DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αμα δεν μυρισης βαρβατιλα εσυ ... τι να σου κανουνε οι ξενοι μωρε ... ειναι ξενερωτοι ...καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παμε για αλλες πολιτειες
χμ
θα χεις σεξυ ριαλ αντρες ? η θα την πατησουμε?
οχι γιατι ταραζομε .... μονο στην Ελλαδα τα κανουν αυτα ... για να μας συνχιζουνμωρη τους ειδες του κολυμβητες σημερα?
ετσι μου ρχοταν να βουτηξω και να πιασω .....
τον σταυροοοοοοοοο
ασ μαρη το μητσ μ κατ (ασε τον μητσο ησυχο)Γνωρισα ενα Λαχανεμπορα προχθες απαπαπαπαπα .... Θεος φυλαξη .... θα εισαι γονατιστη 24 ωρες χωρις διαλειματα ...
βρε αμα μπουμε μεσα στο νερο που ειναι κρυσταλλο οπως θα βουτιξουμε ετσι θα μεινουμε ... αγαλμα ... θα χρειαστη γερανος να μας βγαλη ... τι να κανουν και αυτα ... η χαρα των Δεσποταδων αυτη η μερα ... φορουν και τα σηθρου τους ... περιμενουν με αγωνια ποιο θα ειναι το ποιο αξιο παληκαρι ....ασ μαρη το μητσ μ κατ (ασε τον μητσο ησυχο)
τσαμπα ετρωγα λαχανα ενα χρονοοοοοοοοοοοοοοοο
λες να κανουμε μαζι κανα μακροβουτι να πιασουμε τον σταυρο σε κανεναν βουτηχτη ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
κατι ειχα διαβασει οτι το ηθελαν καποιοι
χμ ..........βρε αμα μπουμε μεσα στο νερο που ειναι κρυσταλλο οπως θα βουτιξουμε ετσι θα μεινουμε ... αγαλμα ... θα χρειαστη γερανος να μας βγαλη ... τι να κανουν και αυτα ... η χαρα των Δεσποταδων αυτη η μερα ... φορουν και τα σηθρου τους ... περιμενουν με αγωνια ποιο θα ειναι το ποιο αξιο παληκαρι ....
Είναι πολύ παγωμένα τα νερά!βρε αμα μπουμε μεσα στο νερο που ειναι κρυσταλλο οπως θα βουτιξουμε ετσι θα μεινουμε ... αγαλμα ... θα χρειαστη γερανος να μας βγαλη ... τι να κανουν και αυτα ... η χαρα των Δεσποταδων αυτη η μερα ... φορουν και τα σηθρου τους ... περιμενουν με αγωνια ποιο θα ειναι το ποιο αξιο παληκαρι ....
Είναι πολύ παγωμένα τα νερά!
Μην το κάνετε αυτό είναι πολύ επικίνδυνο!
Θα παγώσει ο λούτσος σας και μετά δεν θα σας σηκώνεται για 4 μέρες!!
Άσε που μπορεί και να βουλιάξετε απο τα πολλά νερά που θα εισρεύσουν απο την πίσω μπουκαπόρτα!!
εγω ο,τι λεω το κανω ......kalh xronia annoula!!kai perimeno na kaneis praxei ayto pou mou eipes
καλησπερα βρε ......Καλως την Αννουλα καιρο ειχαμε να σε ακουσουμαι
Καλα κανεις.Ολοι το ιδιο κανουμε.Ολα καλα ????καλησπερα βρε ......
εδω τρυγυρω ειμαι .....αταξιες κανω ...
ολα καλα βρεεεεεεεεεε ...Καλα κανεις.Ολοι το ιδιο κανουμε.Ολα καλα ????