τραβα μλκ με τον κωλο σου και μου ειπαν οτι ειμαι πουστρα και τους αρχισα στα καντηλια...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ....
Δαναη μου δεν ξερω τι παιχτηκε...μια ειδοποιηση μου ηρθε....αυτο...
τραβα μλκ με τον κωλο σου και μου ειπαν οτι ειμαι πουστρα και τους αρχισα στα καντηλια...
Ας σου λενε οτι θελουνε μηπως και τους ξερεις η θα τους γνωρισης ποτε χεστηκες... μη δινης σημασια... ποσα καντηλια αναψες??τραβα μλκ με τον κωλο σου και μου ειπαν οτι ειμαι πουστρα και τους αρχισα στα καντηλια...
Ας σου λενε οτι θελουνε μηπως και τους ξερεις η θα τους γνωρισης ποτε χεστηκες... μη δινης σημασια... ποσα καντηλια αναψες??
αναψε τοσα καντιλια ..οσα θα φωτιζαν αθηνα -θεσσαλονικη και περιχοραΑς σου λενε οτι θελουνε μηπως και τους ξερεις η θα τους γνωρισης ποτε χεστηκες... μη δινης σημασια... ποσα καντηλια αναψες??
καλα ντε... θα τα πουμε σε λιγο αν εισαστε ακομα....Δαναη πλακα κανω...το εξηγησα παραπανω...
αναψε τοσα καντιλια ..οσα θα φωτιζαν αθηνα -θεσσαλονικη και περιχορα
ετσι πεταγομαι εγω και τον αρπαζω ...απο κει που δε το περιμενεις ...εσυ τι πεταγεσαι τωρα;;; πορδιτσα...χαχα
Αννουλα μην μου στεναχωρηθεις εε;;
καλο βραδυ γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλο βραδυ σε ολες/ους
Καλο βραδυ σε ολες/ους
ετσι πεταγομαι εγω και τον αρπαζω ...απο κει που δε το περιμενεις ...
καλο βραδυ γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(παω κι εγω να ετοιμαστω....ισως εθω αργοτερα)
λυκακι φιλακια προσωριναααααααααα
ελα παραπονιαρη...Φυγατε ολοι και με αφησατε μονο...καλα....
ουτε Debate πηρα χαμπαρι εγω ουτε τιποτα.. ουτε εχθες ουτε σημερα... φτου σου τοχασα... πριν λιγο μου το ειπαν...
Γιασου Φαρκελι.... Καλα εισαι.... Ε σιγουρα οντως ειχα πολυ πιο ωραια πραγματα να κανω απο το να βλεπω δυο να μας δουλευουνε...Δεν έχασες και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ;)
..εκτός και αν έτσι θέλεις να το βλέπεις
[size=9pt]υστερόγραφο :
Όταν έχεις περισσότερο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθείς δεν καταλαβαίνεις ούτε και αν πιάσει φωτιά το σπίτι σου [/size]
Γιασου Φαρκελι.... Καλα εισαι.... Ε σιγουρα οντως ειχα πολυ πιο ωραια πραγματα να κανω απο το να βλεπω δυο να μας δουλευουνε...
Ενα καλο κρεβατι ειναι ανωτερο απο αυτο... Νομιζω θα συμφωνειτε ολοι....
anna 8elw poly na se dw