Παιδια,εγω τωρα ειδα το συγκεκριμενο ποστ
Δεν παρακολουθησα την πορεια των πραγματων απο καποιο σημειο και μετα (6η,7η σελιδα),οποτε δεν ειδα και τι εγινε τελικα με αυτον που το ανοιξε-Βασιλης νομιζω
Αλλα ειμαι βεβαιος πως το παιδι δεν επαθε τιποτα γιατι αυτα που περιεγραφε δεν συνιστουσαν σε κανενα βαθμο αιτια για να κολλησει!
Τεσπα,ηθελα κι εγω να τονισω οτι με το σεξ κολλας πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ,ειτε φορας καποτα ειτε οχι,αλλα φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παιρνουμε προφυλαξεις.Απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις απο μια κανονικη γκομενα-οχι επαγηγελματια- ΟΠΩΣ και να την γαμησεις,ειναι μηδαμινες,γιατι ειναι σχεδον απιθανο να εχει κι αυτη με τη σειρα της τον ιο, κοκ....
Ο ιος αφορα κυριως ατομα που κανουν μεταγγισεις αιματος,τα ατομα που κανουν χρηση ηρωινης με ενεση,τις ιεροδουλες που ειναι απροσεκτες
Επισης,εχω διαβασει οτι ο ιος δεν γνωριζουμε αν μεταδιδεται με το σπερμα-παντως ειναι μαλλον απιθανο.Εδω λοιπον επανερχομαι και σε αυτο που ελεγε ο Βασιλακης οτι φοβαται μηπως η πληγη του ηρθε σε επαφη με την καποτα.Ακομα και να ηρθε δεν παιζει προβλημα!
Τεσπα,το σιγουρο ειναι οτι οι προφυλαξεις χρειαζονται...Επισης,αν και ειναι σχεδον αδυνατο να κολλησεις ετσι, μην κανετε ακαποτα.Και μια συμβουλη:Μην πηγαινετε σε μπουρδελα. Σε ενα καλο στουντιο και θα γαμησεις μεγαλοπρεπως με την ησυχια σου, και θα εισαι σε ανθρωπινο περιβαλλον,και η κοπελα θα κανει 5 πραματα παραπανω,και στην τελικη θα ξερεις οτι η κοπελα ειναι καθαρη και ελεγχμενη,αρα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Σε ολα τα πραγματα ο επαγγελματισμος μονο καλο κανει