Ρε συ Ταιβανέ!
Πες στο Μεξικανό μην τυχόν σε ακούσει εσένα.
Άλλος ο Μέγας Κωνσταντίνος και άλλος ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!
@Wonderful: Φίλε θα πας για το 2-0 απόψε; Τελευταίο παιγνίδι εντός έδρας!
Υπαρχει προβλημα. Δεν μιλαω Ισπανικα....
Ρε συ Ταιβανέ!
Πες στο Μεξικανό μην τυχόν σε ακούσει εσένα.
Άλλος ο Μέγας Κωνσταντίνος και άλλος ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!
@Wonderful: Φίλε θα πας για το 2-0 απόψε; Τελευταίο παιγνίδι εντός έδρας!
ένα από τα μεγάλα λάθη του Ελληνισμού...αντί να συμμαχήσουμε με τους Δυτικούς κάποιοι προτίμησαν το Τούρκικο σαρίκι...
δεν ήταν τούρκοι τότε
οθωμανοί ήταν
τούρκος μέχρι το 1900 κάτι θεωρείτο βρισιά
αφου υπηρχε ενα αντι-παπικο μενος εναντια στο κωνσταντινο και στις προσπαθειες του για ενωση των εκκλησιων και δεν βλεπανε τι ειναι τουρκος... επικρατησε ο λαικισμος του "λεφτα υπαρχουν"
καρατζαφέρης δεν υπήρχε τότε;
Καρατζαφερης δεν υπηρχε αλλα υπηρχε πορνοπαπος και το ονομα αυτου Μωαμεθ ( με μητερα ελληνιδα)
....και αν δε επεφτε η Πολη το 1453 θα επεφτε το 1454...η ζημια ειχε γινει ηδη! Η αυτοκρατορια ηταν η σκια του παλιου εαυτου.
7,000 υπερασπιστες στην Πολη πεθαιναν για τα σπιτια τους και οτι ειχαν οσιο και ιερο και την ιδια στιγμη δεκαδες χιλιαδες στα μοναστηρια αντι να πιανουν οπλα επιαναν τα αρχιδια του ηγουμενου. Ευτυχως το κοκκινο φεσι το ξεφορτωθηκαμε το μαυρο φεσι ομως?
Διαβαστε τον "Τελευταιο Παλαιολογο" ειναι παρα πολυ καλο βιβλιο και εχει πολυ καλες περιγραφες των τελευταιων ημερων της αυτοκρατοριας.
μια ειναι η ουσια απο τοτε τρογωμαστε μεταξει μας και να τα αποτελεσματα ..... απο τοτε ως σημερα...............και που υπαρχουμε ακομα το θεορω αθλο !!!!!!!!
τελικά σας έχω κάτσει βαρύς, όλων των φασιστακίων....
χαίρομαι!!!
μη μιλήσουμε για τη γλώσσα, τι τραβάει....
εδω δεν νοιαζεσαι για την πατριδα σε νοιαζει η γλωσσα?
Aπο το δωματιακι του ΝΕΟΣ ποσταρεις?εδω δεν νοιαζεσαι για την πατριδα σε νοιαζει η γλωσσα?
Aπο το δωματιακι του ΝΕΟΣ ποσταρεις?
Τα πισι πισω απο το χωρισμα ειναι,ε?Θα πρεπει να απανταω σε καθε νεο-γενιτσαρο? και σε καθε μπουρδα που λεει?
Τα πισι πισω απο το χωρισμα ειναι,ε?
Μουνακια...
εδω δεν νοιαζεσαι για την πατριδα σε νοιαζει η γλωσσα?
Στη δικη μου περιπτωση οτι τραβαει το τραβαει η γραμματικη γιατι ενω εσυ παρακολουθουσες τη δασκαλα εγω επαιζα μπαλα στην αυλη.μη μιλήσουμε για τη γλώσσα, τι τραβάει....
Στη δικη μου περιπτωση οτι τραβαει το τραβαει η γραμματικη γιατι ενω εσυ παρακολουθουσες τη δασκαλα εγω επαιζα μπαλα στην αυλη.
Αν αυτο σου δινει το δικαιομα να με χλεβαζεις τοτε κανε το αλλα δεν μπορεις να με φημοσεις θα λεω οτι θελω εστο και ανορθογραφα ............ ευχαριστω