Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι straight.
Κι εγώ str8 είμαι! 100%. ΑΛΛΑ αυτό είναι ένα "διαφορετικό" topic κ μάλιστα στο "σωστό" section του site.
Συνεπώς, όσοι δεν ενδιαφερόμαστε, απλά δεν συμμετέχουμε... δεν υπάρχει λόγος για flaming & spam!
Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι straight.
Το προσεξες ο Τερζης την ωρα που χαμογελασε τι ειπε αν δεν το προσεξες ξανα ακουσε τοποσα παιδια πηγαν να βρουν δειλα την περιφανια τους ?
α ρε γατε ..αλανιαρης απο μικρος ε?
Εσείς οι πούστρες θέλετε να βγάλετε αδερφές όλους τους υπολοίπους. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι straight. Διάβασε από την αρχή το topic που έκανε παράθεση το άλλο το γιαλαντζι τραβεστί και μην ερμηνεύεις τα πράγματα όπως εσύ θες αλλά όπως είναι. Αυτά. Τράβα πέστα τώρα με τις φιλενάδες σου. Άντε σβέλτα. Α ρε πούστη και το είπε ένας φίλος ότι θα έπρεπε να υπάρχει emoticon με γιαούρτωμα, είχε να πέσει πόλυ emoticon σου λέω.
Κι εγώ str8 είμαι! 100%. ΑΛΛΑ αυτό είναι ένα "διαφορετικό" topic κ μάλιστα στο "σωστό" section του site.
Συνεπώς, όσοι δεν ενδιαφερόμαστε, απλά δεν συμμετέχουμε... δεν υπάρχει λόγος για flaming & spam!
καλως το ΤΕΡΑΣ,μεταφορικα και κυριολεκτικααααααακαλημέρα Αννα
καλημέρα καρντάσι...
καλως το ΤΕΡΑΣ,μεταφορικα και κυριολεκτικααααααα
Καλη η αδεια αλλα το γαμωτο ειναι μεταείχα πάρει δυο μέρες άδεια... και χτές ψιλοέπηξα στην δουλειά....
γεια σου ρε μπάτερυ μαν....
Τα ξερω μωρε αλλα και διαφορετικα δεν γινεταιπάντα έτσι είναι καρντάσι.. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
.....ελληνικα παρακαλω, κανονας του σαιτ ...Κι εγώ str8 είμαι! 100%. ΑΛΛΑ αυτό είναι ένα "διαφορετικό" topic κ μάλιστα στο "σωστό" section του site.
λοιπον...επειδη τσαμπουκαδες μεσω νετ ειναι ΨΕΥΤΟτσαμπουκαδες ρωτα την μανα σου να σου πει αν ειμαι στρ8 ή οχι...
.....ελληνικα παρακαλω, κανονας του σαιτ ...
εχετε μιση ωρα να κανετε μετατροπη ..διαφορετικα θα αναγκαστω να το διαγραψω .
flaming τι σημαινει ?
Γεια σου ρε ντουραχαχαχαχα
flames... όταν αρχίζει η ανταλλαγή υβριστικών μηνυμάτων κ οι καυγάδες online...
Τι λες ρε άτιμο σοβαρά? Κάνεις και τέτοια? Γάμας τη μάνα μου δηλαδή? Εκτός από σκατόπουστα είσαι και γεροντόφιλος? Ευγε παλικάρι μου. Και επίσης πρέπει να είσαι και εντελως βλαξ, που είδες να τσαμπουκλεύομαι? Εκτός και αν το να λέει κάποιος τη γνώμη του λέγετε τσαμπουκάς.