giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σαν δεν ντρεπεσε προστυχηΜια φορα πηγα στην Ανασταση και μου εβαλε φωτια καποια.... παραλιγο να μεινω με το βρακυ
Σαν δεν ντρεπεσε προστυχηΜια φορα πηγα στην Ανασταση και μου εβαλε φωτια καποια.... παραλιγο να μεινω με το βρακυ
εγω ημουνα ..ηθελα να δω αν φορας βρακυΜια φορα πηγα στην Ανασταση και μου εβαλε φωτια καποια.... παραλιγο να μεινω με το βρακυ
Τελικα φορουσεεγω ημουνα ..ηθελα να δω αν φορας βρακυ
βρακι δε το λες ... ενα κορδονακι φορουσε ...Τελικα φορουσε
Γι'αυτο και εγω τα λεω κορδονακια η αλλιως κόφτες και οχι βρακιαβρακι δε το λες ... ενα κορδονακι φορουσε ...
ξερεις ? αυτα που φορανε οι παστρικιες ..θου κυριε !!!!
καλησπερεςςς σ ολο τον λαο..Γι'αυτο και εγω τα λεω κορδονακια η αλλιως κόφτες και οχι βρακια
παστρικια εεεε ειναι πολυ παστρικια
ε ναι..πες τα βρε γατε ...και μετα λεει εμενα δεμονισμενη και τσουλα ...λες και τα τις τα πηρα απο το στωμαΓι'αυτο και εγω τα λεω κορδονακια η αλλιως κόφτες και οχι βρακια
αρη τι σκεφτηκα ? να φορεσεις ενα μαγιο το καλοκερι που να γραφει αυτο στο αβαταρ σου ?καλησπερεςςς σ ολο τον λαο..
ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ..... τα καθαριζω ολα... τα κανη αορατα...Γι'αυτο και εγω τα λεω κορδονακια η αλλιως κόφτες και οχι βρακια
Ετσι σε λεει,εσεεενα το καλο κοριτσιε ναι..πες τα βρε γατε ...και μετα λεει εμενα δεμονισμενη και τσουλα ...λες και τα τις τα πηρα απο το στωμα
Με βιτριολι καθαριζηςΕΙΜΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ..... τα καθαριζω ολα... τα κανη αορατα...
ναι το αμυρο.... που ξεχναει να πιει νερο...Ετσι σε λεει,εσεεενα το καλο κοριτσι
θα φορεσεις ενα μαγιουδακι και θα λεει επιτακτικα "φατον ολον" ..και θα με πας για μπανιο .....λες?στη κρητη κιολας....
νερο ξεχναω να πιω .... κατι αλλο ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεναι το αμυρο.... που ξεχναει να πιει νερο...
ειδες ? ειμαι παντα μετρημενη εγω ....Ετσι σε λεει,εσεεενα το καλο κοριτσι
ο θε ντα θοδωρου...λες?στη κρητη κιολας....
Και τι πινηναι το αμυρο.... που ξεχναει να πιει νερο...
Μετρημενηηηηη !!!!!!!!! ποιος σου πηρε τα μετρα????ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειδες ? ειμαι παντα μετρημενη εγω ....
Τι μέτρα για σωβρακοΜετρημενηηηηη !!!!!!!!! ποιος σου πηρε τα μετρα????
σε βαθος μου τα παιρνουν τα μετρα..ερχονται με ειδικα μετρααααααααΜετρημενηηηηη !!!!!!!!! ποιος σου πηρε τα μετρα????
αστα γατε ... ερχοναι καμια φορα με κατι σωβρακα..που μου ρχετε να τα φαω ...ξερεισ αυτα τα κλασικα ..τα ασπρα ..τους δινω κι ενα φιλακι με κατακοκκινο κραγιον ...Τι μέτρα για σωβρακο