να σου πω κι εγω ενα ρητο ενος σπουδαιου Ελληνα!!!Απλά επανέλαβα πως αυτοπροσδιορίζεσαι
"ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
να σου πω κι εγω ενα ρητο ενος σπουδαιου Ελληνα!!!Απλά επανέλαβα πως αυτοπροσδιορίζεσαι
Δωσε ΚλωνοΠαπε!!!!
αστε τα απωθημενα σου να ξεχυθουν!!!
ξεσπασε κουκουλοφ(λ)ορε!
Proximo τον ξερεις αυτον !!
και τις σιλικονες της Τζουλιας εμαθα οτι θα της εκθεσουν στο μουσειο της Ακροπολης!Γιατί η φούστα δεν είναι που θα θυμούνται τον Σακη σου οι επόμενες γενιές? Πρωτοπόρος!!!
να σου πω κι εγω ενα ρητο ενος σπουδαιου Ελληνα!!!
"ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Ο νταβατζής σου
πολυ για τον Σακη μας λες και λεω να στον γνωρισω...
εμεις τον ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ
ρε συ! λες να είναι καμιά απογοητευμένη ρουβίτσα?
πολλές σάλταραν ξέρεις!
χαχαχαχαχαχχα!
ο ΠΠ μπορει να τον τρωει απο Πακηδες αλλα αφισα στο δωματιο του εχει τον Σακιςςςς (διπλα στον Κεμαλ), ειναι το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου του!ρε συ! λες να είναι καμιά απογοητευμένη ρουβίτσα?
πολλές σάλταραν ξέρεις!
χαχαχαχαχαχχα!
ο ΠΠ μπορει να τον τρωει απο Πακηδες αλλα αφισα στο δωματιο του εχει τον Σακιςςςς (διπλα στον Κεμαλ), ειναι το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου του!
φοβερή ιδέα!
ράφμαν! κάνε τον ΠάΠια με αφίσσα του Σάκη και δίπλα τον Κεμάλ!
από κατω τον ΠΠ με το μήτσο και δίπλα ο προξ να γράφει (με φάτσα σκουρόχρωμου-ξέρεις) ;)
πολλά ζητάω αλλά θα είναι έργο τέχνης αν το πετύχεις!
Τωρα δεν μπορω γιατι σχεδιαζω το νεο SPOT της παπιας....
"ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΙ να βρει το ΠΑΠΑΚΙ"
Αλλα θελει λιγη δουλιτσα...
Comming Soon.....
ημουν σιγουρος οτι εισαι φαν του λιακοπουλου.......[youtube=425,430]uQEtVa95cjI[/youtube]όλοι οι πολιτισμοί αλληλοεπηρεάζονται!
δημιουργούν πάνω σ' αυτό που έχτισαν άλλοι (προηγούμενοι και σύγχρονοι)
η λογική "ο δικός μας πολιτισμός είναι και γαμάω" είναι απλη μεταφορά συνθημάτων από τα γήπεδα.
οι έλληνες δεν θα υπήρχαν χωρίς τους αιγύπτιους, τους σουμμέριους και μια σειρά άλλων πολιτισμών που προηγήθηκαν.
όσοι μιλάνε για ανωτερότητα "του πολιτισμού τους" απλώς θέλουν να απόκρύψουν την κατωτερότητά τους, δια της προβολής του ελλειματικού "εγώ" τους σε ένα πλεονασματικό "εμείς".
η λαθροχειρία είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού!
όποιος έχει μάτια βλέπει!
τα φασιστιχουλιγκάνια σκούζουν!
όλοι οι πολιτισμοί αλληλοεπηρεάζονται!
η λογική "ο δικός μας πολιτισμός είναι και γαμάω" είναι απλη μεταφορά συνθημάτων από τα γήπεδα.
οι έλληνες δεν θα υπήρχαν χωρίς τους αιγύπτιους, τους σουμμέριους και μια σειρά άλλων πολιτισμών που προηγήθηκαν.
όσοι μιλάνε για ανωτερότητα "του πολιτισμού τους" απλώς θέλουν να απόκρύψουν την κατωτερότητά τους, δια της προβολής του ελλειματικού "εγώ" τους σε ένα πλεονασματικό "εμείς".
ημουν σιγουρος οτι εισαι φαν του λιακοπουλου.......
όλοι οι πολιτισμοί αλληλοεπηρεάζονται!