amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
Η Αννούλα κι εγώ (ταυτόχρονα....) ;)
Γαμάω ???????? όλα τά λεφτά μαλάκα .........
www.imagerous.com/] [/URL]
καλα δε θα αφήσει τίποτα ορθιο αυτή ....Τό μουνάκι μου ποιός θά τό γλύψη ???????
ειδικα οταν σε βλέπω κουκλεKαλημερα αννουλα τι κανεις??μεσα στην καυλα σε βλεπω παλι τσουλιτσα αχορταγη
Καλημερα Αννακαλημερουδιααααααααα
πινεται καφεδακι
τι κάνεις εσύ ? σε ξεζουμίζει η νεαρά ?καλημερα αννα
προστυχόγατεεεεεεεεεεΚαλημερα Αννα
τωρα ο καφες τον ηπια εδω και ωρα
και αμα σου πω που ηπια τον καφε χθες θα με κυνηγας
αυτά κάνετε παλιόπαδααα ...ναι αλλα τα φαγε τα ψωμια της ...παμε για τις επομενες οσονουπω..
Στο σπιτι της παντρεμενης ειμουνα χθες απο το πρωι και αμα σου πω την συνεχεια θα κατακαυλωσηςπροστυχόγατεεεεεεεεεε
μολόγα τααααααααααααααααα
ναι σας χαλαει...και του πουλιου του γαλα βρε σας δινουμε και αυτο στο στομααυτά κάνετε παλιόπαδααα ...
μας έχετε στη στα τέσσερα ...σε όλες τις στάσεις ...
και μετά ... πάτε για την επόμενη ....
Στο σπιτι της παντρεμενης ειμουνα χθες απο το πρωι και αμα σου πω την συνεχεια θα κατακαυλωσης
καλά τις έχετε μοιράσει εσείς οι δυό ?ναι σας χαλαει...και του πουλιου του γαλα βρε σας δινουμε και αυτο στο στομα
καλά τις έχετε μοιράσει εσείς οι δυό ?
ο ένας τις παντρεμένες και ο άλλος τις ελεύθερες?
αν σας είχα εγώ ...όλη μέρα στο ρούπι δε θα κάνατε ... πρωι μεσημέρι απόγεύμα βράδυ ..ορίστε μαςςςςςςςςςςςςς
[/quote ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Ε τι δεν το ξερης οι παντρεμενες οταν δεν καλογαμιουντε ψαχνονταικαλά τις έχετε μοιράσει εσείς οι δυό ?
ο ένας τις παντρεμένες και ο άλλος τις ελεύθερες?
αν σας είχα εγώ ...όλη μέρα στο ρούπι δε θα κάνατε ... πρωι μεσημέρι απόγεύμα βράδυ ..ορίστε μαςςςςςςςςςςςςς
και ειδικα σε επαρχιες που παντρευονται μικρες...Ε τι δεν το ξερης οι παντρεμενες οταν δεν καλογαμιουντε ψαχνονται
Οπου θελη ας ειναι,ειπαμε οταν δεν καλογαμιετε και το τραβα ο οργανισμος της ψαχνεταικαι ειδικα σε επαρχιες που παντρευονται μικρες...
Οπου θελη ας ειναι,ειπαμε οταν δεν καλογαμιετε και το τραβα ο οργανισμος της ψαχνεται
σε χάλασαν κι εσένα ?Πρέπει να συντρέχουν ΚΑΙ οι δύο προϋποθέσεις για να επιτευχθεί το ζητούμενο