DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.102
- Πόντοι
- 41.129
γαμησες τυπε :S :S :S
ναι με διπλη καποτα ομως για περισσοτερη ασφαλεια, υγεια πανω απολα
γαμησες τυπε :S :S :S
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_χωρών_ανά_ποσοστό_εξάπλωσης_του_HIV/AIDS[/url]
www.hivaids.gr/i/pliroforisi/hivaids]http://www.hivaids.gr/i/pliroforisi/hivaids[/url]
καζακσταν πσοσοστο 0,01% δηλαδη 1/10.000,
από ακαποτη κολπικη επαφη πιθανοτητα να κολλησεις 0,05% δηλαδη 1/2.000
αρα χοντρικα η πιθανοτητα να κολλησες με τα στοιχεια που μας εδωσες ειναι 1/20.000.000 πιο πιθανο να σε κτυπησει κεραυνος μια χρονια που μενεις στην μεγαλη βρεττανια που ειναι 1/10.000.000 ή να παμε απο πτωση αστεροειδους που νειναι 1/6.000.000
[URL unfurl="true"]http://ellinikahoaxes.gr/2015/11/17/keravnos_vs_asteroidis/[/url]
Εμπολα εχει γκαραντι τυπε...α ρε πουτανα ζωητο 36.8 σε συνδυασμό με τα λοιπά συμπτώματα που αναφερεις με οδηγεί μάλλον προς έμπολα φίλε...
καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ
αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις οτι απο ακαποτη πιπα να κολλησεις εσυ ο ιδιος ειναι πολυ δυσκολο αλλα πιο ευκολο ειναι να κολλησεις εσυ την γυναικαπαιδιά σεν συνηθίζω να γράφω. με εχεται ανυσυχησει πολυ με το θεμα. είναι τώρα εδώ και 3 χρονια που χώρισα με την κοπέλα μου και επιδίδομαι στο αγοραίο έρωτα αλλά κυρίως με call girls από γραφεία αλλά και ανεξάρτητες. πάντα φοράω προφυλακτικό αλλά όχι όταν μου κάνουν στοματικό. πόσο μεγάλη μαλακία κάνω δεν ξέρω αν μπορείτε εσείς να μου το απαντήσετε. η συχντητα των συνευρεσεων ειναι μια καθε μηνα για 2 χρόνια. έχω περάσει και από μασαζτιδικα 4 φορές. και εκεί μονο στοματικό άνευ. με αυτα που ακουω + το γεγονοσ οτι παρουσιασα στο παρελθον καποια συμπτωματα ομωσ δυαροια φαρυγιτιδα και χωρισ λογο γι μια μερα 36.8 πυρετο δεν μπορω τωρα να κλεισω ματι με εχει κυριεύσει το αγχοσ. θα ηθελα να ξερω ποσο σιγουρη ημαστε για τα call girl γραφειων που υποτιθεται απευθυνονται σε αλλη πελατια. τουσ κανουν εκξετασεισ. επισησ εχει ακουστει κανενα κρουσμα ποτε ειτε απο πελατη που εκανε ελ στοματικο η απο κοπελα εργαζόμενη. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καμια φορα γραφωντασ το αχγοσ σου φευγει. δεν τολμω να κανω ουτε την εξεταση νιωθω πλεον οτι τοσο καιρο εκανα κατι τοσο επικυνδυνο που μαλλον εχω κολεισει. και εχω και μια ηλικια που μαλακιεσ δεν συνχωρουνται. επισησ εχω και μια κοινωνικη θεση που επισησ μαλακιεσ δεν συνχωρουνται ευχαριστω
Ο θεος φυλαξει τυπε :S :S :Sεγώ φοβάμαι πανδημία...αυτά δεν είναι για να παίζουμε
αφου το ξεκαθαρισαι απο την αρχη οτι δεν συνηθιζει να γραφειΡε παιδιά το 36,8 είναι πυρετός!!! Φυσιολογικη θερμοκρασία είναι, μάλλον για τρολ μου φαίνεται ο τυπος, ασε που για κάποιον με κοινωνική θέση δεν επιτρέπεται να είναι ανορθόγραφος.
Τυπε εισαι αναιδης τουλαχιστον...Ρε παιδιά το 36,8 είναι πυρετός!!! Φυσιολογικη θερμοκρασία είναι, μάλλον για τρολ μου φαίνεται ο τυπος, ασε που για κάποιον με κοινωνική θέση δεν επιτρέπεται να είναι ανορθόγραφος.
Εχει πολυ καλη καλη κοινωνικη θεση στην μεγαλη αλβανια...Ρε παιδιά το 36,8 είναι πυρετός!!! Φυσιολογικη θερμοκρασία είναι, μάλλον για τρολ μου φαίνεται ο τυπος, ασε που για κάποιον με κοινωνική θέση δεν επιτρέπεται να είναι ανορθόγραφος.
τυπε,αν η κοινωνική σου θέση δε σου εξασφαλίζει έξοδα κηδείας ή κηδεία δημοσία δαπάνης,θα προτείνω να πας από αύριο να αρχίζεις να ψάχνεις προσφορές σε γραφεία τελετών.Αμαρτια να τα πληρώσουν οι συγγενείς για να είσαι ακαποτος και χωρίς φαντα.παιδιά σεν συνηθίζω να γράφω. με εχεται ανυσυχησει πολυ με το θεμα. είναι τώρα εδώ και 3 χρονια που χώρισα με την κοπέλα μου και επιδίδομαι στο αγοραίο έρωτα αλλά κυρίως με call girls από γραφεία αλλά και ανεξάρτητες. πάντα φοράω προφυλακτικό αλλά όχι όταν μου κάνουν στοματικό. πόσο μεγάλη μαλακία κάνω δεν ξέρω αν μπορείτε εσείς να μου το απαντήσετε. η συχντητα των συνευρεσεων ειναι μια καθε μηνα για 2 χρόνια. έχω περάσει και από μασαζτιδικα 4 φορές. και εκεί μονο στοματικό άνευ. με αυτα που ακουω + το γεγονοσ οτι παρουσιασα στο παρελθον καποια συμπτωματα ομωσ δυαροια φαρυγιτιδα και χωρισ λογο γι μια μερα 36.8 πυρετο δεν μπορω τωρα να κλεισω ματι με εχει κυριεύσει το αγχοσ. θα ηθελα να ξερω ποσο σιγουρη ημαστε για τα call girl γραφειων που υποτιθεται απευθυνονται σε αλλη πελατια. τουσ κανουν εκξετασεισ. επισησ εχει ακουστει κανενα κρουσμα ποτε ειτε απο πελατη που εκανε ελ στοματικο η απο κοπελα εργαζόμενη. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καμια φορα γραφωντασ το αχγοσ σου φευγει. δεν τολμω να κανω ουτε την εξεταση νιωθω πλεον οτι τοσο καιρο εκανα κατι τοσο επικυνδυνο που μαλλον εχω κολεισει. και εχω και μια ηλικια που μαλακιεσ δεν συνχωρουνται. επισησ εχω και μια κοινωνικη θεση που επισησ μαλακιεσ δεν συνχωρουνται ευχαριστω
Του ακάποτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε! Ηρέμησε και απόλαυσε τον έρωτα!παιδιά σεν συνηθίζω να γράφω. με εχεται ανυσυχησει πολυ με το θεμα. είναι τώρα εδώ και 3 χρονια που χώρισα με την κοπέλα μου και επιδίδομαι στο αγοραίο έρωτα αλλά κυρίως με call girls από γραφεία αλλά και ανεξάρτητες. πάντα φοράω προφυλακτικό αλλά όχι όταν μου κάνουν στοματικό. πόσο μεγάλη μαλακία κάνω δεν ξέρω αν μπορείτε εσείς να μου το απαντήσετε. η συχντητα των συνευρεσεων ειναι μια καθε μηνα για 2 χρόνια. έχω περάσει και από μασαζτιδικα 4 φορές. και εκεί μονο στοματικό άνευ. με αυτα που ακουω + το γεγονοσ οτι παρουσιασα στο παρελθον καποια συμπτωματα ομωσ δυαροια φαρυγιτιδα και χωρισ λογο γι μια μερα 36.8 πυρετο δεν μπορω τωρα να κλεισω ματι με εχει κυριεύσει το αγχοσ. θα ηθελα να ξερω ποσο σιγουρη ημαστε για τα call girl γραφειων που υποτιθεται απευθυνονται σε αλλη πελατια. τουσ κανουν εκξετασεισ. επισησ εχει ακουστει κανενα κρουσμα ποτε ειτε απο πελατη που εκανε ελ στοματικο η απο κοπελα εργαζόμενη. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καμια φορα γραφωντασ το αχγοσ σου φευγει. δεν τολμω να κανω ουτε την εξεταση νιωθω πλεον οτι τοσο καιρο εκανα κατι τοσο επικυνδυνο που μαλλον εχω κολεισει. και εχω και μια ηλικια που μαλακιεσ δεν συνχωρουνται. επισησ εχω και μια κοινωνικη θεση που επισησ μαλακιεσ δεν συνχωρουνται ευχαριστω
Απο την κατάσταση του κατα φαντασίαν ασθενη (hiv) έχω περάσει κι εγω και είναι μαρτυριο. Μεχρι και σε ψυχίατρο πήγα.
Λέω οχι σε ακάποτο τσιμπούκι όχι και στα γλυφομούνια και κοιμάμαι ήσυχος.
Φιλιά στο στόμα όμως δίνω .. χε χε χε!
Μακάρι να ήμουν και εγώ το ίδιο εγκρατής. Χωρίς γλειφομούνι δεν παλεύεται η ζωή όμως...