You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα Αννουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακαλημερα στα παιδιααααααααααα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
βρε καλος τα παιδιααααααα ... καλη εβδομαδα γατουλι και τερατουλι ..Πολυ νεκρα βλεπω σημερα
Καλημερα καρντασι
καλή βδομάδα κούκλα... θέλω κιάλλη άδειααααααααααααααααααβρε καλος τα παιδιααααααα ... καλη εβδομαδα γατουλι και τερατουλι ..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλη εβδομαδα Αννα καλα εισαι;βρε καλος τα παιδιααααααα ... καλη εβδομαδα γατουλι και τερατουλι ..
Ε οχι μονο εσυ......εεε διακοπές βλέπεις... δουλεύουν τα ρολόγια και τα κομπολόγια... και εγώ ο μαλάκας....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Εγω παλι δε θελω ..αλλα οκ σε καταλαβαινω..θα μεσολαβησω να σε στειλουν 2 εβδομαδες στο Βιντζι ... μονο σου ..με 10 καλλονες να σε ξεκουραζουν κατω απο τους κοκοφοινικεςκαλή βδομάδα κούκλα... θέλω κιάλλη άδειαααααααααααααααααα
Ε οχι μονο εσυ......
και σύ καρντάσι? έτερος μαλάκας.... γαμώτο...
Εγω παλι δε θελω ..αλλα οκ σε καταλαβαινω..θα μεσολαβησω να σε στειλουν 2 εβδομαδες στο Βιντζι ... μονο σου ..με 10 καλλονες να σε ξεκουραζουν κατω απο τους κοκοφοινικες
ωλαλα... τέτοια μου λές και δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ειναι τετοια η δουλεια που διαφορετικα δεν γινεταικαι σύ καρντάσι? έτερος μαλάκας.... γαμώτο...
hi teras!
γεια σου ιβλιδάκιε....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
βγαλε με καλε εμενα τωρα και σκεψου τισ καλλονες στους κοκοφοινικες ...διπλα στην θαλασσα ...κι ασε με εμενα για αργοτερα...ωλαλα... τέτοια μου λές και δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου..
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
εισαι και κουβαλιτης !!!!!!!!!!!!!!!Ειναι τετοια η δουλεια που διαφορετικα δεν γινεται
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι μια και δυο αλλα δεκα,που να ξεκουραστης μετα μερα νυχτα η γλωσσα εξω θα ειναι πολυ λαχανιασμαΕγω παλι δε θελω ..αλλα οκ σε καταλαβαινω..θα μεσολαβησω να σε στειλουν 2 εβδομαδες στο Βιντζι ... μονο σου ..με 10 καλλονες να σε ξεκουραζουν κατω απο τους κοκοφοινικες
Οχι μια και δυο αλλα δεκα,που να ξεκουραστης μετα μερα νυχτα η γλωσσα εξω θα ειναι πολυ λαχανιασμα
ρε σύ ευχάριστη κούραση είναι αυτή...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτη η δουλεια αλλιως δεν γινεται,τα αλιευτικα δεν γινεται να ερθουν πρεπη εγω να παωεισαι και κουβαλιτης !!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις