epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τωρα που ειπες για ΚΤΕΟ το διαφορικο σου το κοιταξαν ? Μπροστοκινητη η πισωκινητη εισαι ? Τα αμορτισερ εχουν υγρα αραγε ?
χμΤωρα που ειπες για ΚΤΕΟ το διαφορικο σου το κοιταξαν ? Μπροστοκινητη η πισωκινητη εισαι ? Τα αμορτισερ εχουν υγρα αραγε ?
λοιπον ..οκΤα αμορτισερ το διαφορικο ολα ενταξυ ?Το γρασαρισμα ειναι δικο μου να ξερεις.
αν ειναι να δοκιμαστω απο σενα ....ειμαι στη διαθεση σου ΣΕ ΟΛΕς τις δοκιμεςςςςΛοιπον πρεπει να δοκιμαστεις και να εκτιμηθεις το συντομοτερο δυνατο Αννουλα
καλησπερα αννα....και εγω γυρισα παλι στα πατρια εδαφη...ξανα μανα στην αθηναουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
τελειωσαν οι δουλειεςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καλησπερουδιααααααααααααααααα
μια χαρα ειναι και εδωωωωωωωωωωωωωκαλησπερα αννα....και εγω γυρισα παλι στα πατρια εδαφη...ξανα μανα στην αθηνα
μια χαρα ειναι και εδωωωωωωωωωωωωω
καλως ηρθεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καλο χειμωνα πια
ναι το επιλεγω καμια φορα ....γιατι βρισκομαι εδω μονο για φιλους ...
έχω μια απορία ...
γιατί επιλέγεις να φαίνεσαι ότι δεν είσαι on topic ???
Πισωκίνητη και όπως φαίνεται μόλις πάει για μετατροπή σε νέου τύπου αερόσακους, και αερόσουστες, τα 3 θα τα πιάνει για πλάκα.Τωρα που ειπες για ΚΤΕΟ το διαφορικο σου το κοιταξαν ? Μπροστοκινητη η πισωκινητη εισαι ? Τα αμορτισερ εχουν υγρα αραγε ?
Πισωκίνητη και όπως φαίνεται μόλις πάει για μετατροπή σε νέου τύπου αερόσακους, και αερόσουστες, τα 3 θα τα πιάνει για πλάκα.
0-300 θα έλεγα , αλλα και το τρία νομίζω πως ταιριάζει!!!! ;)
τι εννοεις 3 ?