Για δωσε κανα link και σε μας τους χαζους.
Τι ακριβώς λινκ θέλεις; Μια τεράστια χώρα περίμενε να φαγωθούν όλοι μεταξύ τους όπως και η Αμερική. Ο Χίτλερ απέτυχε στη κατάληψη της Βρετανίας και ο χρόνος άρχισε να τρέχει αντίστροφα
Για δωσε κανα link και σε μας τους χαζους.
Έτσι είναι.τα εγκλήματα εκατέρωθεν υπήρξαν, απλά σε βάθος χρόνου οι κομμουνιστές (ακόμα και αυτοί που δεν έφταιγαν) πλήρωσαν ακριβά την άποψή τους.
οι πουτάνας γιοι κρύβονται πίσω απο ακραίες ιδεολογίες και ακρότητες, τις πλείστες των οποίων πληρώνουν όλοι οι νορμάλ με την τάδε ή την δείνα ιδεολογία.
Σε χαλανε λιγο τα ληγμενα.Τι ακριβώς λινκ θέλεις; Μια τεράστια χώρα περίμενε να φαγωθούν όλοι μεταξύ τους όπως και η Αμερική. Ο Χίτλερ απέτυχε στη κατάληψη της Βρετανίας και ο χρόνος άρχισε να τρέχει αντίστροφα
Εχεις δικιο,δεν μπορω να πλησιασω την ευρυτητα του πνευματος σου...αποφευγω τους μπαφους οταν κανω login,δυστυχως.Το μυαλό σου είναι ληγμένο και λειτουργεί επιλεκτικά...
Ποια ακριβώς η διαφορά του Σταλινικού καθεστώτος από το Χιτλερικό;
Αν πιστευεις αυτα που γραφεις συμφωνω απολυτα μαζι σουυπερποντικέ....
από μικρός ήμουνα πονόψυχος και με πείραζε να υποφέρουν οι άλλοι.
αυτή είναι και η μόνη μου σχέση με τον κομμουνισμό.
Ο υπαρκτός εκτός του ότι ήταν ένα μέγιστο σίχαμα όμοιο με τον Καπιταλισμό, κατέρρευσε επειδή κατά βάση έτρωγε τα παιδιά του που διαφωνούσαν μαζί του.
Οι σημερινοί Κουκουέδες, εκτός από καμμένοι εγκεφαλικά, θεωρούν ότι με ιδεολογίες 90 ετών θα ξανασώσουν τον κόσμο, τους λοιπούς εν πάση περιπτώσει που δεν κατέστρεψαν τα προηγούμενα 90 χρόνια......
- [li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]
Οι τρεις μεγαλύτερες είναι ότι:
Πρόχειρα όλα αυτά...
[li]το ένα είναι ρατσιστικό και το άλλο όχι[/li]
[li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]
[li]το ένα υπόσχεται καλό μέλλον μόνο για ένα έθνος και το άλλο για όλα τα έθνη[/li]
εκτος απο προχειρα ειναι και λαθος σε μεγαλο ποσοστο και τα 3Οι τρεις μεγαλύτερες είναι ότι:
Πρόχειρα όλα αυτά...
[li]το ένα είναι ρατσιστικό και το άλλο όχι[/li]
[li]το ένα χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία ενώ το άλλο έρχεται με βία και επανάσταση[/li]
[li]το ένα υπόσχεται καλό μέλλον μόνο για ένα έθνος και το άλλο για όλα τα έθνη[/li]
Αν πιστευεις αυτα που γραφεις
επειδή δεν είμαι μορφωμένος...
ποιο είναι αυτό που "χρησιμοποιεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα για να ανέλθει στην εξουσία" και ποιο αυτό που "έρχεται με βία και επανάσταση" ?
thank you
(δεν ειρωνεύομαι)
Persona,ξερω οτι δημιουργειται η εντυπωση οτι υπερασπιζομαι τον Σταλιν αλλα ΔΕΝ ειμαι Σταλινικος.Παλαιοτερα,ψηφιζα ΚΚΕ γιατι ειχε συνεπη και ακαμπτη σταση στα εργασιακα και γιατι εκτιμουσα πολυ εναν τυπο που ηταν μελος του Κομματος(αυτο δευτερευοντως).Δεν ημουν ουδεποτε μελος του Κομματος και ψηφιζα με κρυα καρδια.
Για μπαφιασμενους αναγνωστες του Λιακο τυπου Leonoro δεν εχω παρα να ευχηθω καλα ξενερωματα.
Που υπερασπιστηκα εγω τον Σταλιν ρε νουμερο?Βρε κακομοίρη επίτηδες τα λες αυτά ή τα πιστεύεις; Και τα δύο καθεστώτα βίασαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και εσύ υπερασπίζεσαι το ένα