ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι εγινε ρε τυποι,βιασε και τον Αρζογλου ο Κιμουλης
Παρόμοια δήλωση είχε κάνει και μια διάσημη Αμερικανίδα, μιας κάποιας ηλικίας, όταν το metoo ήταν στα πάνω του.
κατι ηξερε η Μπαρμπα που ανακουφιζε απο μονη της ολο το crew ,απο σκηνοθετες μεχρι ταξιθετες και τεχνικους ηχου
Κακόμοιρε νάσο, μπερδευτηκες με τις αλλαξοκωλιές των σελέμπριτυ ε?τι εγινε ρε τυποι,βιασε και τον Αρζογλου ο Κιμουλης
Παρόμοια δήλωση είχε κάνει και μια διάσημη Αμερικανίδα, μιας κάποιας ηλικίας, όταν το metoo ήταν στα πάνω του.
κατι ηξερε η Μπαρμπα που ανακουφιζε απο μονη της ολο το crew ,απο σκηνοθετες μεχρι ταξιθετες και τεχνικους ηχου
Του τύπου "Τον καιρό εκείνο όλοι ξέραμε τι θα επακολουθούσε όταν πήγαινες στο δωμάτιο κάποιου".
Μετά από λίγο το κίνημα αυτό ξεφούσκωσε.
Δεν μπορώ μόνο να θυμηθώ ποια ήταν
Ναι ρε μάγκα ,αφού γαμηθηκαν περισσότερο και από τις πορνοστάρ του Σειρηνάκη θα γίνουν σε λίγο και θεουσες.
Πολλα συγχαρητηρια σε οσες αντισταθηκαν. Αιωνια ντροπή σε οσες το δεχτηκαν για μια ευκολη καριερα και δυο φορες αιωνια ντροπη που βγαινουν τωρα και παριστανουν τις οσιομαρτυρες παρθενες
Μπράβο στους Obi1 και MPOKOLO που γράφουν τα αυτονόητα. Το όλο ''δεν έχεις να φοβάσαι αν δεν κάνεις κάτι λάθος'' δεν υπάρχει πια.
...
Επίσης ο Kman παρόλο που κατά τη γνώμη μου διαφωνώ στα περί sponsoring, στο θέμα γυναίκες στο εργασιακό χώρο τα λέει ολόσωστα.
Μπορεί αυτή η αφήγηση και να έχει μία χρονοκαθυστέρηση (όπως είχε και το metoo στο να έρθει στην Ελλάδα) αλλά σύντομα θα είναι έτσι ακριβώς.
Άρχοντα, μήπως να ξαναγύριζες στα μουνολίβαδα και στις βαλκανικές κουράδες, γιατί το θέμα δεν το'χεις; Σκοτίστηκε το ΗR oποιασδήποτε εταιρείας για το metoo. Θα συνεχίσει να προσλαμβάνει όπως πριν. Kαι το ίδιο θα συμβεί σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ή νομίζεις ότι όλοι είναι αγάμητα ναυάγια που περιμένουν να κάνουν καμιά πρόσληψη για να πιάσουν μπουτάκι; Ο κόσμος τη δουλειά του κοιτάει και πως θα βγάλει περισσότερα. Όχι τα μπουτάκια της κάθε υπαλλήλου.Μπράβο στους Obi1 και MPOKOLO που γράφουν τα αυτονόητα. Το όλο ''δεν έχεις να φοβάσαι αν δεν κάνεις κάτι λάθος'' δεν υπάρχει πια.
...
Επίσης ο Kman παρόλο που κατά τη γνώμη μου διαφωνώ στα περί sponsoring, στο θέμα γυναίκες στο εργασιακό χώρο τα λέει ολόσωστα.
Μπορεί αυτή η αφήγηση και να έχει μία χρονοκαθυστέρηση (όπως είχε και το metoo στο να έρθει στην Ελλάδα) αλλά σύντομα θα είναι έτσι ακριβώς.
Το me too θα έχει πολύ κακές συνέπειες για τις Ελληνίδες.Τώρα δε θα τις προσλαβάνει κανείς ούτε θα τις μεντορεύει.ΗΠΑ κτλ έχουν πολλά νομικά δικαιώματα με ποσοστώσεις κτλ,Ελλάδα δεν είναι το ίδιο.
Γενικά είναι πολύ λάθος προσέγγιση από τις Ελληνίδες αυτό το πράγμα,θα το βρουν μπροστά τους.
Οπως έχω πει για να περπατήσουν νόμοι κτλ υπέρ γυναικών χρειάζεται υποστήριξη αντρών,Ελλάδα δεν παίζει αυτό με την καμία.Μόνο κάτι πούστιδοι υποστηρίζουν ποσοστώσεις,αυξημένα δικαιώματα γυναικών,διακριτική μεταχείριση κτλ.
Δηλαδή πρακτικά ο μόνος λόγος που προσλάμβανε κάποιος μια γκόμενα έναντι άντρα ήταν συνήθως να βλέπει και να χαιδεύει κανά μπουτάκι.Τώρα χωρίς αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πούτσισαν οι γκόμενες.Χάνουν τα σημαντικότερά τους όπλα στο επαγγελματικό πεδίο.Είναι τελείως ηλίθιο αν δε συνοδεύεται από νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ τους.
Σίγουρα όταν δουν τα αρνητικά οι ίδιες οι γυναίκες θα καταδικάσουν το me too.
Απλά να ενημερώσω ότι έχουμε κι άλλα ανώμαλα σκουπίδια στο site που ορέγονται ανήλικα.
Προσοχή!
Εδώ τι θέλει να πει ο ποιητής;τα τελευταία τρία χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. πριν δέκα χρόνια μακάρι να ήταν 13 χρόνων.OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
αληθεια τωρα ???
η μαρίνα !!!
αυτη πριν καμια 10αρια χρονια την ειχα ξεκωλιασει..
ειχε ερθει σε ενα μπαρακι στην πετρουπολη που ειχε μια εκδηλωση το σμάρτ κλαμπ τοτε..
φυγαμε μαζι,και καλα για να παμε αλλου για ποτο,και κατα τις 4 πηγαμε σπιτι μου...
μιλαμε για υπερΠΟΥΤΑΝΑΡΑ
Ο ποιητής "εγώ" θέλω να πω ότι έχουμε αρκετά σκουπίδια στο site που λένε για ανήλικες.Απλά να ενημερώσω ότι έχουμε κι άλλα ανώμαλα σκουπίδια στο site που ορέγονται ανήλικα.
Προσοχή!Εδώ τι θέλει να πει ο ποιητής;τα τελευταία τρία χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. πριν δέκα χρόνια μακάρι να ήταν 13 χρόνων.OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
αληθεια τωρα ???
η μαρίνα !!!
αυτη πριν καμια 10αρια χρονια την ειχα ξεκωλιασει..
ειχε ερθει σε ενα μπαρακι στην πετρουπολη που ειχε μια εκδηλωση το σμάρτ κλαμπ τοτε..
φυγαμε μαζι,και καλα για να παμε αλλου για ποτο,και κατα τις 4 πηγαμε σπιτι μου...
μιλαμε για υπερΠΟΥΤΑΝΑΡΑ