ε να μην παω κι εγω μια εκδρομουλα εκει, να μεζεψω πουτσοχορτα ????
ειμαι της υγιεινης διατροφης εγω "χορτα" και ξερω ψωμι...
Δηλαδή..... άμα σου βρεθεί κανένα λουκανικάκι θα πεις όχι???
ε να μην παω κι εγω μια εκδρομουλα εκει, να μεζεψω πουτσοχορτα ????
ειμαι της υγιεινης διατροφης εγω "χορτα" και ξερω ψωμι...
αν ειναι ντοπιο ....το αρπαζωΔηλαδή..... άμα σου βρεθεί κανένα λουκανικάκι θα πεις όχι???
ρε συ ακομα πρασινος εισαι?????
σημερα εχει σε λιγο ψωνια, μετα καφεδακι για κουτσομπολια και το βραδυ ....
...χμ, το βραδυ ....
Με το που βγηκε πρασινη κυβερνηση πρασινισε και αυτος,με τις μαλακιες που κανει μαζι με την κυβερνηση οταν θα πεση θα ξεπρασινιση και αυτος
αν ειναι ντοπιο ....το αρπαζω
οταν λεω το αρπαζω εννοω ΟΛΟ ...και το λουκανικο και τη γεμιση ...κι ολα μεσαααααααααααα...μόνο το λουκάνικο τρώς? Η γέμιση δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή?
οταν λεω το αρπαζω εννοω ΟΛΟ ...και το λουκανικο και τη γεμιση ...κι ολα μεσαααααααααααα
οταν λεω το αρπαζω εννοω ΟΛΟ ...και το λουκανικο και τη γεμιση ...κι ολα μεσαααααααααααα
και τις μπαλες;;;;;;;;;;;;;
Μπαίνουνε;;;;;;;; γιατί όσο καί νά προσπάθησα
μένουνε πάντα έξω
Λεω να το βαλω στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως μπας και το λαβουν υποψην τους.... Μπουρδελοτετοιοιιιιι για κοιταχτε εδω ειναι ενας πρασινος απο την εποχη του Μεταξα.... Τοσες κυβερνησεις αλλαξανε το πρασινακη μενη...εεε τι να κανω...εγω δεν μπορω να το αλλαξω...στον Adreoug πες το!!! ;) ;) ;)
Πρασινισμενο με εκαναν 1η Σεπτεμβριου..
παρε και το πμ που μου εστειλε για να μην εχεις και απορια..
"andreoug
Global Moderator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
You Have Received an Offical Warning
« Εστάλη στον/στην: wolfakis7 στις: 01/09/09, 12:12 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
wolfakis7
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:"
Μπαίνουνε;;;;;;;; γιατί όσο καί νά προσπάθησα
μένουνε πάντα έξω
ε βεβαια ...με δοκιμη και δικαιωμα επιστροφης πανταΑυτή είναι μία δήλωση, η οποία χρήζει διερεύνησης, για την ορθότητα και την αληθοφάνειά της......
ανοιγμενες ? εδω ? δημοσια ?Αννούλα πότε θα μας δείξεις και τις έμπροσθεν αρετές σου ή/και τις όπισθεν αλλά ανοιγμένες ?
καλησπερα στον ευγενικοτερο μαστερ της χωραςκαλησπερα υπερτατη καυλα
καλησπερα στον ευγενικοτερο μαστερ της χωρας
Λεω να το βαλω στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως μπας και το λαβουν υποψην τους.... Μπουρδελοτετοιοιιιιι για κοιταχτε εδω ειναι ενας πρασινος απο την εποχη του Μεταξα.... Τοσες κυβερνησεις αλλαξανε το πρασινακη μενη...
ε βεβαια ...με δοκιμη και δικαιωμα επιστροφης παντα
καλησπερα και στον καταπρασινο wolfaki. ρε συ μου κανει τρομερη εντυπωση με σενα. ακομα πρασινος εισαι??????
σωστα το εθεσες...και θα σου πουνε..."εσενα τι σε κοφτει;;;;" ;) ;) ;)
Καλησπερα Αννουλα...
καλησπερα...
και ναι ειμαι πρασινος ακομα...
ρε συ αλλαξε το nick σε greenακης