CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χαχαχαχαχαχαχαχαννα...
καταλαβα.... ;)
το ΜΠΙΓΚ ΑΣΤΕΡΙ δε θα καταλαβαινε ?
το χα σιγουρο οτι θα το πιασεις ....
χαχαχαχαχαχαχαχαννα...
καταλαβα.... ;)
αννα...
καταλαβα.... ;)
αναφερθηκα σε σενα "δικε μου" και δεν το ξερω>?πω δικια μου εισαι αστερι...πουλια στον αερα πιανεις!!!χαχα
λυκακι σε ενημερωνω οτι το Σιλβακι ειναι ΠΟΛΥ φιλη...μαζεψου λοιπον μη χειροδικησω...πω δικια μου εισαι αστερι...πουλια στον αερα πιανεις!!!χαχα
συγνωμη κυριε gl ...ποσταρετε για να απαντησετε στην κυρια Σιλβα , σε ενα τετοιο φορουμ ? δε φοβαστε την δημοσια κατακακραυγη ...ξερω οτι δεν αναφερθηκατε σε μενα, ισως γιατι μεταδιδω τον ιο ....αλλα και σε τετοιο μερος ?
τωρα τα ειδα.....
αναφερθηκα σε σενα "δικε μου" και δεν το ξερω>?
λυκακι σε ενημερωνω οτι το Σιλβακι ειναι ΠΟΛΥ φιλη...μαζεψου λοιπον μη χειροδικησω...
το σιλβακι ειναι το καλυτερο παιδι στο σαιτ ...
καλο ειναι να την γνωρισεις και εσυ ...
ξερω οτι τιε εκανες πλακιτσα αλλα στειλτης κι ενα φιλακι
οκ ?
αννα τι λεει καλα εισαι;τι εκανες σημερα;ειχες κανα τυχερο;συγνωμη κυριε gl ...ποσταρετε για να απαντησετε στην κυρια Σιλβα , σε ενα τετοιο φορουμ ? δε φοβαστε την δημοσια κατακακραυγη ...ξερω οτι δεν αναφερθηκατε σε μενα, ισως γιατι μεταδιδω τον ιο ....αλλα και σε τετοιο μερος ?
Αυτος που σου στελνη πμ και απευθυνεται σε εμας [size=17pt]γυναικουλα ειναι [/size] αν ειναι [size=22pt]αντρας[/size] και εχει [size=20pt]@@[/size] ας τα γραψη εδω για να παρη και τις καταληλες απαντησειςειναι ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟ να μου στελνεται προσωπικα μηνυματα, να μου πειτε τοσο ασχημα σχολια ..
αν θελετε πειτε τα δημοσια....να σας απαντησουν αυτοι στους οποιους απευθυνεστε
Αυτος που σου στελνη πμ και απευθυνεται σε εμας [size=17pt]γυναικουλα ειναι [/size] αν ειναι [size=22pt]αντρας[/size] και εχει [size=20pt]@@[/size] ας τα γραψη εδω για να παρη και τις καταληλες απαντησεις
Που ειναι ρε ο κοκοραςτους αγριευης τωρα!!!!!!!!!!!!!!!
είπα να βαλω !!!!! τη μουτσούνα μου.Που ειναι ρε ο κοκορας
καλημερα
Με την στολη στο βουνοείπα να βαλω !!!!! τη μουτσούνα μου.
Με την στολη στο βουνο
γατεεεεεεεεεεε καλημεραΜε την στολη στο βουνο