You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 299K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μπαταρισμενο τον εχω βρεεεεεεεεεεεε ... και ζυγοσταθμιση εκανα και ολα καλα ...στο σπιτακι του σκυλου στις 12 οπως ειπαμε....να σου πω , μπαταρε το δισκο
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αλφα αλφα ποιοτητα ....αφου οι λαοι που τρωνε τα σκυλια με κηνυγανε να με φανε ....δε μας βαζεις και μια φωτο τα προσοντα
να ξερω τι σκυλο να παρω?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χα χα χα εχεις τα δικια σουυυυυυυυυυυυυσε βλεπω καποια ποιοτητα,
εκτος να διαβαζω αλλο θεμα
πω πω πω τι αυστηρος που εισαιιιιιιι και μ αναβεις παλιοπαιδο ....
δεν ειμαι ποιοτηκια εχεις δικιο ...ειμαι Αποιοτικια εγω ...εγω δεν παω στα σαλονια , παω στα σπιτακια σκυλων που σαρεσειιιιι ..ατιμουτσικο
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλως στειλε διευθυνση,
βαλε το κλειδι κατω απο το χαλακι,
αλυσοδεσου στα τεσσερα και θα φερω
το κόλεϊ να σου το κανει σταση του τρόλεϊ
χμ δεν ειναι κακο... οποως θα φευγεις κατεβασε και τα σκουπιδια ...πριν περασει το τρολευ.
σε 30 λεπτα ειμαι ετοιμη...το κλειδι ξερεις που να το βρεις ..διπλα στις παντουφλες σου συνεφακι μου
αστο, δε σωζεται με τιποτα...Γιατι εχω την υπονοια οτι εσεις συναντηθηκατε και δεν τα βρηκατε?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χαχαχαχαχαχα το να κανουμε πλακα ας πουμε, το αποκλειεις ? αν και ο ιμπλισακος ειναι απαιτητικοε γκομενος και αν με συναντουσε θα με εφτυνε .....Γιατι εχω την υπονοια οτι εσεις συναντηθηκατε και δεν τα βρηκατε?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ετσι σε θελω μεγαλοψυχοοοοοοο ...να λετε καλα που συμπαθω τους ομοφυλοφιλους
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ρε συ ΠΙΑΤΣΑ , συγνωμη κι ολας δε σε ξερω κουκλε, αλλα πες του και εσυ μια κουβεντα ...μεχρι και στο σπιτακι σκυλου με εστειλε και δε μου καθεται αυτο το σκληρο αγορι ... μηπως να μεσολαβουσες ? εσενα θα σε ακουσει ... ελα μωρεεεεεεεεεεεεΓιατι εχω την υπονοια οτι εσεις συναντηθηκατε και δεν τα βρηκατε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Θα σε στενοχωρησω!Ειναι δικα σας θεματα αυταρε συ ΠΙΑΤΣΑ , συγνωμη κι ολας δε σε ξερω κουκλε, αλλα πες του και εσυ μια κουβεντα ...μεχρι και στο σπιτακι σκυλου με εστειλε και δε μου καθεται αυτο το σκληρο αγορι ... μηπως να μεσολαβουσες ? εσενα θα σε ακουσει ... ελα μωρεεεεεεεεεεεε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 15K