freeplayer21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
danai tsekare ta pm sou... se psaxno kavla mouαννα ελα στο τσατ να τα πουμε λιγο!!!!!!!
danai tsekare ta pm sou... se psaxno kavla mouαννα ελα στο τσατ να τα πουμε λιγο!!!!!!!
παω να παρω γλυκα ....μην ερθω και με αδεια χεριααννα ελα στο τσατ να τα πουμε λιγο!!!!!!!
Kαλως την Δαναη τηνΚαλησπερα Αννουλααααα.... Φιλια σε ολους....
Στο στησιμο εννοειςπως μ αρεσει να με διορθωνουννννννννννννν
καλησπερα λοιπονννννννννννννννν
καλησπερα δαναηηηηηηηηηηηη
το ενα στησιμο η τα αλεπαλληλα στησιματα ?Στο στησιμο εννοεις
Ε δεν μιλαω μονο για ενατο ενα στησιμο η τα αλεπαλληλα στησιματα ?
α ειπα κι εγωωΕ δεν μιλαω μονο για ενα
ολη νυχτα μπροστα μας ειναι ...Θα τα προλαβης ολα πολλα πρεπη να ειναι αυτα που σου αρεσαν πολυ,αυτα που δεν ευχαριστηθηκες λιγα θα ειναι οποτε εχεις την ευκαιρια για καλα στησιματα
καλα οταν μου το λενε αυτο....Χωρις πλακα στησουυυυυυυυυυυυ
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχα ειπα κι εγωω
σημερα θα ναι η τελευταια νυκτα ..και λεω να κανω απολογισμο της χρονιας
να ξανακανω οσα μου αρεσαν πολυ και να κανω οσα δεν ευχαριστηθηκα πολυ
αρα ? πολλα στησιματα ...
εχε χαρη εσυ που δεν προλαβαινω να ανεβω στα μερη σου...διαφορετικα θα σου λεγα εγω ....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Πεθαινης η σε πεθαινουν στοκαλα οταν μου το λενε αυτο....
πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλο βραδυ τωρα ...
παω να φτιαξω ατμοσφαιρααααααααααα
ειπαμε ...φωτια στο τζακι ..κερια ...ποτακι ...ΟΛΑ ετοιμαΠεθαινης η σε πεθαινουν στο
τι ατμοσφαιρα ετοιμαζης
καλο βραδυ Αννα
Ναι και εγω στο σπιτι αναμενο ειναι το τζακι πηρα κατι συκωτια και αμελετητα θα τα ριξω ενα ψησιμο θα πιω και 2-3 τσιπουρα και μετα θα ξεσκισω τον καναπεειπαμε ...φωτια στο τζακι ..κερια ...ποτακι ...ΟΛΑ ετοιμα
για αισθησιακο και οχι μονο...αχαλινωτο ξε..σκ..μα
Καλη Χρονια να εχεις Δαναη με υγεια ευτυχια χαρα και οτι επιθυμειςΑννουλα μου Χρονια Πολλα Καλη Χρονια οτι ποθης να σου φερη φετος στη ζωη σου.... Και σε σενα Γιωργο μου τα καλυτερα ευχωμε....
Γιατι δεν προλαβενης Αννα κανονισε ενα Σ/Κυριακο να βρεθης εδω πανωεχε χαρη εσυ που δεν προλαβαινω να ανεβω στα μερη σου...διαφορετικα θα σου λεγα εγω ....