james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τρομάρα σου!Μα κ εγώ είμαι επαγγελματίας,ζιγκολό!!!
τρομάρα σου!Μα κ εγώ είμαι επαγγελματίας,ζιγκολό!!!
Λάκηηηηηηηηηηηηη!για δειτε μερικα "αγορακια" απο Ταυλανδη!!!!!οι 3 πρωτες φωτο ειναι απ'την διασημη Nicky που βρισκεται στην Παταγια.....την(τον) ειδα με τα ματια μου!!!Απο κοντα ειναι πιο σεχy!!!!Αφου παρ'ολιγο πηγα να την "κανω την κουτσουκελα"........αν ειναι εγχειρισμενα δεν εχω προβλημα, το μ'ενοχλει και δεν μπορω να το ξεπερασω!!!
Παντως επιβεβαιωνω και εγω τα λογια του James.........αν λιγο πιεις(και ακομη αν δεν πιεις!!!)δυσκολα καταλαβαινεις αν ειναι αγορακια!!!!!
διάβασε το Ταϊλάνδη σεξ τριπγουστα ειναι αυτα εγω δεν εχω προβλημα
[/quote
Bangkok ladyboys
Αλλο πισωγλέντης άλλο πουστάρα άλλο τραβέλι άλλο τραβέλλω άλλο γλεντιboy άλλο τρανσεξουαλ και άλλο τρανς???
Υπάρχουν και αυτά..... και όχι μόνο...
Απο 100 η ώρα.
Με... να φουσκώνει το στριγκάκι? Η χωρίς?Ένα τέτοιο θέλω ρε φίλε, ξέρης κάτι ??????
www.imagerous.com/] [/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.homepagepool.de/ralf/wp-content/gallery/bangkok/ladyboys.jpg[/img[/URL]] εεεεπππππ αυτεσ ειναι δικεσμου!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[/quote]
αυτεσ ειναι δικεσ μου
πιος εισε απτους 2 ????αυτεσ ειναι δικεσ μου
Μόνο που τα λεντιμπόγια είναι όλα πασίβ. αν γουστάρεις και άλλα κόλπα δε γίνεται!μαλλον ταιλανδη ειναι ο καλυτεροσ προορισμοσ για τραβελια
αυταΜόνο που τα λεντιμπόγια είναι όλα πασίβ. αν γουστάρεις και άλλα κόλπα δε γίνεται!
αυτα ειναι πρωσοπικα δεδομενα φιλοσΜόνο που τα λεντιμπόγια είναι όλα πασίβ. αν γουστάρεις και άλλα κόλπα δε γίνεται!