Νέα

Η ΑΕΠΙ ζητά δικαστικά το μπλοκάρισμα πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να πάνε να χαιστούν οι τρόμπες, η δήθεν νομιμότητα και ηθική έφαγε αυτη τη χώρα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
455
Πόντοι
36
AN νομίζουν οι τρόμπες της ΑΕΠΙ πως αν κλείσουν τα sites αυτά ΔΕΝ θα ανοίξουν άλλα ή πως θα αγοράζουμε τους κωλοδίσκους τους, τι να πω...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καλα κανεις.
Εμεις ειμαστε τζαμπατζηδες.Θελουμε να εχουμε δικαιωμα στην επιλογη.

Τα ωραιότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι τσάμπα....

Εγώ μόνο τραγούδια κατεβάζω από το youtube... Τα κάνω mp3 τα βαζω σε playlist κι ακούω τα τραγουδάκια μου όλη μέρα....

Δωρεάν.... σαν τον ήλιο μας και την θάλασσά μας....

Ωραίο πράγμα το τζάμπα...

:2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
 Τα ωραιότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι τσάμπα....

Εγώ μόνο τραγούδια κατεβάζω από το youtube... Τα κάνω mp3 τα βαζω σε playlist κι ακούω τα τραγουδάκια μου όλη μέρα....

Δωρεάν.... σαν τον ήλιο μας και την θάλασσά μας....

Ωραίο πράγμα το τζάμπα...

:2funny:
:grin: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η ΑΕΠΙ στρέφεται δικαστικά εναντίον όλων των παρόχων ζητώντας το μπλοκάρισμα πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites

Αύριο 30/4/2013 εκδικάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com η προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ελληνική Εταιρία για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, γνωστή και ως ΑΕΠΙ, εναντίον των παρόχων ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Forthnet, hellas online, On Telecoms και ΕΔΕΤ, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κτήριο 5, και ώρα 9.30.

Η ΑΕΠΙ με την κίνηση της αυτή ζητάει από τους παρόχους, όχι μόνο την απαγόρευση πρόσβασης αλλά και το μπλοκάρισμα σε επίπεδο DNS στις παρακάτω ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες:

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά εκδικάζεται σε τέτοιο επίπεδο και μέγεθος ανάλογη ελληνική υπόθεση απαγόρευσης πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites κάτι που θέτει εύλογα ερωτήματα για την προστασία της δικτυακής ουδετερότητας. Η αυριανή εξέλιξη, μαζί με την απόφαση που θα γίνει γνωστή τις αμέσως επόμενες μέρες, θα έχει προσωρινή ισχύ μέχρι την εκδίκαση των τακτικών ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΠΙ κατά των παρόχων όπου εκεί θα αποφασιστεί οριστικά αν όντως οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να μπλοκάρουν ή όχι την πρόσβαση στα συγκεκριμένα sites. Ευνόητο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση η οποία δικαιώνει την ΑΕΠΙ δημιουργεί δικαστικά προηγούμενα για επόμενες κινήσεις.

http://[URL unfurl="true"]www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=123230&d=1367245180&thumb=1[/img[/URL]]

Nα σημειωθεί πως η πρόσβαση μέχρι το κτήριο 5, όπου θα συζητηθεί αύριο η υπόθεση είναι ελεύθερη για το κοινό.

περισσότερες πληροφορίες εδώ [URL unfurl="true"]http://www.adslgr.com/forum/threads/724524-%CE%97-%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%99-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-sites[/URL]

Παρόμοια υπόθεση θα φτάσει στα ελληνικά δικαστήρια στα τέλη Μαιου για το γνωστό site piratebay.

[/quote]

Ἑλησμόνησαν τὸ [MEDIA=xhamster][/MEDIA]

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι πληρώνουμε δικαιώματα υπέρ της ΑΕΠΙ και για τα κενά dvd/cd στα οποία μπορούμε να γράφουμε φωτογραφίες που τραβάμε εμείς,κείμενα,στίχους κλπ.Μας θεωρούν εν δυνάμει πειρατές...Αν δεν ήταν το youtube και τα torrents θα ήξερα τα μισά συγκροτήματα από αυτά που ξέρω.Προσωπικά αν μου αρέσει ένα συγκρότημα,αγοράζω γνήσια τα albums του.Αλλά με έχει προφυλάξει από φόλες πάρα πολλές φορές...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο ξαναειπα αν δεν φτασει η αναλογια 1 προς 1 δεν θα σου πω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν χρειαζεται να μου πεις....
αρκεί να σε πληρώνουνε καλά γιατί κρίμα να πάει τσάμπα τόσος κόπος...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
τιποτε τυπε απλα δεν με αρεσει το τσαμπα και μετα να κλαιγομε για την κριση μειωση μισθων και την ανεργια

οτι μου αρεσει προτιμω να το αγοραζω οσο μου επιτρεπεται

πριν αρχιζεις να τους υποστηριζεις μαθε πριν τι ειναι ΑΕΠΙ και τι τσογλανια εχουν μαζεψει εκει μεσα και πως εκβιαζουν τον κοσμο και μετα ελα να γραψεις οτι θες γι αυτους , και εγω ειμαι κατα του τσαμπα , αλλα ειμαι και εναντιον των τραμπουκων οπως ειναι αυτοι οι τυποι εκει μεσα

Κανε ενα κοπο να δεις την εκπομπη του Βαξε ( αν και δεν το συμπαθω τον συγκεκριμενο ) αλλα λεει καποιες αληθειες

Απο εκει και μετα ειχα και εγω παλαιοτερα παρε δωσε με αυτους , αλλα ξεμπερδεψα , για να σε προλαβω μην νομισεις οτι σου λεω μαλακιες

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ιστοριες του κωλου.
εβγαλε η μυγα κωλο και θελει να χεσει το κοσμο ολο.
θα λαδωσε κανενα δικαστη τωρα η αεπι και παει να βρει ακρη.
και να τις απαγορευσουν αυτες τις σελιδες θα  ξεφυτρωσουν αλλες 10 την επομενη ωρα.
παντως δεν νομιζω οτι θα γινει τιποτα,ισα ισα οι δικηγοροι των παροχων ανετα μπορουν να κατηγορησουν την αεπι και για λογοκρισια,και να παρει τα αρχιδια τις στο τελος.
εκτος αν γινει και εδω με το ιντερνετ οπως και στην βορεια κορεα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οποτε αυριο που θα πας στην δουλεια μην ζητησεις μισθο να δουλευεις τζαμπα απο δω και περα

Είμαι ανεξάρτητος τύπε...

Τα υπαλληλίκια έχουν τελειώσει προ πολλού για μένα.

Κι όποιος με μισθώνει αναγκαστικά με χρυσοπληρώνει γι αυτό που του προσφέρω.

Εγω θέλω το τσάμπα όπου το βρίσκω. Αλλά δεν δουλεύω τσάμπα ούτε για τον Θεό.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βασικα εμενα μου φαινεται πιο πολυ για να εισπραξει φραγκα το κρατος απο προστιμα,ειναι αυτο......εδω μεχρι και τα μπαλκονια στα σπιτια ,ειπαν οτι θα το εξετασουν να μπουν φοροι ως βοηθητικοι χωροι......απο την μυγα ξυγκι θελουν......και με την ΑΕΠΙ μια απο τα ιδια !!!! χεστηκε ο σαμαρας και η κυβερνηση για τα πνευματικα δικαιωματα....εδω δεν τους απασχολει η πνευματικη υγεια μας !!!! φραγκα θελουν και ψαχνουν τροπους..........σε καποιες χωρες αν κατεβαζεις ταινιες ,τραγουδια κλπ κλπ...σου ερχεται μπιλιετακι με προστιμο για πνευματικα δικαιωματα και πρπει να το πληρωσεις αλλιως σε πανε μεσα.......ισως να το παλεψουν να το κανουν ετσι και εδω !!!!!και οι εταιριες παροχης να ειναι free σε ολα τα site ,αλλα με τον πελατη να εχει την ευθηνη αποκλειστικα !!!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ευκαιρια να σταματησει το τζαμπατζιλικι

Τιποτα δεν θα σταματησει. Παντα θα βγαινουν νεοι τοποι και παντα ο κοσμος θα παιρνει αυτο που θελει τζαμπα. Ας προσεχαν. Οταν εφτανε η τιμη του cd στα 20 ευρω το κομματι και ο μεσος ορος ενοικιασης νεας ταινιας στα videoclub στο 1,7 ευρω ημερησιως, ηταν ολα καλα για την καθε ΑΕΠΙ. Πολυ αργα για αυτην πλεον. Καλα να παθουν. Θεριζεις οτι σπερνεις. Αυτους(δισκογραφικες, αιθουσαρχες σινεμα, βιντεοκλαμπαδες) να μην τους λυπασαι. Θησαυρισαν επι δεκαετιες. Τωρα το μενου εχει μονο χασουρα και δεν λυπαται κανεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.025
Πόντοι
5.975
Κώστας  Τριπολίτης --
ποιητής , στιχουργός,   εναλλακτικός, αναρχοαυτόνομος δήθεν αριστερός- περιθωριακός κλπ
και ? .......
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ   ΑΕΠΙ   !     :)

καμαρώστε  και τα υπολοιπα μελη  του ΔΣ--  Μερικοί   βαλαν και τα βαφτστικα τους ονοματα , μπας και κρυφτούνε ... :headbang: :tickedoff:
>>>>> :

Επισκέπτης
Αληθεύει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΕΠΙ είναι :

1)Στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης
2)Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων και αντίστοιχα ΤΕΙ
3)Διπλοθεσίτες Συνδικαλιστές του Δημοσίου και ΔΕΚΟ

;;;;;;

Δηλαδή αυτό που εμείς οι επιστήμονες,
περιγράφουμε επιστημονικώς ως

[size=15pt]
ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ;;;[/size]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τιποτα δεν θα σταματησει. Παντα θα βγαινουν νεοι τοποι και παντα ο κοσμος θα παιρνει αυτο που θελει τζαμπα. Ας προσεχαν. Οταν εφτανε η τιμη του cd στα 20 ευρω το κομματι και ο μεσος ορος ενοικιασης νεας ταινιας στα videoclub στο 1,7 ευρω ημερησιως, ηταν ολα καλα για την καθε ΑΕΠΙ. Πολυ αργα για αυτην πλεον. Καλα να παθουν. Θεριζεις οτι σπερνεις. Αυτους(δισκογραφικες, αιθουσαρχες σινεμα, βιντεοκλαμπαδες) να μην τους λυπασαι. Θησαυρισαν επι δεκαετιες. Τωρα το μενου εχει μονο χασουρα και δεν λυπαται κανεις.

μπουμπου και συ επιστημονας;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
πριν αρχιζεις να τους υποστηριζεις μαθε πριν τι ειναι ΑΕΠΙ και τι τσογλανια εχουν μαζεψει εκει μεσα και πως εκβιαζουν τον κοσμο και μετα ελα να γραψεις οτι θες γι αυτους , και εγω ειμαι κατα του τσαμπα , αλλα ειμαι και εναντιον των τραμπουκων οπως ειναι αυτοι οι τυποι εκει μεσα

Κανε ενα κοπο να δεις την εκπομπη του Βαξε ( αν και δεν το συμπαθω τον συγκεκριμενο ) αλλα λεει καποιες αληθειες

Απο εκει και μετα ειχα και εγω παλαιοτερα παρε δωσε με αυτους , αλλα ξεμπερδεψα , για να σε προλαβω μην νομισεις οτι σου λεω μαλακιες

καλη εκμπομη για να παρει κανεις μια γευση του τι εστι ΑΕΠΙ.

πολυ σαπιλα.....

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
 Είμαι ανεξάρτητος τύπε...

Τα υπαλληλίκια έχουν τελειώσει προ πολλού για μένα.

Κι όποιος με μισθώνει αναγκαστικά με χρυσοπληρώνει γι αυτό που του προσφέρω.

Εγω θέλω το τσάμπα όπου το βρίσκω. Αλλά δεν δουλεύω τσάμπα ούτε για τον Θεό.

Καποιοι βεβαια εχουν δουλεψει για αυτο που απολαμβανεις τσαμπα ασχετα αν εσυ απαιτεις και καλα κανεις να χρυσοπληρωθεις για τις υπηρεσιες σου.
Φυσικα δεν εννοω τους διευθυνταδες και τους μεγαλοκαλλιτεχνες αλλα εναν αριθμο απλων υπαλληλων που καθημερινα μειωνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom