα γερα leonoro,ο Str8 και τα παιδια πηγαν για κατουρημα,οπου να'ναι θα επιστρεψουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η χαζός είσαι ή παριστάνεις το χαζό. Έχεις να κερδίσεις τίποτα από το Στάλιν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπερποντικέ....
από μικρός ήμουνα πονόψυχος και με πείραζε να υποφέρουν οι άλλοι.
αυτή είναι και η μόνη μου σχέση με τον κομμουνισμό.
Ο υπαρκτός εκτός του ότι ήταν ένα μέγιστο σίχαμα όμοιο με τον Καπιταλισμό, κατέρρευσε επειδή κατά βάση έτρωγε τα παιδιά του που διαφωνούσαν μαζί του.

Οι σημερινοί Κουκουέδες, εκτός από καμμένοι εγκεφαλικά, θεωρούν ότι με ιδεολογίες 90 ετών θα ξανασώσουν τον κόσμο, τους λοιπούς εν πάση περιπτώσει που δεν κατέστρεψαν τα προηγούμενα 90 χρόνια......

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποια ακριβώς η διαφορά του Σταλινικού καθεστώτος από το Χιτλερικό;

Οι τρεις μεγαλύτερες είναι ότι:

• [li]το ένα είναι ρατσιστικό και το άλλο όχι[/li]
    [li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]
    [li]το ένα υπόσχεται καλό μέλλον μόνο για ένα έθνος και το άλλο για όλα τα έθνη[/li]
Πρόχειρα όλα αυτά...

Επισκέπτης
υπερποντικέ....
από μικρός ήμουνα πονόψυχος και με πείραζε να υποφέρουν οι άλλοι.
αυτή είναι και η μόνη μου σχέση με τον κομμουνισμό.
Ο υπαρκτός εκτός του ότι ήταν ένα μέγιστο σίχαμα όμοιο με τον Καπιταλισμό, κατέρρευσε επειδή κατά βάση έτρωγε τα παιδιά του που διαφωνούσαν μαζί του.

Οι σημερινοί Κουκουέδες, εκτός από καμμένοι εγκεφαλικά, θεωρούν ότι με ιδεολογίες 90 ετών θα ξανασώσουν τον κόσμο, τους λοιπούς εν πάση περιπτώσει που δεν κατέστρεψαν τα προηγούμενα 90 χρόνια......
Αν πιστευεις αυτα που γραφεις συμφωνω απολυτα μαζι σου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
  • [li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]

επειδή δεν είμαι μορφωμένος...

ποιο είναι αυτό που "χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία" και ποιο αυτό που "έρχεται με βία και επανάσταση" ?

thank you

(δεν ειρωνεύομαι)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

[li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]
    [li]το ένα υπόσχεται καλό μέλλον μόνο για ένα έθνος και το άλλο για όλα τα έθνη[/li]
Πρόχειρα όλα αυτά...

Στη πράξη λέμε όχι στη θεωρεία :cheesy:
- Εκτός από τους Ρώσους όλοι πήραν το :kissass:
- Επανάσταση ή βίαιη κατάληψη/κατοχή
- Το μέλλον των Ανατολικών το είδαμε

Επισκέπτης

Πρόχειρα όλα αυτά...
εκτος απο προχειρα ειναι και λαθος σε μεγαλο ποσοστο και τα 3
Μπορεις να βρεις  περισσοτερα κοινα μεταξυ εθνικου σοσιαλισμου και κομουνισμου απ οτι μεταξυ κομουνισμου και των "δεξιων" (νδ και λαος)

Επισκέπτης
Persona,ξερω οτι δημιουργειται η εντυπωση οτι υπερασπιζομαι τον Σταλιν αλλα ΔΕΝ ειμαι Σταλινικος.Παλαιοτερα,ψηφιζα ΚΚΕ γιατι ειχε συνεπη και ακαμπτη σταση στα εργασιακα και γιατι εκτιμουσα πολυ εναν τυπο που ηταν μελος του Κομματος(αυτο δευτερευοντως).Δεν ημουν ουδεποτε μελος του Κομματος και ψηφιζα με κρυα καρδια.

Για μπαφιασμενους αναγνωστες του Λιακο τυπου Leonoro δεν εχω παρα να ευχηθω καλα ξενερωματα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βρε κακομοίρη επίτηδες τα λες αυτά ή τα πιστεύεις; Και τα δύο καθεστώτα βίασαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εσύ υπερασπίζεσαι το ένα :kissass2:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
επειδή δεν είμαι μορφωμένος...

ποιο είναι αυτό που "χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία" και ποιο αυτό που "έρχεται με βία και επανάσταση" ?

thank you

(δεν ειρωνεύομαι)

Δεν διευκρίνισα ποιό είναι το ένα και ποιό το άλλο αλλα ήμουν συνεπής πάντα στο "ένα" και στο "άλλο". Το "ένα" είναι το Φασιστικό - Εθνικοσοσιαλιστικό και το "άλλο" το Κομμουνιστικό. Συνεπώς το Φασιστικό - Εθνικοσοσιαλιστικό χρησιμοποίησε τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να καταλάβει την εξουσία ενώ το Κομμουνιστικό την κατέλαβε δια της βίας, με επανάσταση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona,ξερω οτι δημιουργειται η εντυπωση οτι υπερασπιζομαι τον Σταλιν αλλα ΔΕΝ ειμαι Σταλινικος.Παλαιοτερα,ψηφιζα ΚΚΕ γιατι ειχε συνεπη και ακαμπτη σταση στα εργασιακα και γιατι εκτιμουσα πολυ εναν τυπο που ηταν μελος του Κομματος(αυτο δευτερευοντως).Δεν ημουν ουδεποτε μελος του Κομματος και ψηφιζα με κρυα καρδια.

Για μπαφιασμενους αναγνωστες του Λιακο τυπου Leonoro δεν εχω παρα να ευχηθω καλα ξενερωματα.

ο στάλιν δεν ήταν κομμουνιστής.
φασίστας ήταν.

Επισκέπτης
Βρε κακομοίρη επίτηδες τα λες αυτά ή τα πιστεύεις; Και τα δύο καθεστώτα βίασαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εσύ υπερασπίζεσαι το ένα :kissass2:
Που υπερασπιστηκα εγω τον Σταλιν ρε νουμερο?
Κανε παραθεση ενος εστω σχολιου μου που να υπερασπιστηκα τον(αν)υπαρκτο.
Αιντε παιξε παραπερα λεμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom