Επισκέπτης
Να πάνε να χαιστούν οι τρόμπες, η δήθεν νομιμότητα και ηθική έφαγε αυτη τη χώρα.
ρε τι λες....
με το ποστάρισμα πληρώνεται από την ΠΑΣΟΚα
καλα κανεις.
Εμεις ειμαστε τζαμπατζηδες.Θελουμε να εχουμε δικαιωμα στην επιλογη.
Τα ωραιότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι τσάμπα....
Εγώ μόνο τραγούδια κατεβάζω από το youtube... Τα κάνω mp3 τα βαζω σε playlist κι ακούω τα τραγουδάκια μου όλη μέρα....
Δωρεάν.... σαν τον ήλιο μας και την θάλασσά μας....
Ωραίο πράγμα το τζάμπα...
Ωραίο πράγμα το τζάμπα...
Η ΑΕΠΙ στρέφεται δικαστικά εναντίον όλων των παρόχων ζητώντας το μπλοκάρισμα πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites
Αύριο 30/4/2013 εκδικάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com η προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ελληνική Εταιρία για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, γνωστή και ως ΑΕΠΙ, εναντίον των παρόχων ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Forthnet, hellas online, On Telecoms και ΕΔΕΤ, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κτήριο 5, και ώρα 9.30.
Η ΑΕΠΙ με την κίνηση της αυτή ζητάει από τους παρόχους, όχι μόνο την απαγόρευση πρόσβασης αλλά και το μπλοκάρισμα σε επίπεδο DNS στις παρακάτω ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες:
Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά εκδικάζεται σε τέτοιο επίπεδο και μέγεθος ανάλογη ελληνική υπόθεση απαγόρευσης πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites κάτι που θέτει εύλογα ερωτήματα για την προστασία της δικτυακής ουδετερότητας. Η αυριανή εξέλιξη, μαζί με την απόφαση που θα γίνει γνωστή τις αμέσως επόμενες μέρες, θα έχει προσωρινή ισχύ μέχρι την εκδίκαση των τακτικών ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΠΙ κατά των παρόχων όπου εκεί θα αποφασιστεί οριστικά αν όντως οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να μπλοκάρουν ή όχι την πρόσβαση στα συγκεκριμένα sites. Ευνόητο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση η οποία δικαιώνει την ΑΕΠΙ δημιουργεί δικαστικά προηγούμενα για επόμενες κινήσεις.
http://[URL unfurl="true"]www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=123230&d=1367245180&thumb=1[/img[/URL]]
Nα σημειωθεί πως η πρόσβαση μέχρι το κτήριο 5, όπου θα συζητηθεί αύριο η υπόθεση είναι ελεύθερη για το κοινό.
περισσότερες πληροφορίες εδώ [URL unfurl="true"]http://www.adslgr.com/forum/threads/724524-%CE%97-%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%99-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-sites[/URL]
Παρόμοια υπόθεση θα φτάσει στα ελληνικά δικαστήρια στα τέλη Μαιου για το γνωστό site piratebay.
[/quote]
Ἑλησμόνησαν τὸ [MEDIA=xhamster][/MEDIA]
δεν χρειαζεται να μου πεις....στο ξαναειπα αν δεν φτασει η αναλογια 1 προς 1 δεν θα σου πω
τιποτε τυπε απλα δεν με αρεσει το τσαμπα και μετα να κλαιγομε για την κριση μειωση μισθων και την ανεργια
οτι μου αρεσει προτιμω να το αγοραζω οσο μου επιτρεπεται
δεν χρειαζεται να μου πεις....
αρκεί να σε πληρώνουνε καλά γιατί κρίμα να πάει τσάμπα τόσος κόπος...
οποτε αυριο που θα πας στην δουλεια μην ζητησεις μισθο να δουλευεις τζαμπα απο δω και περα
ευκαιρια να σταματησει το τζαμπατζιλικι
Τιποτα δεν θα σταματησει. Παντα θα βγαινουν νεοι τοποι και παντα ο κοσμος θα παιρνει αυτο που θελει τζαμπα. Ας προσεχαν. Οταν εφτανε η τιμη του cd στα 20 ευρω το κομματι και ο μεσος ορος ενοικιασης νεας ταινιας στα videoclub στο 1,7 ευρω ημερησιως, ηταν ολα καλα για την καθε ΑΕΠΙ. Πολυ αργα για αυτην πλεον. Καλα να παθουν. Θεριζεις οτι σπερνεις. Αυτους(δισκογραφικες, αιθουσαρχες σινεμα, βιντεοκλαμπαδες) να μην τους λυπασαι. Θησαυρισαν επι δεκαετιες. Τωρα το μενου εχει μονο χασουρα και δεν λυπαται κανεις.
πριν αρχιζεις να τους υποστηριζεις μαθε πριν τι ειναι ΑΕΠΙ και τι τσογλανια εχουν μαζεψει εκει μεσα και πως εκβιαζουν τον κοσμο και μετα ελα να γραψεις οτι θες γι αυτους , και εγω ειμαι κατα του τσαμπα , αλλα ειμαι και εναντιον των τραμπουκων οπως ειναι αυτοι οι τυποι εκει μεσα
Κανε ενα κοπο να δεις την εκπομπη του Βαξε ( αν και δεν το συμπαθω τον συγκεκριμενο ) αλλα λεει καποιες αληθειες
Απο εκει και μετα ειχα και εγω παλαιοτερα παρε δωσε με αυτους , αλλα ξεμπερδεψα , για να σε προλαβω μην νομισεις οτι σου λεω μαλακιες
Καποιοι βεβαια εχουν δουλεψει για αυτο που απολαμβανεις τσαμπα ασχετα αν εσυ απαιτεις και καλα κανεις να χρυσοπληρωθεις για τις υπηρεσιες σου.Είμαι ανεξάρτητος τύπε...
Τα υπαλληλίκια έχουν τελειώσει προ πολλού για μένα.
Κι όποιος με μισθώνει αναγκαστικά με χρυσοπληρώνει γι αυτό που του προσφέρω.
Εγω θέλω το τσάμπα όπου το βρίσκω. Αλλά δεν δουλεύω τσάμπα ούτε για τον Θεό.