Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Επισκέπτης
Παιδιά είμαι 18 χρονών και θέλω να ρωτήσω κάτι. Ελπίζω να μην φανεί μαλακία ...Τις προάλλες ήμουν στις μαύρες και εν τέλη μια μου βάρεσε μια μαλακία στο δρόμο. Απλά πριν τελειώσω έφτυσε πάνω στο πούτσο μου καθώς μου τον έπαιζε...Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει μαλακία? Συγνώμη αν είναι γελοία η ερώτηση...θα την διαγράψω αν σας φαίνεται χαζή απλά δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι.
Δεν διαγράφεις και δεν διστάζεις να ρωτάς ποτέ και ειδικά όταν είσαι σε ανώνυμα site!!!

Λοιπόν στα σάλια η περιεκτικότητα AIDS είναι απειροελάχιστη,για να κολλήσες η πιθανότητα δεν είναι ούτε 0.001% και πάλι μόνο αν έχεις τραύμα στον πούτσο.

Υ.Γ.Δες και εδώ και ενημερώσου: !!! ;)

prowler13

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ...Δεν είχα το παραμικρό τραύμα. πφφφφφφφφφ  ;)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στην βιοιατρική μου είαν θέλει 6-7 εβδομάδες.Στου Συγγρού γίνεται νςρίτερα.Αυτό που λέει ο φίλος σε 10 μέρες?Σε ποιόν ειδικό να πάω?Δεν έχω πεί τίποτα στους γονείς μου...

Σαβάλα ψιλοδύσκολο τι?..να έχω κολήσει..?

Ηταν η κακιά η ώρα να πάω με τσιγγανα..Γίνεται συχνός έλεγχος στα μπουρδέλα τις αθήνας απο το υγειονομικό?Εχει ακουστει περίπτωση να κολλήσει κάποιος?

Ευχαριστώ φίλοι μου για την συμπαράσταση σας!

Το καλύτερο που'χεις να κάνεις είναι να περιμένεις ~2 μήνες και να πας σε ένα νοσοκομείο να κάνεις εξαίταση αίματος (αιματολογικό/ιολογικό) για HIV... Θα'ναι δύσκολοι μήνες, αλλά μετά θα ξέρεις σίγουρα...

Δες και εδώ:

Κουράγιο...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το καλύτερο που'χεις να κάνεις είναι να περιμένεις ~2 μήνες και να πας σε ένα νοσοκομείο να κάνεις εξαίταση αίματος (αιματολογικό/ιολογικό) για HIV... Θα'ναι δύσκολοι μήνες, αλλά μετά θα ξέρεις σίγουρα...

Κουράγιο...

σορυ φιλε αλλα απαντησες σε ενα ποστ απο 05/10/06...

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εδω και αρκετο καιρο νομιζω οτι εχω aids αρχινισανε ολα απο μια ερπη που ειχα βγαλει στην μεσα πλευρα του μπουτιου μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα αλλου υπαρχει συνδεση.
επειτα εδω και περιπου 3 μηνες αισθανομαι συνεχεια πονολαιμο και κουραση,αρρωσταινω πολυ ευκολα...
Προχθες πηγα σε στριπτιζ και ειχα επαφη με το στομα για ελαχιστο χρονο με το μουνι της κοπελας που ειχε υγρα και επειτα της εβαλα δαχτυλο και η ανησυχια μου μεγαλωσε περισσοτερο

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις AIDS από συμπτώματα και ασθένεια.Αν καταλάβεις σοβαρά συμπτώματα πάει να πει ότι είσαι φορέας πάνω από 5 χρόνια και πια δεν επιδέχεσαι θεραπεία.Πολύ πιθανό να χεις κάτι άλλο.Μπορεί να χεισ καμια ηπατίτιδα ή μπορεί να ναι και καμια σύφιλη.Πήγαινε στο γιατρό,δε δαγκώνει.Αιμα θα σου πάρει.Άσε που όταν πας και συζητήσεις όλα αυτά τα συμπτώματα μεχρι να βγουν αποτελέσματα από την εμπειρία του θα κάνει μια εκτίμηση αν σου πει τι μπορεί να ναι να σου φύγει η έννοια.

Με αφορμή αυτό πολλοί είναι μαλάκες και δε βάζουν προφυλακτικό.Αν δεν κάνει η γυναίκα νύξη πολλοί προχωράνε και αναπόφευκτα κάποιοι την πατάνε άσχημα.Και είναι ασθένειες εκτός από το AIDS που επίσης δεν υπάρχει ουσιαστική θεραπεία και είσαι καταδικασμένος.Η ηπατίτιδα C για παράδειγμα ή το 30%-40% της Ηπατίτιδας Β που δεν την ξεπερνούν και γίνονται χρόνιοι φορείς.Πολύ προσοχή ρε παιδιά και αν έχετε σχέση με κοπέλα τον πρώτο μήνα κάντε κράτη και μην κάνετε ούτε στοματικό χωρίς.Και μετά από κάνα δίμηνο πηγαίνετε μαζί για εξέταση.Δεν είναι ντροπή.Ωριμότητα δείχνει.

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις AIDS από συμπτώματα και ασθένεια.Αν καταλάβεις σοβαρά συμπτώματα πάει να πει ότι είσαι φορέας πάνω από 5 χρόνια και πια δεν επιδέχεσαι θεραπεία.Πολύ πιθανό να χεις κάτι άλλο.Μπορεί να χεισ καμια ηπατίτιδα ή μπορεί να ναι και καμια σύφιλη.Πήγαινε στο γιατρό,δε δαγκώνει.Αιμα θα σου πάρει.Άσε που όταν πας και συζητήσεις όλα αυτά τα συμπτώματα μεχρι να βγουν αποτελέσματα από την εμπειρία του θα κάνει μια εκτίμηση αν σου πει τι μπορεί να ναι να σου φύγει η έννοια.

Με αφορμή αυτό πολλοί είναι μαλάκες και δε βάζουν προφυλακτικό.Αν δεν κάνει η γυναίκα νύξη πολλοί προχωράνε και αναπόφευκτα κάποιοι την πατάνε άσχημα.Και είναι ασθένειες εκτός από το AIDS που επίσης δεν υπάρχει ουσιαστική θεραπεία και είσαι καταδικασμένος.Η ηπατίτιδα C για παράδειγμα ή το 30%-40% της Ηπατίτιδας Β που δεν την ξεπερνούν και γίνονται χρόνιοι φορείς.Πολύ προσοχή ρε παιδιά και αν έχετε σχέση με κοπέλα τον πρώτο μήνα κάντε κράτη και μην κάνετε ούτε στοματικό χωρίς.Και μετά από κάνα δίμηνο πηγαίνετε μαζί για εξέταση.Δεν είναι ντροπή.Ωριμότητα δείχνει.

τα παραπανω ειναι σημαντικα συνπτωματα δηλαδη???

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τα παραπανω ειναι σημαντικα συνπτωματα δηλαδη???

Ο γιατρός να στα πει καλύτερα.Εγώ δεν είμαι γιατρός.Μιλάω με βάση όσα ε΄χω διαβάσει και πιστεύω έχω διαβάσει πολλά βιβλία και sites.Από αυτά που ξέρω λοιπον o HIV δεν κάνει σοβαρά συμπτώματα και δεν μπορείς να πεις ότι έχεις AIDS επειδή έχεις πονολαιμο ή αμυγδαλές ή κούραση.Μόνο το test για HIV Elisa μπορεί να στο πει με ασφάλεια.

Όμως μπορεί να ναι χίλια δυο άλλα όπως υπερκόπωση,κακή διατροφή,κάποια ίωση και άλλα πολλά.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παιδια,εγω τωρα ειδα το συγκεκριμενο ποστ
Δεν παρακολουθησα την πορεια των πραγματων απο καποιο σημειο και μετα (6η,7η σελιδα),οποτε δεν ειδα και τι εγινε τελικα με αυτον που το ανοιξε-Βασιλης νομιζω
Αλλα ειμαι βεβαιος πως το παιδι δεν επαθε τιποτα γιατι αυτα που περιεγραφε δεν συνιστουσαν σε κανενα βαθμο αιτια για να κολλησει!
Τεσπα,ηθελα κι εγω να τονισω οτι με το σεξ κολλας πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ,ειτε φορας καποτα ειτε οχι,αλλα φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παιρνουμε προφυλαξεις.Απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις απο μια κανονικη γκομενα-οχι επαγηγελματια- ΟΠΩΣ και να την γαμησεις,ειναι μηδαμινες,γιατι ειναι σχεδον απιθανο να εχει κι αυτη με τη σειρα της τον ιο, κοκ....
Ο ιος αφορα κυριως ατομα που κανουν μεταγγισεις αιματος,τα ατομα που κανουν χρηση ηρωινης με ενεση,τις ιεροδουλες που ειναι απροσεκτες
Επισης,εχω διαβασει οτι ο ιος δεν γνωριζουμε αν μεταδιδεται με το σπερμα-παντως ειναι μαλλον απιθανο.Εδω λοιπον επανερχομαι και σε αυτο που ελεγε ο Βασιλακης οτι φοβαται μηπως η πληγη του ηρθε σε επαφη με την καποτα.Ακομα και να ηρθε δεν παιζει προβλημα!
Τεσπα,το σιγουρο ειναι οτι οι προφυλαξεις χρειαζονται...Επισης,αν και ειναι σχεδον αδυνατο να κολλησεις ετσι, μην κανετε ακαποτα.Και μια συμβουλη:Μην πηγαινετε σε μπουρδελα. Σε ενα καλο στουντιο και θα γαμησεις μεγαλοπρεπως με την ησυχια σου, και θα εισαι σε ανθρωπινο περιβαλλον,και η κοπελα θα κανει 5 πραματα παραπανω,και στην τελικη θα ξερεις οτι η κοπελα ειναι καθαρη και ελεγχμενη,αρα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Σε ολα τα πραγματα ο επαγγελματισμος μονο καλο κανει

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εδω και αρκετο καιρο νομιζω οτι εχω aids αρχινισανε ολα απο μια ερπη που ειχα βγαλει στην μεσα πλευρα του μπουτιου μου και συμφωνα με αυτα που διαβασα αλλου υπαρχει συνδεση.
επειτα εδω και περιπου 3 μηνες αισθανομαι συνεχεια πονολαιμο και κουραση,αρρωσταινω πολυ ευκολα...
Προχθες πηγα σε στριπτιζ και ειχα επαφη με το στομα για ελαχιστο χρονο με το μουνι της κοπελας που ειχε υγρα και επειτα της εβαλα δαχτυλο και η ανησυχια μου μεγαλωσε περισσοτερο
Ρε φίλε αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ενώ έχεις μια εντύπωση ότι είσαι άρρωστος, έχεις σεξουαλικές περιπτύξεις με μια άλλη κοπέλα χωρίς καν να σκεφτείς ότι μπορεί να την κολλήσεις κάτι.Αρε Ελληναρά που σκέφτεσαι μόνο την πάρτυ και εχεις όλου τους άλλους χεσμένους

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παιδια,εγω τωρα ειδα το συγκεκριμενο ποστ
Δεν παρακολουθησα την πορεια των πραγματων απο καποιο σημειο και μετα (6η,7η σελιδα),οποτε δεν ειδα και τι εγινε τελικα με αυτον που το ανοιξε-Βασιλης νομιζω
Αλλα ειμαι βεβαιος πως το παιδι δεν επαθε τιποτα γιατι αυτα που περιεγραφε δεν συνιστουσαν σε κανενα βαθμο αιτια για να κολλησει!
Τεσπα,ηθελα κι εγω να τονισω οτι με το σεξ κολλας πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ,ειτε φορας καποτα ειτε οχι,αλλα φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παιρνουμε προφυλαξεις.Απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις απο μια κανονικη γκομενα-οχι επαγηγελματια- ΟΠΩΣ και να την γαμησεις,ειναι μηδαμινες,γιατι ειναι σχεδον απιθανο να εχει κι αυτη με τη σειρα της τον ιο, κοκ....
Ο ιος αφορα κυριως ατομα που κανουν μεταγγισεις αιματος,τα ατομα που κανουν χρηση ηρωινης με ενεση,τις ιεροδουλες που ειναι απροσεκτες
Επισης,εχω διαβασει οτι ο ιος δεν γνωριζουμε αν μεταδιδεται με το σπερμα-παντως ειναι μαλλον απιθανο.Εδω λοιπον επανερχομαι και σε αυτο που ελεγε ο Βασιλακης οτι φοβαται μηπως η πληγη του ηρθε σε επαφη με την καποτα.Ακομα και να ηρθε δεν παιζει προβλημα!
Τεσπα,το σιγουρο ειναι οτι οι προφυλαξεις χρειαζονται...Επισης,αν και ειναι σχεδον αδυνατο να κολλησεις ετσι, μην κανετε ακαποτα.Και μια συμβουλη:Μην πηγαινετε σε μπουρδελα. Σε ενα καλο στουντιο και θα γαμησεις μεγαλοπρεπως με την ησυχια σου, και θα εισαι σε ανθρωπινο περιβαλλον,και η κοπελα θα κανει 5 πραματα παραπανω,και στην τελικη θα ξερεις οτι η κοπελα ειναι καθαρη και ελεγχμενη,αρα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Σε ολα τα πραγματα ο επαγγελματισμος μονο καλο κανει
Xμ...η συμβουλή σου μεγάλε...άστοχη...με το μπαρδόν..
Τι διαφορά έχει το μπουρδέλο από το studio?
Oι πιο πολλές..όσες πέρασαν από μπουρδέλο πέρασαν και από κει...και αντίστροφα..
Επειδή ο χώρος στα studio είναι πιο περιποιημένος?
Ή επειδή η γυναίκα ασχολείται περισσότερη ώρα μαζί σου?
Πούτσες μπλε..
Εσύ τι ψωνίζεις τελικά?
Μήπως δεν βλέπεις καλά επειδή τα studio έχουν διπλά σαλόνια?
Μήπως δεν βλέπεις καλά ότι τα σεντόνια ενός studio δεν διαφέρουν σε τίποτα από ενός μπουρδέλου?(Ποτέ δεν θα είσαι ο 1ος που ξάπλωσε σε αυτά...κι ας έχουνε δαντέλες)..
Μήπως δεν βλέπεις ποτέ τι έκανε η γυναίκα στον προηγούμενο πελάτη και στο καπάκι ήρθε σε σένα?(επειδή ο πελάτης τα χώνει στη γυναίκα...είναι ακριβή η βίζιτα...και
              συνεπώς ο πελάτης έχει απαιτήσεις..και μη μου πεις ότι έχει την
               ευκαιρία να πλυθεί επειδή εκεί έχει τα "μέσα" ενώ στο ντέλο δεν τα
                έχει γιατί θα γελάσω)
Και τέλος...μήπως δεν βλέπεις ποτέ..τα πιστοποιητικά υγείας τους?
(Άμα τα ζητήσεις θα σε βρίσουν και από πάνω..)
Γι'αυτό φίλε μου..τα ίδια σκατά είναι..πίστεψέ με..
Το μόνο καλό είναι ότι στα studio αποφεύγεις την μαυρίλα..αυτό όμως δεν έπεται ότι αποφεύγεις και τις αρρώστειες..

Φιλικά πάντα...!!!!

Υ.Γ.  Από προσωπική εμπειρία θυμάμαι που δούλεψα σε studio ούτε καν στα δωμάτια υπήρχε νιπτήρας..
       Με μωρομάντιλα την έβγαζε ο πελάτης...τι να λέμε τώρα...
         Μερικοί....σίγουρα.. με καταλαβαίνουν...!!!!
      Και το 50άρικο...50άρικο....!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Συμβουλή δική μου?
Χμ...
Ποτέ το "κάτω" κεφάλι" μην παρασύρει το "πάνω"..
Μπορείτε να απολαύσετε το σεξ..αλλά με την στοιχειώδη προφύλαξη..
Μην πιστεύετε εύκολα..
Είμαι χρόνια στο χώρο..
Μου αρέσει πολύ το "σεξ"άσχετα η "δουλειά"
Και είμαι ακόμα "εδώ"...!!!!
"Ζωντανή" και "Καβλωμένη"...χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Για την Κατερινα,

Κατ'αρχας δεν ξερω πού δουλευεις εσυ και ελπιζω να μην το παιρνεις προσωπικα αυτο που ειπα για τα μπουρδελα...(σε περιπτωση που δουλευεις σε μπουρδελο)

Εγω απλα βλεπω οτι με τη μαζικοτητα των πελατων στα μπουρδελα,με την ποιοτητα των πελατων(δεν εχω τιποτα με τους ξενους, αλλα τι συνθηκες υγειηνης να εχουν οι ανθρωποι/ισα ισα που κοιτανε να επιβιωσουν),με την υγειινη του χωρου-δεν παιζει αμεσο ρολο στο θεμα που συζηταμε αλλα σε αλλες ασθενειες παιζει- και με το επιπεδο των κοριτσιων(πιστευω οτι ειναι λιγο πιο ερασιτεχνιδες πολλες,και αμφιβαλλω αν ελεγχονται τακτικα ενω στα στουντιο υπαρχουν υψηλοτερα στανταρτς) τα πραγματα ειναι χειροτερα σε ενα μπουρδελο.Η εστω υπαρχει μια λιγο μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησεις κατι σε σχεση με την ουτως ή αλλως απειροελαχιστη πιθανοτητα που εχεις σε ενα στουντιο

Παντως,μιας και μπηκες στην κουβεντα,θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις καθε ποτε ελεγχεστε τα κοριτσια του χωρου γενικα, ή κι εσυ συγκεκριμενα, για να εχουμε μια εικονα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να κανεις εξετασεις το σκεφτηκες ή μπααα;

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ενώ έχεις μια εντύπωση ότι είσαι άρρωστος, έχεις σεξουαλικές περιπτύξεις με μια άλλη κοπέλα χωρίς καν να σκεφτείς ότι μπορεί να την κολλήσεις κάτι.Αρε Ελληναρά που σκέφτεσαι μόνο την πάρτυ και εχεις όλου τους άλλους χεσμένους
Εμενα μου κανει εντυπωση πως κρινεις οτι εγω εχω προθεση να κολλησω καποια κατι και ειδικα με αυτον τον τροπο που το εκανα εγω...πραγματικα απορω μαζι σου που απλα ηθελες να γραψεις κατι και εγραψες την παπαρια σου

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να κανεις εξετασεις το σκεφτηκες ή μπααα;

φιλε δεν περιμενα απο εσενα να μου το πεις την αναφορα για αλλο λογο την εκανα διαβασαε καλυτερα...απλα ρωτησα μια γνωμη παραπανω αν ξερει καποιος τι μπορει να παιζει αλλωστε δεν κανεις την εξεταση κατευθειαν θελει καιρο

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
α ρε μας εχει παρει ο διαολος. Δεν μας εφταναν τα οικονομικα εχουμε και τις κολοαρρωστιες. Ρε μεταναστευση στο διαστημα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom