giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μην ξεχασεις τα καρυδια με το μελιε βεβαιαααααααααααααααα
μη σου πω οτι θα αρχιζω να ταιζω απο τωρα τα αγορια θαλασσινα για να αντεξουν μετααααααααα
Μην ξεχασεις τα καρυδια με το μελιε βεβαιαααααααααααααααα
μη σου πω οτι θα αρχιζω να ταιζω απο τωρα τα αγορια θαλασσινα για να αντεξουν μετααααααααα
καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεΓεια σας Ματμοζελ Ανν... Εσεις ειστε ερωτευμενη???
Δεν θελουμε μονο με τα μουνακια και τα κωλαρακια ειμαι ερωτευμενοςχρονια πολλα σε ολους τους εωτευμενουςςςςςςςςςςς
και οσοι δε θελετε ..καλα κανετε...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω οχι... δυστυχως....καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεε
εγω ..βεβαια και ειμαι ....
και πολυ μαλισταααααααααα
εσυ?
Μονο με το καυλετοεγω οχι... δυστυχως....
με αυτο ειμαι συνεχεια στο χερι.. Γιωργο μου ... που να μεινη χρονος.. για γκομενοΜονο με το καυλετο
Ε κατι θα υπαρχη δεν μπορη να μην σε εχει καποιος διπλαρωμενημε αυτο ειμαι συνεχεια στο χερι.. Γιωργο μου ... που να μεινη χρονος.. για γκομενο
οχι δεν υπαρχη... ειμαι εντελως freeΕ κατι θα υπαρχη δεν μπορη να μην σε εχει καποιος διπλαρωμενη
Τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου υσηχοοχι δεν υπαρχη... ειμαι εντελως free
κατι θα ξερεις....Τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου υσηχο
Εεε δεν ειμαι χθεσινοςκατι θα ξερεις....
εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ...μια χαραααααααααααααμε αυτο ειμαι συνεχεια στο χερι.. Γιωργο μου ... που να μεινη χρονος.. για γκομενο
αν ο αντρασ, για μενα, δεν εχει κοιλιτσα, δε μ αρεσει....Να σου πω την αληθεια μου ομως με ενα τετοιο δεν θα ελεγα οχι.... αχχχχχχ
Ελειπα το προηγουμενο Σαββκυριακο... Και ξαναφευγω παλι την Τριτη για 2 μερες...Πωσ και ξεμεινες εδω Δαναη.....
Παντως ενα τετοιο ηρθε προχθες και με κραταγε στα χερια του και μου το εκανε και ειχα πιαστη απο το λαιμο του... φιλεναδααα καυλα ηταν... ουτε που ιδρωσε...αν ο αντρασ, για μενα, δεν εχει κοιλιτσα, δε μ αρεσει....
οποτε φτιαξ τα εσυ με αυτον....δε μ αρεσει