You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι ταλαιπωρημενο πλασματακη μου ερχεται χειμωνας και εγω θα ειμαι εδω.........!!!!!
και εχω μια υποψια ποιο γλυκουλη κρυβεται απο πισω απο τον υπολογιστη σου
(ντεντεκτιβ Αλις...)
(ντεντεκτιβ Αλις...)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλησπεραβαλε ρε αννουλα μια φοτο να κλεισουν μερικα στοματα... ;)
εχω κατα καιρους ανεβασει φωτο ...επισης με ξερουν οσοι ενδιαφερθηκκαν να με γνωρισουν ...δε θα αντεχε το θεμα αλλοστε ...υπαρχει επισης και κριτικ που με αφορα....
δε κρυβομαι
αλλα ακομα κι αν βαλω τα ζομπι ρουφανε το αιμα νεων και δυνατων ανθρωπων ...950 ποστ και ολα υβριστικα ? τι ? θα σταματησει πιστευεις να ενοχλει...
δε τη ξεχναωναι , μια να κρατα μια πρασινη
ονομα cd¦αννα
θα τιν αναζιτισετε sto bourdela.tv χεχε!
χαιρετο τουσ χιστεσ τισ μεταλαγμενισ ιδονισ!
αργισα να γραψο λογο πορνοιποχρεοσεον αλλα ειμαι και παλι εδο για να βαλο και εγο τιν δικια μου πινελια για τιν διψασμενι κορασιδα για σπερμα anna!
ξεκινισα σαν πιονεροσ κατακτιτισ,σαν ιποτισ που με το κρεατινοο ξιφοσ μου και τισ λαστιχενιεσ ασπιδες μου βρεθικα στιν αρενα τισ γκαυλασ αντιμετοπιζοντασ τιν αγρια τιγρι αννα!
γκαυλοιδεσ και πορνοδιαστροφικο πορνιο διψασμενο για μεγατονουσ σπερματοσ
ετιμι να ιπιρετισι το αντρικο μοριο!
ιπακουο πορνιδιο ετοιμο να καταπραινι τισ σεσιμασμενε σκαι αροστιμενεσ ορεξεισ του αφεντι τισ.
ετιμι να ιπακουσι σε καθε διαταγι του γενεου τισ φαντασιασ επιβιτορα τισ.
γενιθικε για να ιπιρετει το καυλοδρεπανο τον απανταχου μπουρδελιαριδον!
γενιθικε για να σκορπαι απλοχερα τιν ιδονι,το παθοσ και τιν εντασι του πιτσιλισματοσ!
ι εν λογο κορασιδα τιμοριθικε παραυτα και ιπακουσε σε καθε εντολι...
και εκπλιροσε καθε αροστιμενο επιθιμια μου.
εγινε ορεο παιχνιδι.περναο το κατοφλι τισ ατακτισ πορτασ και με καλοσοριζει με ’πιασμαν’ στι πουτσα μου ι οποια καυλοσε αμεσοσ και σικοθικε σαν τιν σιμεα στο στρατοπεδο σε προινι αναφορα!
αρχειζει να με ξεντινι μανιοδοσ χαιδευοντασ παραλιλα τιν ατσαλινι κρεατοβεργα μου θελοντασ κατευθειαν να τον αρπαξει στο στομα σαν τισ ιενεσ που παρακολουθουν το θιραμα τουσ και το αρπαζουν μολισ βρουνε ευκολι λεια.μου βγαζει το παντελονι και αρχιζει να περιτριγιριζι το κρεατινο θιραμα δαγκονο ντασ το εξο απο το σλιπακι...
ι γκαυλα τισ βαλανου ομοσ δεν αντεχε και ιθελε να βγει...μου βγαζει το σλιπακι και αρχιζει ενα τσιμπουκοδρομιο σπεσιαλ με μανια να το ρουφαει ολο μεσα να τερματιζει!!!το λεοφοριο εφτανε στον τερματικο πορνοσταθμο!
δινατο καυλοιδεσ τρομπονι ενο παραλιλα ο αμαρτολοσ αυτοσ αυνανασ αγγελοσ μου παλινδρομουσε το τσουτσουνι.
ι μαχι ειχε αρκετεσ εναλαγεσ απο κολο σε στομα και ετσι αναγκαστικα να χρισιμοποιοισο και τισ 3 λαστιχενιεσ ασπιδεσ μου!!!
διενισα τοιν προκτικι τισ διοδο με μανια και γουσταρε αλλα σιναμα πονουσε απο τιν αδεσμευτι καυλα που ξεβραζε το κονικο μου ιφεστιο.
ι τελινι αναμετρισι ιταν το καυτο μου μαγμα που οπλιμιρισε το βελουδινο στοματακι τισ!
ιπιε ολο το μαγικο προτεινουχο ιγρο πιρ!!!!!εισ ιγειαν!
οριστε αυτο που ελεγα...
wolfakis7 απ τα αλωνια στα σαλονια
μεταφραση παρακαλω...
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα
εχω κατα καιρους ανεβασει φωτο ...επισης με ξερουν οσοι ενδιαφερθηκκαν να με γνωρισουν ...δε θα αντεχε το θεμα αλλοστε ...υπαρχει επισης και κριτικ που με αφορα....
δε κρυβομαι
αλλα ακομα κι αν βαλω τα ζομπι ρουφανε το αιμα νεων και δυνατων ανθρωπων ...950 ποστ και ολα υβριστικα ? τι ? θα σταματησει πιστευεις να ενοχλει...δε τη ξεχναω
ο νεος και δυνατος ανθρωπος.... εισαι εσυ???
Γιατι δεν πας για δουλιτσα σε καμια οικοδομη
Γιατι ταλαιπωρημενο πλασματακη μου ερχεται χειμωνας και εγω θα ειμαι εδω.........!!!!!
(ντεντεκτιβ Αλις...)
ρε συ μπαρμπα παρε πρωτα τα χαπια της πιεσης και μετα η Αννουλα θα ανεβασει φωτο της...μην πεθανεις και μετα πως θα νιωσεις το αισθημα ντροπηη;;;χαχα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
α ρε σιλβακι .....οριστε αυτο που ελεγα...
ο νεος και δυνατος ανθρωπος.... εισαι εσυ???
Γιατι δεν πας για δουλιτσα σε καμια οικοδομη
μπα... ο γιος σου την θελει Αρχοντισσα στο σπιτι...δεν σκεφτεται τα λεφτα...
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα εμα δειτε εσεις φωτο ολοκληρη προσωπακι ...... τουλαχιστον εχει αντιληψη του πως ειναι για να το κανει.....
τωρα τα σηστηματα εδω παντα ειναι καπως ... δεν θα πω λεπτομερειες ......
και αν οντως ειναι ετσι ..... μια χαρα τα πινουμε κιολας και μετα και τα παρασημα..........!!! καλως ηρθατε !!!!
και αν οντως ειναι ετσι ..... μια χαρα τα πινουμε κιολας και μετα και τα παρασημα..........!!! καλως ηρθατε !!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γιατι τοσο προκληση απο μερους σου δεν μπορω να καταλαβω,δηλαδη μονο εσυ αξιζης αν αξιζης κατσε να μιλησουμε ομορφα και ωραια να μπορεσουμε να βγαλουμε μια γνωμη για σενα,και εμεις θα [size=17pt]αποφασισουμε[/size] δεν θα μας δειξης εσυ ποιος/α κανηΓιατι ταραχτηκε το γλυκουλη....? ο καθενας εδω εχει ενα ρολο......εγω ετσι ειμαι..... ξεσκεπαζω ..... δεν σου αρεσει΄?
χεστηκα.......!!!!
μπορει να μας πει καποιος αν εχει δει ποτε απο κοντα την Αν να ???
κι αν χεστηκες ξεκωλοσου στο χεσιμο
αργει πολυ η πρασινη?
αργει πολυ η μεταφραση;;;;
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ερχεται βρε η πρασινη ..κασσονι ολοκληρο κοτομπιφτεκακι μου ...μη μου ανησυχειςαργει πολυ η πρασινη?
Γιατι τοσο προκληση απο μερους σου δεν μπορω να καταλαβω,δηλαδη μονο εσυ αξιζης αν αξιζης κατσε να μιλησουμε ομορφα και ωραια να μπορεσουμε να βγαλουμε μια γνωμη για σενα,και εμεις θα [size=17pt]αποφασισουμε[/size] δεν θα μας δειξης εσυ ποιος/α κανη
κι αν χεστηκες ξεκωλοσου στο χεσιμο
+100000000000
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πρωτα συλογισμος και μετα γινεται πραξηδεν ειναι απειλη και εκβιασμος..... ειναι συλογισμος και εννοια....... τι μπορει να παθει καποιος
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Βαλε πρωτα δικια σου φωτο για να συγκρινουμε και αν δεν θελης να την βαλης δημοσια στειλε μου μια με προσωπο να δω να συγκρινωκαλα εμα δειτε εσεις φωτο ολοκληρη προσωπακι ...... τουλαχιστον εχει αντιληψη του πως ειναι για να το κανει.....
Πρωτα συλογισμος και μετα γινεται πραξη
ρε συ τι γινεται εδω;;;;εγκλημα παει να κανει;;;; ακου κει τι σκεφτεται το καθε ζηλιαρικο...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
υπονοεις οτι υπαρχει παραπλανηση επισημη απο τι σαιτ ?καλα εμα δειτε εσεις φωτο ολοκληρη προσωπακι ...... τουλαχιστον εχει αντιληψη του πως ειναι για να το κανει.....
αυτο εννοεις ?
Βαλε πρωτα δικια σου φωτο για να συγκρινουμε και αν δεν θελης να την βαλης δημοσια στειλε μου μια με προσωπο να δω να συγκρινω
Γιωργο, παρολο που δεν εχω δει κανενα απο τα κοριτσια, πιστευω οτι η Αννα υπερισχυει..οχι επειδη ετσι μ'αρεσει αλλα επειδη βλεπω ανεξαντλητο μενος προς το προσωπο της...διχως φωτια υπαρχει καπνος;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις