yannisrock
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω και αρκετο καιρο νομιζω οτι εχω aids αρχινισανε ολα απο μια ερπη που ειχα βγαλει στην μεσα πλευρα του μπουτιου μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα αλλου υπαρχει συνδεση.
επειτα εδω και περιπου 3 μηνες αισθανομαι συνεχεια πονολαιμο και κουραση,αρρωσταινω πολυ ευκολα...
Προχθες πηγα σε στριπτιζ και ειχα επαφη με το στομα για ελαχιστο χρονο με το μουνι της κοπελας που ειχε υγρα και επειτα της εβαλα δαχτυλο και η ανησυχια μου μεγαλωσε περισσοτερο
Φίλε μου πρέπει να πας να κάνεις εξετάσεις άμεσα. Αν όλα αυτά δεν είναι του μυαλού σου (πράγμα σχετικά σπάνιο) επειδή διάβασες διάφορα στο νετ, πρέπει είσαι σίγουρος για το αν έχεις κανένα αφροδίσιο. Τώρα, ο άλλος φίλος που σου την "είπε" δεν έχει πολύ άδικο. Δηλαδή, ενώ εσύ πιστεύεις ότι κάτι έχεις, ήρθες σε επαφή με γυναίκα (έστω και αυτήν την ελάχιστη επαφή που είχες) και έβαλες σε κίνδυνο ΑΝ εσύ έχεις κάτι, να της το μετέδωδες. Ξέρω ότι νομίζεις ότι ΔΕΝ πάιζει να κολλήσει κανείς με αυτόν τον τρόπο και θα συμφωνήσω μαζί σου, ΑΛΛΑ έστω και μία στο 1000000, το ρισκάρεις? Αυτό ήθελε να σου πει ο άλλος φίλος. Μην τσαντίζεσαι, απλά πήγαινε για εξετάσεις το συντομότερο δυνατόν.
Φιλικά, Γιάννης