lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πλακα πλακα βολευουν και αν εχεις στομαχικες διαταραχες αυταNαι....αυτα που εχουν κενο στο επιμαχον σημειον.....
Για ευκολια
πλακα πλακα βολευουν και αν εχεις στομαχικες διαταραχες αυταNαι....αυτα που εχουν κενο στο επιμαχον σημειον.....
Για ευκολια
η rythm ειναι αυτη τυπε
σουβλάκι ή πιτσα!!!!!!!!!!ποιο;τι ειχες βαλει παλι ρε ανωμαλε;
δικε μου σε ζαχαρωνει....θα στην χαλαρωσει την βαλβιδα....τον νου σουέχω ντε....άλλο το ένα άλλο το άλλο Σκληρέ τύπε...! άμα είναι αυτή η Rythm.....οχι την γαμήσαμε......μας γάμησε.....! χααχαχαχχα
σουβλάκι ή πιτσα!!!!!!!!!!
Δεν τον κοβω για πισοκουνα!!!!!!!
έχω ντε....άλλο το ένα άλλο το άλλο Σκληρέ τύπε...! άμα είναι αυτή η Rythm.....οχι την γαμήσαμε......μας γάμησε.....! χααχαχαχχα
και εγω τον εχω για αντρακλα...μαυρο πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα και την καδενα,και λουστρινι με ασπρη καλτσασουβλάκι ή πιτσα!!!!!!!!!!
Δεν τον κοβω για πισοκουνα!!!!!!!
οχι ειναι αλλο γυναικειο μελος του μπουη rythm ειναι αυτη τυπε
Λες?δικε μου σε ζαχαρωνει....θα στην χαλαρωσει την βαλβιδα....τον νου σου
Οχι ρε.....Σιγα μην ειναι οι γυναικες του μπου ετσι.....
μαυρη καλτσα οχι καδενακαι εγω τον εχω για αντρακλα...μαυρο πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα και την καδενα,και λουστρινι με ασπρη καλτσα
και εγω τον εχω για αντρακλα...μαυρο πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα και την καδενα,και λουστρινι με ασπρη καλτσα
με καβλωσες ατιμοΕτσι πως θα ναι δεμενος και αποχαυνωμενος απο τη μαλακια, θα του τραβηξω κι ενα κερι να φυγει η πολυ η τριχα....Ολα διορθωνονται.....
Ρε καμάκι του κανεις?και εγω τον εχω για αντρακλα...μαυρο πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα και την καδενα,και λουστρινι με ασπρη καλτσα
εχει καυλεςΡε καμάκι του κανεις?
τελαροφαγοςΛες?
Και ο Λιλας ετσι αθωος ξεκίνησε και είδες που κατέληξε.
εισαι καλη στη χειρομαλαξη βαζεις καθολου σαλιο η τον τσιτωνεις ασαλιωτα κανενα αρωματικο λαδακι μηπωςΕτσι πως θα ναι δεμενος και αποχαυνωμενος απο τη μαλακια, θα του τραβηξω κι ενα κερι να φυγει η πολυ η τριχα....Ολα διορθωνονται.....
Ρε καμάκι του κανεις?
και εγω τον εχω για αντρακλα...μαυρο πουκαμισο ανοιχτο με την τριχαρα και την καδενα,και λουστρινι με ασπρη καλτσα