rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εν μέρει δίκαιο...
που είναι το άδικο;
Το αδικο ειναι οτι εχεις ΡΟΥΦΗΞΕΙ το μητσο και δεν εχεις αφησει ΣΤΑΛΑ !!
αντε κανε μια επαναληψη..
εν μέρει δίκαιο...
που είναι το άδικο;
ραφμαν! ανθρωπε μου!Το αδικο ειναι οτι εχεις ΡΟΥΦΗΞΕΙ το μητσο και δεν εχεις αφησει ΣΤΑΛΑ !!
εσύ όσο δεν είσαι τάι τι ρουφάς;
ή ζεις με αναμνήσεις;
Ενώ η δικιά σου γενιά ανέδειξε τον ρουβά και τον ψινακι καραγκιόζη
εν μέρει δίκαιο...
που είναι το άδικο;
ραφμαν! ανθρωπε μου!
χαχαχαχαχαχα
εμφανιστηκε σημερα και ο Κλωνοπαπος!
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα εχω λυθει λεμε!
Γαμαω την Ελληνιδα εσυ ποιο γαμας το ΜΗΤΣΟ
μαλλον ΟΠΙΣΘΕΝ τον γαμας ετσι;;
Ο μεγαλύερος έλληνας είχε πει κάποτε 'διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες' Τόσο Ελληνες είσαστε
Ο μεγαλύερος έλληνας είχε πει κάποτε 'διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες' Τόσο Ελληνες είσαστε
"την ελληνίδα" παλάμη;
αυτοπροσδιορίζεται η παλάμη σου;
Δεν είμαι υπερήφανος αλλά μπροστά στο Χατζηγιάννη και στους ονιράμα ο σάκης είναι κάτι μεταξύ έλβις και ντέηβιντ μπάουι...
Πήγαινε τώρα να κοιμηθείς μπας και σου φέρει ο Αη βασίλης καμια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας να μιλήσεις με τον emo κολλητό σου που μια φορά στο τόσο πειραματίζεστε- κοινώς τόπος στη γενιά σου άλλωστε...
Πι- πι...
Ο άνθρωπος που όταν κάνεις προσπάθεια να βρεις κάποιο σημείο επαφής μαζί του, σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά...
Άσε το καλύτερα, πες ότι διαφωνώ πλήρως μην και σε κατηγορήσουν από τη συνιστώσα ότι τα έκανες πλακάκια με έναν φασίστα (καλώς σας βρήκα παιδιά, άργησα αλλά τα κατάφερα ! )
Πι- πι...
Ο άνθρωπος που όταν κάνεις προσπάθεια να βρεις κάποιο σημείο επαφής μαζί του, σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά...
Άσε το καλύτερα, πες ότι διαφωνώ πλήρως μην και σε κατηγορήσουν από τη συνιστώσα ότι τα έκανες πλακάκια με έναν φασίστα (καλώς σας βρήκα παιδιά, άργησα αλλά τα κατάφερα ! )
ο αντονυ κουιν.Μπορείς να μας πεις ποιος ακριβώς έλληνας το είχε πει αυτό;
Να δούμε αν λειτουργεί η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση βρε παιδί μου!
Μπορείς να μας πεις ποιος ακριβώς έλληνας το είχε πει αυτό;
Να δούμε αν λειτουργεί η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση βρε παιδί μου!
Εσύ θα ξυπνήσεις στην εικονική πραγματικότητα που ζείτε, όπου ο Σακις μπορεί να αναφέρεται καν στην ίδια πρόταση κρετίνε
Πορνοπαπε, φιλικα....
για να μην καρφωνεσαι τοσο πολυ και ξεφτιλιζεσαι (ακομη περισσοτερο) στειλε ενα e-mail στο Soros(η τον ΑγιοΒασιλη) και πες του να σου κανει δωρο τωρα στις γιορτες ενα δευτερο κομπιουτερ....εστο ενα απο αυτα τα μικρα τα νετμπουκ, φτηνα ειναι!!!!
Χωρις το σωστο εξοπλισμο ρε τι δουλεια θα κανετε? βουρλα!
Εσύ θα ξυπνήσεις στην εικονική πραγματικότητα που ζείτε, όπου ο Σακις μπορεί να αναφέρεται καν στην ίδια πρόταση κρετίνε
ρώτησα σε τι διαφωνούσες με την άποψή μου και είπες ότι έχω "εν μέρει δίκαιο"
μπορείς να μου εξηγησεις; σε τι διαφωνείς;
ή απλώς κωλύεσαι (λόγω εμπαθειας) να πεις "έχεις δίκαιο" και πρέπει να το σχετικοποιεήσεις με το "εν μέρει";
απλά πράγματα τα κανεις δύσκολα!
Proximo κοψε το Proximity στους ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ γιατι το πολυ proximity στο τελος θα γινει CONTACT