Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι straight.

Κι εγώ str8 είμαι! 100%. ΑΛΛΑ αυτό είναι ένα "διαφορετικό" topic κ μάλιστα στο "σωστό" section του site.
Συνεπώς, όσοι δεν ενδιαφερόμαστε, απλά δεν συμμετέχουμε... δεν υπάρχει λόγος για flaming & spam!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ποσα παιδια πηγαν να βρουν δειλα την περιφανια τους ?

α ρε γατε ..αλανιαρης απο μικρος ε?
Το προσεξες ο Τερζης την ωρα που χαμογελασε τι ειπε αν δεν το προσεξες ξανα ακουσε το
εκει μεγαλωσα και εγω απο τα 17 σε εκεινη την πιατσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα Αννα
καλημέρα καρντάσι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εσείς οι πούστρες θέλετε να βγάλετε αδερφές όλους τους υπολοίπους. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι straight. Διάβασε από την αρχή το topic που έκανε παράθεση το άλλο το γιαλαντζι τραβεστί και μην ερμηνεύεις τα πράγματα όπως εσύ θες αλλά όπως είναι. Αυτά. Τράβα πέστα τώρα με τις φιλενάδες σου. Άντε σβέλτα. Α ρε πούστη και το είπε ένας φίλος ότι θα έπρεπε να υπάρχει emoticon με γιαούρτωμα, είχε να πέσει πόλυ emoticon  σου λέω.

λοιπον...επειδη τσαμπουκαδες μεσω νετ ειναι ΨΕΥΤΟτσαμπουκαδες ρωτα την μανα σου να σου πει αν ειμαι στρ8 ή οχι...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Που χαθηκες βρε καρντασι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κι εγώ str8 είμαι! 100%. ΑΛΛΑ αυτό είναι ένα "διαφορετικό" topic κ μάλιστα στο "σωστό" section του site.
Συνεπώς, όσοι δεν ενδιαφερόμαστε, απλά δεν συμμετέχουμε... δεν υπάρχει λόγος για flaming & spam!

πες τα ρε Ντουρα...γιατι το μπασμενο απο εκει δεν καταλαβαινει...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
είχα πάρει δυο μέρες άδεια... και χτές ψιλοέπηξα στην δουλειά....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντα έτσι είναι καρντάσι.. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
.....ελληνικα παρακαλω, κανονας του σαιτ ...

εχετε μιση ωρα να κανετε μετατροπη ..διαφορετικα θα αναγκαστω να το διαγραψω .

flaming  τι σημαινει ?  :idiot:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον...επειδη τσαμπουκαδες μεσω νετ ειναι ΨΕΥΤΟτσαμπουκαδες ρωτα την μανα σου να σου πει αν ειμαι στρ8 ή οχι...

Τι λες ρε άτιμο σοβαρά? Κάνεις και τέτοια? Γάμας τη μάνα μου δηλαδή? Εκτός από σκατόπουστα είσαι και γεροντόφιλος? Ευγε παλικάρι μου. Και επίσης πρέπει να είσαι και εντελως βλαξ, που είδες να τσαμπουκλεύομαι? Εκτός και αν το να λέει κάποιος τη γνώμη του λέγετε τσαμπουκάς.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
.....ελληνικα παρακαλω, κανονας του σαιτ ...

εχετε μιση ωρα να κανετε μετατροπη ..διαφορετικα θα αναγκαστω να το διαγραψω .

flaming  τι σημαινει ?  :idiot:

χαχαχαχα

flames... όταν αρχίζει η ανταλλαγή υβριστικών μηνυμάτων κ οι καυγάδες online...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι λες ρε άτιμο σοβαρά? Κάνεις και τέτοια? Γάμας τη μάνα μου δηλαδή? Εκτός από σκατόπουστα είσαι και γεροντόφιλος? Ευγε παλικάρι μου. Και επίσης πρέπει να είσαι και εντελως βλαξ, που είδες να τσαμπουκλεύομαι? Εκτός και αν το να λέει κάποιος τη γνώμη του λέγετε τσαμπουκάς.

ρε συ αντε τραβα να δεις αν ερχομαι...εσυ ως αντρακλας τι δουλεια εχεις εδω;;;αμα σου λεω οτι εισαι κρυφοπληγιτσα τσαντιζεσαι...παραδεξου το και η Αννα θα σε βοηθησει να μπεις "δυναμικα" στον χωρο...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
παρακαλω να μη δοθει συνεχεια...ας δεχτουμε οτι ειναι η γνωμη του (καπως ακομψα εκφρασμενη ισως) ...κανεις δεν ειναι δασκαλος ηθικης εδω για κανεναν ..

παμε παρακατω  :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom