Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Χαμος γινετε απο πμ... Θα απαντησω σε ολους οκ??  Παρτε και μια φωτο μου.......  φιλακια μωρα μουυυυυ

Τρεξε να τα προλαβης ολα τωρα
Γιασου Γιωργο μου  μερακλη.....
Μερακλης οπως παντα  :dancing: :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τρεξε να τα προλαβης ολα τωρα Μερακλης οπως παντα  :dancing: :dancing: :dancing:
Αυτο κανω καθε μερα Γιωργο μου που να τα προλαβω ολα μονη μου... Χρειαζομε βοηθο... Εχω και κοσμο... Τα δινω ολα Γιωργο μου ολα....
Λυσαω.... η Αχορταγη.... που να μεινη μυαλο για πμ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φοβασαι τον βιασμο φοβιτσιαρο  :2funny: :2funny: :2funny:
Βαριεμε τωρα να ψαχνω το τραγουδι του Καζαντζιδη  Tριπλα βαλε καλυτερα  :grin: :grin:
καλως την Δαναη
Ναι Γιωργο μου μια φορα με βιασαν σε σκαλια πολυκατοικιας.... Μου επεσε λιγο βαρυ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο κανω καθε μερα Γιωργο μου που να τα προλαβω ολα μονη μου... Χρειαζομε βοηθο... Εχω και κοσμο... Τα δινω ολα Γιωργο μου ολα....
Για βοηθο δεν ξερω αν χρειαζεσε παντως τα καταφερνης ολα μια χαρα,
ολα θα τα δινης τι τα μισα  :grin: :grin:
Αχορταγη ε και με ενα καλο μπουκωμα παλι νηστικια εισαι μετα  ;) ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

αντε ποσα πμ εχεις πια;;;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι Γιωργο μου Νηστικια δεν μενω ποτε....  Δεν το επιτρεπω στον εαυτο μου.... ααα και εχω καταφερη να γλυφω και τα πιο μεγαλα βγαζοντας την Γλωσσα εξω χαλαρωνη ο ουρανισκος μου και το αποροφαη μονο του.... ποσο ντρεπομε....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντε ποσα πμ εχεις πια;;;
Τι θες παιδι μου???? ο Γιωργος μου κανη αναλυση τα πμ τα απαντησω φαντασου οτι αναπαντητα πμ εχω ακομα απο τοτε που μπηκα εδω μεσα... τωρα θα τα απαντησω????? Εχω συζητηση κουλτουρας τωρα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι θες παιδι μου???? ο Γιωργος μου κανη αναλυση τα πμ τα απαντησω φαντασου οτι αναπαντητα πμ εχω ακομα απο τοτε που μπηκα εδω μεσα... τωρα θα τα απαντησω????? Εχω συζητηση κουλτουρας τωρα...

οκ, αλλα γιατι τοσο ζορισμα;;;;

μηπως δεν κανει να σου απευθυνω και τον λογο;;;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ααααααααααααααααααααααααααα.......  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ  μιλαη σημερα?????????   Καταλαβα......  Τα χαρτια του μην ξεχαση στο σπιτη γιατι την.... ΒΑΨΑΜΕ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι Γιωργο μου Νηστικια δεν μενω ποτε....  Δεν το επιτρεπω στον εαυτο μου.... ααα και εχω καταφερη να γλυφω και τα πιο μεγαλα βγαζοντας την Γλωσσα εξω χαλαρωνη ο ουρανισκος μου και το αποροφαη μονο του.... ποσο ντρεπομε....
Αυτο ελειπε να μενης νηστικια  :pipa1: ξερης τον τροπο εσυ
βρηκες καινουργια τεχνικη
ντρεπεσε,κρυψε με τα χερια το προσωπο πως κανουν τα παιδακια  :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οκ, αλλα γιατι τοσο ζορισμα;;;;

μηπως δεν κανει να σου απευθυνω και τον λογο;;;
Δεν ζοριζομε εγω Λυκακη μου.... Ρωτα Το Γιωργο να σου πει.... Να μου τον απευθυνης τον Λογο.... Ισα ισα...  Η  Αννουλα???? Εχε γουστο να πηγε στην συγκεντρωση.... Θα την φουρκισω...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααααααααα.......  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ  μιλαη σημερα?????????   Καταλαβα......  Τα χαρτια του μην ξεχαση στο σπιτη γιατι την.... ΒΑΨΑΜΕ
Καποιος υποψηφιος σου εβγαλε και λογο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν ζοριζομε εγω Λυκακη μου.... Ρωτα Το Γιωργο να σου πει.... Να μου τον απευθυνης τον Λογο.... Ισα ισα...  Η  Αννουλα???? Εχε γουστο να πηγε στην συγκεντρωση.... Θα την φουρκισω...

ποιος ζοριζεται;;; και τι να μου πει ο Γιωργος;;;

[ειδες κατι και δεν σ'αρεσε ή μου φαινεται;;;]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως δεν μπορειτε να πειτε σας τιμησαν ολοι .... στη Θεσσνικη   μετα βαιων και κλαδων..
Πολλες αφισες βρε αυτος ο Καραμανλης.... Μεχρη και εξω απο το σπιτη μου κολησανε.... Τοσο χαλια εεεεε???????

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παντως δεν μπορειτε να πειτε σας τιμησαν ολοι .... στη Θεσσνικη   μετα βαιων και κλαδων..
Πολλες αφισες βρε αυτος ο Καραμανλης.... Μεχρη και εξω απο το σπιτη μου κολησανε.... Τοσο χαλια εεεεε???????

εσυ μενεις Αθηνα ή Σαλονικη;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom