ναι ρε παιδάκι μου λέμε, αλλά τώρα με τις κλιματολογικές αλάγες.... χαχαχα!εγώ στη Σιβηρία ήξερα ότι βρίσκονται οι στέπες και οι σαβάνες στην Αφρική.
Σωστός τρέχω να το αλλάξω, οι πρωινές ώρες βλέπεις
ναι ρε παιδάκι μου λέμε, αλλά τώρα με τις κλιματολογικές αλάγες.... χαχαχα!εγώ στη Σιβηρία ήξερα ότι βρίσκονται οι στέπες και οι σαβάνες στην Αφρική.
Καλά - μην κλάψεις κιόλας. Ποιος είναι καραγκιόζης άσε καλύτερα, γιατί διαβάζουν κι εκτός Ελλάδος. ;)Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να κανεις τον καραγκιοζη, ο κοσμος βαρεθηκε να διαβαζει τα βρισιδια σου...
υπάρχει για κάθε ρούτερ μία διεύθυνση IP στην οποία μπορείς να συνδεθείς με το ρούτερ και να δεις το μενού του.Oxι παιδι μου, απ το κουμπι το ανοιγοκλεινουνε ολοι. Πως μεσω browser?
Απορω πως εσενα σου δουλευει οπως λες, το .bat, μηπως καθαριζεις και τα cookies?
Yπαρχει καποιος αλλος φιλος απο δω που το χρησιμοποιησε και του δουλεψε?
Aυτο το εικονιδιο που δειχνεις στο tray δεν μου το εχει εμενα, xp εχεις αλλα τι συνδεση? Εγω Win 7 και adsl.
τι έψαξες και δεν υπάρχει σε τόρεντ.Kι αν δεν υπαρχει σε τορεντ?
[size=14pt]Ντούβλη: "Επιμορφωτικό" dvd, χαμηλό ΦΠΑ 5%[/size]
Με ΦΠΑ 5,5% το πορνο-dvd, καθώς με βάση τη νομοθεσία τα dvd με εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχουν το χαμηλότερο συντελεστή
Το DVD της Μαριάννα Ντούβλη έφθασε στα περίπτερα ως «επιμορφωτικό», αφού η συσκευασία περιείχε περιοδικό που είχε ως τίτλο "Sex in the City of Athens".
Έτσι στο τελικό προϊόν προστέθηκε ΦΠΑ με συντελεστή 5,5%.
Με βάση τη νομοθεσία τα DVD με εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχουν το χαμηλότερο συντελεστή, ενώ αν αξιολογηθεί διαφορετικά ο ΦΠΑ μπορεί να φθάσει στον ανώτατο συντελεστή.
Πηγή: www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=29403147]http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=29403147[/url]
Eτσι ετσι.....η μαλακια εχει χαμηλο ΦΠΑ....Θαχαμε καταστραφει σαν εθνοs αν ηταν 23%
γιατη? Που κολαει αυτο?βρες γκομενα επιγοντως
Ειδικα γι αυτη την κατηγορια......αυτων δλδ που αγοραζουνε τσοντεs με γλαστρεs ο νομοs θα επρεπε να ειναι και 103%Ακόμη 21% είναι η κανονική (όχι η επιμορφωτική)......... Από 1/7 η μαλακία (ο ΦΠΑ δηλαδή) θα ανέλθει στο 23%.
Εγω εβαλα το χερι σε....ναρθηκα ναμαστε σιγουροι....δεν εχω σταματισει απο την στιγμη που το αγορασα