ε αντε τη καθεσαι ?
κανε καμια εξορμηση στα μερη μας...ουρα εχουμαι κανει πια για σενα
ομορφια μου πως εισαι;;
ε αντε τη καθεσαι ?
κανε καμια εξορμηση στα μερη μας...ουρα εχουμαι κανει πια για σενα
καλως το μεζεδακιομορφια μου πως εισαι;;
Ενα χρονο μιλουσαμε εδω να μην αρπαξω την ευκαιρια τωρασταματησε να δουλευει αυτη και την βουτηξες αμεσως....
ε μα εισαι γατοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καλως το μεζεδακι
ε φυσικα ..εσυ θα αρπαξεις την ευκαιρια και η καρασιδα θα αρπαξει ......Ενα χρονο μιλουσαμε εδω να μην αρπαξω την ευκαιρια τωρα
χαχαχαχαχαμεζεδακι;; δεν ξερω ποιος θα "φαει" ποιον...
Αν θα τον αρπαξη με λυσσα και ειναι διμετρη με μεγαλα τουμπαναε φυσικα ..εσυ θα αρπαξεις την ευκαιρια και η καρασιδα θα αρπαξει ......
τι αραγε?
καλα θα φας καλααααααααααααααααααΑν θα τον αρπαξη με λυσσα και ειναι διμετρη με μεγαλα τουμπανα
εγω καπου ειδα οτι θα σε αλευρωσουν και θα σε φανε ρεφενε ?
χαχαχαχαχαχαχανομιζω οτι τωρα δεν ειμαι στο "καπου" αλλα εδω...εσυ τι θες να με κανεις;;;
χαχαχαχαχαχαχα
η αληθεια ειναι οτι μ αρεσε πολυ ...εριξα πολυ γελιο αληθεια ...
λεω να μαι κι εγω στη παρεαααααααααααα
α δε ξερεις τι χανεις ...εμενα δεν μ'αρεσουν τα οργια...ρωτα το "καπου" αν θελει...χαχα
α δε ξερεις τι χανεις ...
το καλυτερο σεξ το κανεις μπροστα σε κοινο και με το κοινο
καθημερινα 10 με 12 ... δινω παραστασεις εγω και ΠΑΝΤΑ κερδιζω το "χειροκροτημα"δν χρειαζεται να μαθω...θα σε δω στο Ηρωδειο τοτε...ποτε αρχιζεις παραστασεις;;
καθημερινα 10 με 12 ... δινω παραστασεις εγω και ΠΑΝΤΑ κερδιζω το "χειροκροτημα"
καλε δε κατεβηκα ακομα ....τι να κανω ? να διακτινιστω ?βλεπω μπορεις να απαντησεις και να παρεις τσιγαρα ταυτοχρονως...εισαι πολυ καλη...να σε παρουν στην ΝΑΣΑ!!!
[ φροντισε να παρεις απο ολους το χειροκροτημα και ειδικα απο αυτους που σε συμπαθουν ειλικρινα.. ]
καλε δε κατεβηκα ακομα ....τι να κανω ? να διακτινιστω ?
(ακομα κι αν δε το παρω ..καλη καρδια)
Σιγουρα αν εισαι σε τσοντοσινεμα μπορης να κανεις οσο αντεχειςα δε ξερεις τι χανεις ...
το καλυτερο σεξ το κανεις μπροστα σε κοινο και με το κοινο