You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ρε παιδία μια απορία (όχι μόνο γι'αυτό το thread, γενικότερα για όλα τα σχετικά με τραβέλια)
Όταν ρωτάτε αν δίνει κώλο, γιατί το ρωτάτε ? Τι άλλο δηλαδή μπορεί να δώσει ????
Γλυφομούνι?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
? πως ειπατε? οριστε ?Γλυφομούνι?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ωραια κανε και τριτη και τεταρτη και συνεχισεαντε να κανω και μια δευτερη προσπαθεια
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ΑΑΑΑ εδω εχω μια μικρουλα ενστανσουλα γατε ... οτι "οποιος βιαζεται σκονταυτει συνηθως" κι εγω δεν θα το ηθελα αυτο..αλλοστε αμα μου χορτασεται εσεις απο φωτο θα ψαξετε αλλη γατουλα ...ωραια κανε και τριτη και τεταρτη και συνεχισε
ΑΑΑΑ εδω εχω μια μικρουλα ενστανσουλα γατε ... οτι "οποιος βιαζεται σκονταυτει συνηθως" κι εγω δεν θα το ηθελα αυτο..αλλοστε αμα μου χορτασεται εσεις απο φωτο θα ψαξετε αλλη γατουλα ...
σωστή....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
σωστη ειμαι η π..Αννασωστή....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καμια φορα δεν χορταινουμε απο φωτο,μονο ζωντανη σαρκα αν δεν σε απολαυσω δεν ψαχνω για αλλη γατουλαΑΑΑΑ εδω εχω μια μικρουλα ενστανσουλα γατε ... οτι "οποιος βιαζεται σκονταυτει συνηθως" κι εγω δεν θα το ηθελα αυτο..αλλοστε αμα μου χορτασεται εσεις απο φωτο θα ψαξετε αλλη γατουλα ...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλα εσενα σε πιστευω γατεΚαμια φορα δεν χορταινουμε απο φωτο,μονο ζωντανη σαρκα αν δεν σε απολαυσω δεν ψαχνω για αλλη γατουλα
Συνημμένα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
την αληθεια λεει ο γατοςκαλα εσενα σε πιστευω γατε
για πολλα πουτσοσκαμπιλαμμμ ΑΝΝΑ καταπληκτικός πισινός...
για πολλα πουτσοσκαμπιλα
και όχι μόνον....
Έχει κανείς εμπειρία με την αννούλα?να μάθουμε και για σέρβις πριν την επισκεφθούμε?λέω για βράδυ απόψε κάθε γνώμη δεκτή...πάντως ακούγεται καυλιάρα στο τηλ...
από ότι καταλαβαίνω θα έχεις την τιμή να κάνεις το πρώτο ρεπορτάζ.. αντε και θέλουμε αναλυτική αναφορά..
ακόμη και τα κακά σημεία.. ωστε να δώσουμε στην κορασίδα την ευκαιρία βελτιώσεως...
κατά τις δώδεκα θα ξέρουμε τι παίζει η νεαρά...από ότι καταλαβαίνω θα έχεις την τιμή να κάνεις το πρώτο ρεπορτάζ.. αντε και θέλουμε αναλυτική αναφορά..
ακόμη και τα κακά σημεία.. ωστε να δώσουμε στην κορασίδα την ευκαιρία βελτιώσεως...
κατά τις δώδεκα θα ξέρουμε τι παίζει η νεαρά...
επαναλαμβάνω . .αναμένωμεν πλήρη ενημέρωσιν..
δυνατά και αδύνατα σημεία... pros/cons Που λένε στα ελληνικά
αλλη μπορει να δινει κολο,,,, αλλη να κερναει λουκουμι συριανο ....αδικα πηγαν τα μαθηματα που εκανες τοσα χρονια στο σχολειο τι σε εμαθαν?Ρε παιδία μια απορία (όχι μόνο γι'αυτό το thread, γενικότερα για όλα τα σχετικά με τραβέλια)
Όταν ρωτάτε αν δίνει κώλο, γιατί το ρωτάτε ? Τι άλλο δηλαδή μπορεί να δώσει ????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις