erosman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημέρα γλύκα :-* :-*
:-*
καλημερουδιααααααααααα
:-*
καλημερουδιααααααααααα
Καλημερα Αννα
οταν παω για υπνο εγω ..ξυπνατε εσεις ...καλημέρα γλύκα :-* :-* :-*
Η δουλεια μου ξεκινα το πρωι δεν ειναι σαν την δικια σου νυχτερινηοταν παω για υπνο εγω ..ξυπνατε εσεις ...
τι κανετε βρε αγοριααααααααααα
Γεια σου Αννουλα τσαχπινα.... Γεια σου Καυλιαρακο Γιωργο... Εγω ξερω οτι τα γατια ξενυχτανε ματι δεν κλεινουν ολη νυχτα... εξω ειναι και ουρλιαζουν εσυ γιατι κοιμασε νωρις κυριε Αγκυρας????Η δουλεια μου ξεκινα το πρωι δεν ειναι σαν την δικια σου νυχτερινη
εμεις κοιμομαστε την νυχτα
Με κουραζουν οι καυλιαρογατες και παω για υπνο μεταΓεια σου Αννουλα τσαχπινα.... Γεια σου Καυλιαρακο Γιωργο... Εγω ξερω οτι τα γατια ξενυχτανε ματι δεν κλεινουν ολη νυχτα... εξω ειναι και ουρλιαζουν εσυ γιατι κοιμασε νωρις κυριε Αγκυρας????
Για να περνης σειραοριστε ξυπνησα κι εγω νωρις ...για να μην σας προλαβουν οι αλλες γατουλες.....
καλημερουδιααααααααααααααα
Για να περνης σειρα
Καλημερα Αννα
Πρεπη να την πηρες ως τωρα ετσιναι ...ναιιιιιιι
για να την παιρνω .....
την σειρα βεβαια
Λες να αφηνη την μισηΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΗΣ ΟΛΗ.... Καλο απογευμα Αννουλα... Σε βλεπω ετοιμη...
ΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΗΣ ΟΛΗ.... Καλο απογευμα Αννουλα... Σε βλεπω ετοιμη...
Πρεπη να την πηρες ως τωρα ετσι Λες να αφηνη την μιση
καλο απογευμα Αννα και Δαναη
Δεν κανω τσιγκουνιες την βαζω οληεσυ ποση εβαλες?
Γεια σου Γιωργο μερακλη..Δεν κανω τσιγκουνιες την βαζω ολη
αμαννννννννννννννΔεν κανω τσιγκουνιες την βαζω ολη
Αννουλα μου τωρα που ειναι Χειμωνας τον βαζουν ΟΛΟΝ... για να ζεστενετε....αμανννννννννννννν
μου δωσες ιδεα για νεο θρεντ ....
"εσεις ποσο τον βαζετε?"
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χμμμμμμμμμμμμ μΑννουλα μου τωρα που ειναι Χειμωνας τον βαζουν ΟΛΟΝ... για να ζεστενετε....
ΠανταΓεια σου Γιωργο μερακλη..
Λες να ειναι καποιος που δεν τον βαζη ολοοοοοον μεσααμανννννννννννννν
μου δωσες ιδεα για νεο θρεντ ....
"εσεις ποσο τον βαζετε?"
Και για το καλοκαιρι υπαρχη το αιρ κοντισιονΑννουλα μου τωρα που ειναι Χειμωνας τον βαζουν ΟΛΟΝ... για να ζεστενετε....
Παντα Λες να ειναι καποιος που δεν τον βαζη ολοοοοοον μεσα
τσουλακη....και να μη θελει ..εμεις ξερουμε να τον ιππευουμε και να μπαινει βαθειααααααααααα