Νέα

Η ΑΕΠΙ ζητά δικαστικά το μπλοκάρισμα πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Όλα είναι θέμα τιμής και κόστους.
Εγώ δεν κατεβάζω κινηματογράφο.
Όταν με 1,50 ευρώ παίρνω το έργο που θέλω από το βιντεοκλαμπ για μια βδομάδα, τους τα δίνω. Είναι μια λογική χρέωση.
Και βέβαια το αντιγράφω (για να το κρατήσω στο αρχείο μου), αλλά δεν βγάζω λεφτά από αυτό. Τα πληρώνω όμως τα 1,50.
Όταν όμως μου ζητάνε 10, 15, ή 20 ευρώ για να αγοράσω ένα CD με μουσική, ή 8 ευρώ για να δω την ταινία στα Village Cinemas, όχι, να το βάλουν στον κώλο τους. Δεν τα δίνω.

Ο σουβλατζής της γειτονιάς μου μου παραπονιέται ότι πληρώνει 500 ευρώ το χρόνο στην ΑΕΠΙ για να έχει το δικαίωμα να βάζει μουσική στο μαγαζί του. Του λέω να μη τους τα δίνει, και να ξηλώσει τα ηχεία και τη συσκευή - αλλά δεν μ' ακούει.

Βλέπεις, εκτός απ' τα ψίχουλα που δίνουν στους καλλιτέχνες, από τα λεφτά και τα πρόστιμα που μαζεύουν πρέπει να βγαίνουν και οι μισθοί τους, και τα έξοδα της ΑΕΠΙ, και τα κέρδη των μετόχων της SONY, και δεν ξέρω και πόσοι φόροι για την απύθμενη μαύρη τρύπα του δημοσίου. Τα λεφτά στην πλειψηφία τους ΔΕΝ πάνε στους καλλιτέχνες, πάνε στους νταβατζήδες αυτούς τους διάφορους.

Η αντίδραση μπορεί να είναι μόνο μία: Καθολική και συνολική άρνηση πληρωμής παράλογων ποσών, αποδοχή πληρωμής λογικών (όπως το 1,50 τη βδομάδα στο κλαμπ).
Αν σταματήσει ο κόσμος να πληρώνει (μη αγοράζοντας CD, μη βάζοντας μουσική στο σουβλατζήδικο κλπ) να δεις που θα πάνε όλα αυτά τα νταβατζηλίκια και τα παράσιτα που ζουν απ' αυτά.
Τον καλλιτέχνη και τον δημιουργό να τον πληρώσω. Με χαρά μου.
Τον νταβατζή του καλλιτέχνη, όχι.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Αληθεύει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΕΠΙ είναι :

1)Στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης
2)Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων και αντίστοιχα ΤΕΙ
3)Διπλοθεσίτες Συνδικαλιστές του Δημοσίου και ΔΕΚΟ

;;;;;;

Δηλαδή αυτό που εμείς οι επιστήμονες,
περιγράφουμε επιστημονικώς ως

[size=15pt]
ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ;;;[/size]

οδοντιατρική ορολογία ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αληθεύει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΕΠΙ είναι :

1)Στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης
2)Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων και αντίστοιχα ΤΕΙ3)Διπλοθεσίτες Συνδικαλιστές του Δημοσίου και ΔΕΚΟ

;;;;;;

Δηλαδή αυτό που εμείς οι επιστήμονες:huh:
περιγράφουμε επιστημονικώς ως

[size=15pt]
ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ;;;[/size]
Κι αυτοί τους επιστήμονες παριστάνουν.

Δυστυχώς με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Όλα είναι θέμα τιμής και κόστους.
Εγώ δεν κατεβάζω κινηματογράφο.
Όταν με 1,50 ευρώ παίρνω το έργο που θέλω από το βιντεοκλαμπ για μια βδομάδα, τους τα δίνω. Είναι μια λογική χρέωση.
Και βέβαια το αντιγράφω (για να το κρατήσω στο αρχείο μου), αλλά δεν βγάζω λεφτά από αυτό. Τα πληρώνω όμως τα 1,50.
Όταν όμως μου ζητάνε 10, 15, ή 20 ευρώ για να αγοράσω ένα CD με μουσική, ή 8 ευρώ για να δω την ταινία στα Village Cinemas, όχι, να το βάλουν στον κώλο τους. Δεν τα δίνω.

Ο σουβλατζής της γειτονιάς μου μου παραπονιέται ότι πληρώνει 500 ευρώ το χρόνο στην ΑΕΠΙ για να έχει το δικαίωμα να βάζει μουσική στο μαγαζί του. Του λέω να μη τους τα δίνει, και να ξηλώσει τα ηχεία και τη συσκευή - αλλά δεν μ' ακούει.

Βλέπεις, εκτός απ' τα ψίχουλα που δίνουν στους καλλιτέχνες, από τα λεφτά και τα πρόστιμα που μαζεύουν πρέπει να βγαίνουν και οι μισθοί τους, και τα έξοδα της ΑΕΠΙ, και τα κέρδη των μετόχων της SONY, και δεν ξέρω και πόσοι φόροι για την απύθμενη μαύρη τρύπα του δημοσίου. Τα λεφτά στην πλειψηφία τους ΔΕΝ πάνε στους καλλιτέχνες, πάνε στους νταβατζήδες αυτούς τους διάφορους.

Η αντίδραση μπορεί να είναι μόνο μία: Καθολική και συνολική άρνηση πληρωμής παράλογων ποσών, αποδοχή πληρωμής λογικών (όπως το 1,50 τη βδομάδα στο κλαμπ).
Αν σταματήσει ο κόσμος να πληρώνει (μη αγοράζοντας CD, μη βάζοντας μουσική στο σουβλατζήδικο κλπ) να δεις που θα πάνε όλα αυτά τα νταβατζηλίκια και τα παράσιτα που ζουν απ' αυτά.
Τα είπες όλα....τέλος !!  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon: :rockon:
Μπραβο.
διαβαζω την λιστα κ βλεπω μετα λυπης μου οτι ειναι κ ο Τουρνας μεσα...κριμα κ ειχα καλη αποψη για αυτον σαν καλιτεχνη κ σαν ανθρωπο... :P :P(οσο ζεις,μαθαινεις).....
Για τον Τσακνη ηξερα τι νυφιτσα ειναι...καποτε τον ειχα κ καθηγητη μουσικης...ας μην ανοιξω το στομα μου για τον συγκεκριμενο κ φαω τζαμπα μπαναρισμα.... :S :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για τον Τσακνη ηξερα τι νυφιτσα ειναι...καποτε τον ειχα κ καθηγητη μουσικης...ας μην ανοιξω το στομα μου για τον συγκεκριμενο κ φαω τζαμπα μπαναρισμα.... :S :S
Φοβασαι τυπε ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καποιοι βεβαια εχουν δουλεψει για αυτο που απολαμβανεις τσαμπα ασχετα αν εσυ απαιτεις και καλα κανεις να χρυσοπληρωθεις για τις υπηρεσιες σου.
Φυσικα δεν εννοω τους διευθυνταδες και τους μεγαλοκαλλιτεχνες αλλα εναν αριθμο απλων υπαλληλων που καθημερινα μειωνεται.

Ο καθένας μπορεί να απαιτήσει αυτό που νομίζει πως πρέπει να πληρώνεται.

Εγω ζητάω πολλά γιατί φέρνω αποτέλεσμα.

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα αρχίδια μου.

Ξέρω ξέρω και τους υπαλλήλους.... Γλείφουν κατουρημένες ποδιές να πιάσουν κάπου δουλειά και μετά, λούφα και  αραλίκι μόλις γυρίσει την πλάτη το αφεντικό.

Κι όταν το αφεντικο είναι το δημόσιο φυσικά δεν μιλάει κανείς.

Αν τύχει κανας ταλαίπωρος εργοδότης και μιλήσει αρχίζουν οι απειλές με επιθεώρηση εργασίας και καταγγελίες στο ΙΚΑ.

Αει σιχτίρ ρε μαλακες όλοι. Εκεί να ψοφήσετε στην πεινα μέχρι να μάθετε να εκτιμάτε αυτόν που σας ταίζει. Βρωμιάρηδες.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μπορεί να έχει βίτσιο ωρέ ποδολάγνε αυτός που γλείφει κατουρημένες ποδιές όπως εσύ γλείφεις πόδια  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
δΕν φοβαμαι,αλλα εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα που δειχνουν καταντια κ ξεφτυλικι...Δεν ειμαι αρμοδιος/ουτε ειναι σωστο να τα βγαλω στην φορα.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Ο καθένας μπορεί να απαιτήσει αυτό που νομίζει πως πρέπει να πληρώνεται.

Εγω ζητάω πολλά γιατί φέρνω αποτέλεσμα.

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα αρχίδια μου.

Ξέρω ξέρω και τους υπαλλήλους.... Γλείφουν κατουρημένες ποδιές να πιάσουν κάπου δουλειά και μετά, λούφα και  αραλίκι μόλις γυρίσει την πλάτη το αφεντικό.

Κι όταν το αφεντικο είναι το δημόσιο φυσικά δεν μιλάει κανείς.

Αν τύχει κανας ταλαίπωρος εργοδότης και μιλήσει αρχίζουν οι απειλές με επιθεώρηση εργασίας και καταγγελίες στο ΙΚΑ.

Αει σιχτίρ ρε μαλακες όλοι. Εκεί να ψοφήσετε στην πεινα μέχρι να μάθετε να εκτιμάτε αυτόν που σας ταίζει. Βρωμιάρηδες.
Γενικα συμφωνω με τα σχολια σου αλλα δεν εχουν σχεση απ οσο μπορω να καταλαβω με τα υπολοιπα του θεματος. Και χαιρομαι γιατι κι εσυ συμφωνεις πως οποιος δουλευει πρεπει να πληρωνεται ... μα ναι οποιος δεν αξιζει.... τον πουλο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μπορεί να έχει βίτσιο ωρέ ποδολάγνε αυτός που γλείφει κατουρημένες ποδιές όπως εσύ γλείφεις πόδια  :grin:

Δεν είναι βίτσιο. Βίτσιο είναι να το γουστάρεις. Μέχρι και να πληρωνεις γι αυτό.

Αυτός που γλείφει κατουρημένες ποδιές το κάνει με σκοπό να επωφεληθεί και να εξασφαλίσει τη θέση.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Γενικα συμφωνω με τα σχολια σου αλλα δεν εχουν σχεση απ οσο μπορω να καταλαβω με τα υπολοιπα του θεματος. Και χαιρομαι γιατι κι εσυ συμφωνεις πως οποιος δουλευει πρεπει να πληρωνεται ... μα ναι οποιος δεν αξιζει.... τον πουλο.

Δεν αρκεί να εργάζεσαι σκληρά.

Πρέπει να διεκδικείς αυτό που αξιζεις να παίρνεις. Αν δεν το διεκδικείς σε λένε μαλάκα.

Όσο καλύτερος είσαι σε κάτι τόσο περισσότερα λεφτά πρέπει να διεκδικείς.

Γι αυτό έφυγα νωρίς από τη θέση του μισθωτού κι έκανα δικές μου δουλειές.

Δεν ανεχόμουν να δουλεύω για 5 και να πληρώνομαι για έναν.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ποιος ειναι ο 'ταλαιπωρος' εργοδοτης? Αυτος που δεν πληρωνει υπερωριες το προσωπικο του, τους εχει με 7ωρες συμβασεις και δουλευουν 10ωρα?
Αυτος που αναγκαζει το προσωπικο του να μην χτυπαει αποδειξεις για να τα βαζει στην τσεπη?
Αυτος που τους βαζει να δουλευουν σε 2 και 3 ποστα μαζι εξαντλωντας τους λογω 'περικοπων'?
Μηπως αυτος που λεει 'ετσι ειναι και αμα θελετε αλλιως δρομο'?

Οχι απλα επιθεωρηση εργασιας. Υγειονομικα, εφοριες και της παναγιας τα ματια.
ΠΟΥΤΣΑ χωρις ελεος στο καθε βολεμενο λαμογιο που την εχει δει αφεντικο και εξουσια εκμεταλλευομενος στο 100% την ιστοριουλα της κρισης.
Και ακομα δεν εχουν δει τιποτα τα 'αφεντικα'.
Τα πολυ καλα αρχιζουν απο σεπτεμβριο....

OP
OP
G

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής την οποία είχε ζητήσει η ΑΕΠΙ σε βάρος όλων των ελληνικών παρόχων. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΠΙ στην αίτησης, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Τρίτη, ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τους παρόχους να μπλοκάρει την πρόσβαση (IP και DNS) σε ιστοσελίδες ανταλλαγής περιεχομένου.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην συζήτηση των τακτικών ασφαλιστικών μέτρων για την ίδια υπόθεση όπου θα παρθεί και η τελική (για αυτό το στάδιο) απόφαση. Η συζήτηση αυτή θα γίνει στις 21 Αυγούστου 2013.

Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την υπόθεση του piratebay εντός του Μαϊου.

πηγη adslgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom