Περιμενω την Αννουλα εγω ουτε απ εξω δεν περναω ... Συγνωμη λιγο να σκουπισω το χειλακη μου .... ενταξη
Και η Αννούλα εκεί θα είναι βρε.΄Οπότε μαζί θα έρθετε. Θα περάσουμε καλά
Περιμενω την Αννουλα εγω ουτε απ εξω δεν περναω ... Συγνωμη λιγο να σκουπισω το χειλακη μου .... ενταξη
ακου τι σου λεει βρε .....κανονιστε το πια .... ξερει τη λεει ...Και η Αννούλα εκεί θα είναι βρε.΄Οπότε μαζί θα έρθετε. Θα περάσουμε καλά
καλά άσε με αζωγραφιστη ... μολις εχασε ο πολιτισμος ενα εργο τεχνης
ποτε μπορω να κλεισω ραντεβου για παρθενοραφη ???? θα πιαση σε μενα η στραφη θα παει???
σε μενα λιωνη και ο παγος αγορη μου ....Ελα για να μη λες οτι δε σε παιζω ;)
www.imagerous.com/viewer.php?file=22583787397054726694.png] [/URL]
Ειδικα εσυ ελα χωρις ραντεβου οποτε θες , στους μειων 60 θα σε βαλω εσενα , θα στον κανω καινουριο
χαχαχαχαχαχααααααααααααααΕλα για να μη λες οτι δε σε παιζω ;)
www.imagerous.com/viewer.php?file=22583787397054726694.png] [/URL]
Οριστε Η αννα στο συσφηκτιριο , δεν ειναι και πολυ χαρουμενη αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος ...
χαχαχαχαχαχαααααααααααααα
καλα .... αυτο παει για "Λουβρο" κατευθειανννννννννννν
ειναι ολα τα λεφτααααααααααα
σε μενα λιωνη και ο παγος αγορη μου ....
Κριμα .... σε περιμενα με περισσοτερο φαντασια .... αποτυχιαΚαλα το εργο , ειναι αναλογο του μοντελου , ενοειται ;)
Τοτε σε σενα λεω να δοκιμασω πολυουρεθανη ... ειναι λιγο πρωτοπορα σαν μεθοδος αλλα ειμαι αισιοδοξος
μωρη τζαζλη , επιστημονας ανθρωπος ειμαι , τι φαντασια θεςΚριμα .... σε περιμενα με περισσοτερο φαντασια .... αποτυχια
απο τα γελια ..σα κενουρια εγινεεΚαλα το εργο , ειναι αναλογο του μοντελου , ενοειται ;)
Ενταξυ η οπη ? εσφιξε ?
δε τη πιανει τιποτε αυτην...ακου που σου λεωΤοτε σε σενα λεω να δοκιμασω πολυουρεθανη ... ειναι λιγο πρωτοπορα σαν μεθοδος αλλα ειμαι αισιοδοξος
τι να σου κανω που μας χωριζουν τα καναλια .... χαχαχα το τοιχος του Βερολινου ..... θυμασε εεεε ??? που σκαβανε τουνελ...μωρη τζαζλη , επιστημονας ανθρωπος ειμαι , τι φαντασια θες
αμα πηδιομασταν θα εβλεπες αν εχω φαντασια , αλλα δε γινετε ...
θελουμε ομως και κανα γυμναστη ....καλο και υπομονετικο ...τι αγχώνετε τα κορίτσια???τι παρθενοραφές εγχειρήσεις κ πράσινα άλογα!!!η μόνη λύση γιά να σφίξει η τρυπούλα τους είναι να κάνουν συχνά και με πάθος τη γυμναστική που μόνο αυτές ξέρουν!!!τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και δίχως καμία ιατρική παρενέργεια!!!έτσι απλά και φυσικά!!!
τι να σου κανω που μας χωριζουν τα καναλια .... χαχαχα το τοιχος του Βερολινου ..... θυμασε εεεε ??? που σκαβανε τουνελ...
να ρωτησω ? η αθλιτρια μπορει να δειχνει και λιγο μπουτακι ...να αφυνιαζει ο προπονητης ? κι αυτη να ναι υπακουη αλλα και ο γυμναστης "αγριεμενος" ??????/φυσικά και ο γυμναστής πρέπει να είναι υπομονετικός και καλός!μην ξεχνάς μωρό μου όμως ότι θα πρέπει και η αθλήτρια να είναι συνεργάσιμη, υπάκουη εξίσου υπομονετική γιά να μπορεί να αποδώσει σωστά το πρόγραμμα του γυμναστή!!!εξάλλου όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει με αλαζονεία και βιασύνες...πρωταθλητισμός δεν γίνεται!!!
αχ ..οταν ακουω τετοιααααααααααααα!!!εξάλλου ποιός δεν θέλει να αισθάνεται πασσάς απέναντι σε μία υποτακτική σκλάβα!!!