giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα κανεις μην σκας καθολουσιγα ..καθολου δε με νοιαζει ...
σιγα μη σκασω
χαχαχαχα για το αποψινο θα σου στειλω πμ αυριο το πρωι
θα περιμενω ενημερωση
Καλα κανεις μην σκας καθολουσιγα ..καθολου δε με νοιαζει ...
σιγα μη σκασω
χαχαχαχα για το αποψινο θα σου στειλω πμ αυριο το πρωι
α μπα ? επαψα να ειμαι αορατη ?γεια σου ανουλα τσαχπινοπουτανιαρα
ελα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκαλησπερα στην ομορφουλα αννουλα ας ελπισω να μου αναγνωρισει την συγνωμη μου......
χαχαχαχχααχαχαχαΕπιτελους φιλεναδα.... σε βλεπω στα απανω σου σημερα.... Καλησπερα Αννουλααααα
οφειλεις κατι αλλο ..οχι συγνωμες και τετοια ...ουτε να παρεις μπροστα....οχι αννουλα μου οφειλω πολλα ''συγνωμη'' για σενα...διοτι τωρα πηρα ''μπροστα'' και καταλαβα..
Επιτελους.... Αγανακτησα τοσο καιρο....οφειλεις κατι αλλο ..οχι συγνωμες και τετοια ...ουτε να παρεις μπροστα....
η μαλλον παρε μπροστα εσυ και εγω γονατιζω ..την ξερω τι θεση μου
καλε ξαπλωσε και λιγο θα παθεις κανενα λουμπαγκο στο τελος απο το πολυ γονατισμαοφειλεις κατι αλλο ..οχι συγνωμες και τετοια ...ουτε να παρεις μπροστα....
η μαλλον παρε μπροστα εσυ και εγω γονατιζω ..την ξερω τι θεση μου
χμ ...στα λεω για να ξερεις τι θα σου συμβει ...αρκει να αντεχεις ..μην μου λες τετοια...ειμαι και μακρια....θα το'χω μπροσταμου και θα το καμαρωνω βραδυατικα;;;
Μονο το γονατισμα εχει κανη επιστημη αυτη??? Ρουφοκαυλετο σκετη ειναι...Σιλβιακι εσυ μιλας? που εχεις κανει το γανατισμα επιστημη ...
Δαναη μην ανσηχεις κουκλα .... αλλοστε παντα σας παρακολουθω εγω ...δε χανομαι
ασε βρε αννουλα τι εχω παθει ολο ανασκελα με θελουνΣιλβιακι εσυ μιλας? που εχεις κανει το γανατισμα επιστημη ...
Δαναη μην ανσηχεις κουκλα .... αλλοστε παντα σας παρακολουθω εγω ...δε χανομαι
μιλας και εσυ που εχεισ γινει η μεγαλητερη πιπατζου ολης της ελλαδας?Μονο το γονατισμα εχει κανη επιστημη αυτη??? Ρουφοκαυλετο σκετη ειναι...
μα δεν μαλωνουμε απλα συζηταμεαυτο ειναι ονειρο...να μαλωνουν οι γκομενες ποια κανει καλυτερο σεξ...!!
πρεπει να μας βαλεις να σε πιπωσουμε και οι 3 και να βγαλεις πορισμα ....αυτο ειναι ονειρο...να μαλωνουν οι γκομενες ποια κανει καλυτερο σεξ...!!